Zobacz, co mówią recenzenci
Via Opwekken.com zijn er 13 zonnepanelen geïnstalleerd op 8 februari 2023. Het aanbestedingstraject liep wat rommelig en was installatietechnisch ook niet correct en op de definitieve rekening ston... Zobacz więcej
Powertip schijnt het energiecontract van ons te beheren, waarbij mijn wederhelft de contactpersoon zou zijn. Dat lijkt ons sterk, aangezien ik altijd de energiecontracten regel. Daarbij zitten we 5... Zobacz więcej
Zakelijke overstap gemaakt naar Innova Energie, netjes te woord gestaan en alles was heel duidelijk toegelicht. Had nog wat vragen en kon mijn contactpersoon Zoë heel gemakkelijk bereiken.
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Blijven me maar bellen dag in dag uit
Blijven me maar bellen dag in dag uit. Opdringerig!
Vervelend bedrijf
Vervelend bedrijf. Belt regelmatig en verbreekt de verbinding nadat is opgenomen. Geen idee hoe ze aan mijn contactgegeven komen.
Dubieus
Zojuist gebeld door iemand van Powertip over mijn nieuwe energiecontract (ik zit net bij een andere aanbieder). Ze dachten dat de voornaam van m'n dochter mijn achternaam was en dat ik in Leiderdorp woonde (daar woon ik niet). Toen ik dit aangaf klonk de dame die ik aan de lijn had nogal verward en gaf ze aan dat ze het verder uit ging zoeken en dat ze me terug zou bellen. Ik heb overigens nog nooit eerder van deze club gehoord en ze komen behoorlijk dubieus over.
Zeer opdringerig!
Proberen je snel over te halen
Iemand van Powertip vertelde me dat ze van 'het collectief' is en dat ik daar zelf mijn gegevens achtergelaten had. Ze had wel een lager tarief voor mij, echter wist ze ook niet wat mijn huidig tarief is of waar ik nu mijn energie van krijg. Hoe ze aan mijn tel nummer kwamen weet ik niet, maar in ieder geval zijn het gewoon ordinaire call center praatjes.
Geen idee hoe het echt zit maar heb er totaal geen vertrouwen in.
Oplichting
Doen alsof je een energiecontract via hen hebt afgesloten, bellen regelmatig en hangen op zodra je aangeeft dat het niet klopt wat ze zeggen.
Vervelend en opdringerig, geen uitleg hoe ze aan mijn nummer komen
Iemand van Powertip vertelde me dat ze van 'het collectief' is en dat ik daar zelf mijn gegevens achtergelaten had. Weet natuurlijk dat dit niet klopt en toen ze mijn geboortedatum niet juist had wilde ze daar verder niet op in gaan. Maar ze had wel een lager tarief voor mij, echter wist ze ook niet wat mijn huidig tarief is of waar ik nu mijn energie van krijg. Hoe ze aan mijn tel nummer kwamen weet ik niet, maar in ieder geval zijn het gewoon ordinaire call center praatjes.
Powertip, oplichters. Ophangen.
Gebeld werd aangegeven dat ze mij al eerder hadden geholpen. Mijn contract zelf net gewijzigd. Toen ik door vroeg wie of wat powertip was werd er opgehangen, Voorbee5van Energie cowboys, Oplichters dus.
Opdringerig in kwadraat
Werd gebeld door ene Romy Jansen van Powertip. Wilde mij een contract met Budgetenergie in mijn maag splitsen. Toen ik zei dat ik dat aanbod eerst dat wel eens op papier wilde werd ze niet blij. Ze stuurde een mail die ik moest bekijken en dan kon ik gelijk doorgeven dat ik akkoord was. No way. Mij niet meer bellen Romy....
Gebeld door een 070 nummer
Gebeld door een 070 nummer, zeggen dat ze van consumentenmarkt zijn.
Smeren je een nieuw energie contract aan. Ben daarna meteen de bedragen gaan vergelijken met onze huidige energie leverancier. Gemiddeld ongeveer 0,03 cent is onze huidige leverancier goedkoper.Met gas zelfs nog veel meer. Ik zou volgens hun met het nieuwe contract 50 euro in de maand goedkoper uit zijn. Gebeld met het 085 nummer en een kopie van mijn vergelijking doorgemaild. Ze snapte ook niet hoe dat kon.
Ben benieuwd of ik er nog een reactie op krijg. Helaas Innova ik blijf bij Greenchoice, of ze moeten wel met een hele goede verklaring komen.
Power Tip liegt en bedriegt
Sprak een agressieve jonge knul die een neppe naam doorgaf en vertelde dat Power Tip beleverde namens Enexis(regionale netbeheerder). Dit kan natuurlijk nooit. Hij probeerde mij een contract aan te smeren. Power Tip niet geloven! Ze liegen en bedriegen!
Power Tip, KvK nummer 69483663. Tevens handelend onder de handelsnamen Arcum Marketing B.V. en Quality Force(Bron: kvk)
Dit bedrijf is tevens bellend vanuit het buitenland.
UIT DE BUURT BLIJVEN!!
Gebeld door een hele agressieve verkoper, of ik wilde overstappen. Noemde niet zijn echte naam en was erg brutaal, hing ook zomaar op toen ik zijn naam vroeg.
Laat je niets wijsmaken! het is een louche partij
Oplichting?
Zojuist gebeld met de aanbieding dat ik korting kan krijgen op mijn elektra en gaskosten.
Na gevraagd te hebben wat mijn huidige kosten was, heb ik mijn echte kosten erbij gezocht.
Na de lieftallige dame geconfronteerd te hebben dat de tarieven in hun systeem niet klopt, werd de verbinding verbroken.
Alle alarmbellen gaan hierbij natuurlijk af
Hartstikke goede begeleiding.
Hartstikke goede begeleiding.
Kreeg ook nog een overzicht opgestuurd waar alles na te lezen was.
Zakelijke overstap gemaakt naar Innova Energie...
Powertip heeft mij netjes geholpen aan…
Powertip heeft mij netjes geholpen aan een nieuwe leverancier, mijn tarieven zijn verlaagd en mijn boete is netjes teruggestort op mijn rekening
Onbeschofte figuren die zeer agresief…
Onbeschofte figuren die zeer agresief te werk gaan en je ook nog s oplichten!! Tip! Niet mee in zee gaan
Prima bedrijf goede service
Prima bedrijf goede service, vriendelijk en correct behandeld 👍🏼
Uitstekend geen problemen mee gehad
Energie prijzen zijn verlaagd en ik mag…
Energie prijzen zijn verlaagd en ik mag weer lekker gaan besparen dit jaar! Top service
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.