Min fru och jag fick fantastisk service av säljaren Benjamin när vi bytte mobiloperatör. Han är väldigt kunnig, tog sig tid för mig och gjorde det lilla extra för att ge oss riktigt bra service.
We were at Power in Täby to buy a laptop. We were helped immediately by a salesperson named Benjamin, without any waiting time. He found the most affordable option for us. Thank you very much!
Har fått 2 sms och ett mail om att varan som jag beställde fanns i butiken. När jag kommer dit för att hämta så får jag vänta i 20 minuter på hjälp, fick gå innan det blev min tur. Dagen efter behövde... Zobacz więcej
Enkelt att se att varan, en vattentålig kamera, fanns i lager till bra pris, och sedan enkelt att boka on-line för upphämtning. Upphämtning och betalning på plats utan problem.
ATTUNDAFÄLTET 2, 183 34, Täby, Ensta, Szwecja
Thank you very much!

Odpowiedź od POWER.se - Täby
Att det var jätte bra att kunna beställa på internet samt möjlighet att hämta i er butik i täby efter 30 min suveränt är helnöjd

Odpowiedź od POWER.se - Täby
Benjamin på Power i Täby gav service på högsta nivå. Väldigt engagerad, kunnig och hjälpsam från början till slut. Han hjälpte mig hitta det som passade bäst för mina behov. Det är sällan man får så bra kundbemötande idag — stort tack!

Odpowiedź od POWER.se - Täby
Fick väldigt bra hjälp av Benjamin som är en kunnig och engagerad säljare.

Odpowiedź od POWER.se - Täby
Det blev lite lång väntan på det jag hade beställt. Så småningom hittades det. Trots det trevlig personal och fick hjälp ned till min bil.

Odpowiedź od POWER.se - Täby
Reserverat en stor otymplig vara & kom med barnvagn och skulle hämta. Personalen såg svårigheten för mig att få med varan och bar ner paketet till min bil!

Odpowiedź od POWER.se - Täby
Lång väntan på nätverkskabel 2 veckor??

Odpowiedź od POWER.se - Täby
Mycket bra bemötande och extra hjälp med att hitta bra lösningar som sparade mig pengar. En säljare som helt klart gav fantastisk service.
Butiken i Täby Centrum.

Odpowiedź od POWER.se - Täby
Jag upplever att utbudet av produkter är ganska dåligt, och nästan lite märkligt, med konstiga artiklar. pga att jag hade ett presentkort var jag tvungen handla här, annan hade det blivit annan kedja.