POWER.se - Växjö Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Marketenterivägen 6, 352 36 Växjö, Kronobergs län, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

• Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Szwecja

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Växjö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14 868

Napisz recenzję

Utmärkt service !

Det gick snabbt, fick rätt sladd och den fungerade när jag kom hem. Tack

19 kwietnia 2026

Hej Inger,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att det gick snabbt, att rätt sladd följde med hem och att allt fungerade direkt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att skriva detta.

Bra och hjälpsam personal

Bra och hjälpsam personal

16 kwietnia 2026

Hej Ljubisa,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra och hjälpsam service i Växjö. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Hej Ulrika,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp i varuhuset.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Mer engagerad personal

Mer engagerad personal. Lyssna på kunden.

Hej Bengt,

Tack för dina synpunkter. Det är viktigt att kunden känner sig sedd och lyssnad på, och vi beklagar att du upplevde att vi kan bli bättre på detta.

Vi tar med oss dina kommentarer om mer engagerad personal för att förbättra kundupplevelsen framåt.

Felix på POWER! ⚡️

Oceniono na 5 z 5

Smidigt att kunna beställa och betala…

Smidigt att kunna beställa och betala sen vid uthämtning

14 kwietnia 2026

Hej Marcus,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplevde beställnings- och betalningsprocessen som smidig. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Tack för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Bra personal hjälpsam fick det jag var…

Bra personal hjälpsam fick det jag var ute efter.

16 kwietnia 2026

Hej Mikael,

Vad kul att höra att personalen i Växjö var så hjälpsam och att du fick det du var ute efter! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den service du förtjänar. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Allt är bra

Allt är bra. Tack så mycket.

Hej Kds,

Vad kul att höra att allt är bra! Tack så mycket för din positiva feedback, det värmer våra hjärtan. Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Effektivt köp

Köpet gick snabbt. Säljaren var fokuserad och inte onödigt "översäljande" av mertjänseter och tilläggs-produkter. Kassapersonalen var däremot inte lika trevlig.

Hej Niklas,

Tack för din positiva feedback om din upplevelse i vår butik i Växjö! Det är fantastiskt att höra att köpet gick smidigt och att vår säljare var fokuserad och professionell utan att vara påträngande. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi noterar din kommentar om kassapersonalen. All feedback hjälper oss att förstå våra kunders upplevelser bättre.

Tack för att du valde POWER!

Bara bemötande

Bra bemötande

10 kwietnia 2026

Hej Rami,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett så bra bemötande i vår butik i Växjö. Vårt team arbetar hårt för att ge alla kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss. Sådana kommentarer motiverar oss att fortsätta leverera den höga servicenivå som våra kunder förtjänar.

Oceniono na 1 z 5

För påstridig försäljare,fick nästan…

För påstridig försäljare,fick nästan panikångest,ville bara avsluta köpet jag behövde göra! Varför prata så illa om era produkter,undrar varför ni säljer sådant som är så dåligt?! MVH.Babsan L. Nyberg 🦋

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od POWER.se - Växjö

Aj då, det där låter inte som någon höjdare direkt. Att känna sig pressad till ett köp är verkligen inte känslan vi vill förmedla. Det ska vara enkelt, avslappnat och på dina villkor.

Vi försöker vara engagerade och ge råd, men det är tydligt att det inte landade rätt här. Och när det gäller hur vi pratar om produkter så ska det såklart vara sakligt och hjälpsamt, inte få det att låta som att man gör ett dåligt val oavsett vad man väljer.

Bra att du lyfter det här, det är sånt vi behöver få syn på för att kunna justera och bli bättre i mötet med våra kunder.

Ha en fin dag, Emanuel på POWER!⚡

Hej Torben,

Vad kul att höra att alles fungerat så bra! Det värmer våra hjärtan att veta att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck.

Det var bra fick bra information

Det var bra fick bra information

9 kwietnia 2026

Hej Monica,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss att höra att du fick bra information och att allt fungerade bra.

Uruselt

Uruselt. Katastrof

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od POWER.se - Växjö

Tack för din feedback. Vi hör att din upplevelse inte alls blev som du förväntade dig, och det beklagar vi. Det är såklart viktigt för oss att det känns bra hela vägen när man handlar hos oss.

Oceniono na 5 z 5

Säljaren var väldigt engagerad o…

Säljaren var väldigt engagerad o lyssnade på våra önskemål och försökte inte sälja på oss ngt vi inte ville ha!
Det märktes att han hade stor kunskap om sitt område (kameror).

Hej Carina,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse i vårt varuhus i Växjö! Det är fantastiskt att säljaren var så engagerad och lyssnade på era önskemål utan att försöka sälja på er något ni inte ville ha. Att han hade djup kunskap om kameror och kunde ge er rätt vägledning är precis vad vi strävar efter.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Hej Claudiu,

Vad kul att höra att personalen i Växjö kunde hjälpa dig med det du behövde! Det värmer våra hjärtan att veta att du fick den service du förtjänar. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge varje kund en bra upplevelse.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal

Hej Boel,

Vad roligt att höra att personalen i Växjö var så hjälpsam! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen till våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Oceniono na 2 z 5

Personalen var upptagna med att prata…

Personalen var upptagna med att prata med varandra, så det tog cirka 10 minuter innan de hade tid att hämta varan på lagret till mig.
Det var inte många kunder i butiken.

27 marca 2026

Odpowiedź od POWER.se - Växjö

Vi hör dig! Det är aldrig kul att behöva vänta när man är på väg hem med sin vara. Vi hoppas att personalen ändå kunde ge dig lite hjälp och att resten av upplevelsen gick bättre.

Det var trevlig personal

Det var trevlig personal

Hej Jessica,

Tack så mycket för din positiva feedback om vår personal i Växjö! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som trevlig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att veta att vi lyckades med det under ditt besök.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Oceniono na 1 z 5

Jag la undan ett par hörlurar som var…

Jag la undan ett par hörlurar som var en ny returvara men de försökte sälja demoexet till mig istället för samma pris som dom nya…. Efter mycket om och men så ”hittade” dom nya hörlurarna som jag egentligen lagt undan.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö

Tack för att du delar med dig. Det låter som att det blev lite förvirrat där ett tag, särskilt när du redan hade lagt undan en vara. Skönt att rätt hörlurar till slut kom fram, men vi fattar att det inte ska behöva bli så omständligt.

Ointresserad säljare.

Ointresserad säljare.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö

Tack för din feedback. Tråkigt att det upplevdes så, det ska ju kännas engagerat och hjälpsamt när man är på plats hos oss. Vi tar med oss det!

Ha en fin dag,
Sofie på POWER!⚡

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej