POWER.se - Norrköping Recenzje 2662

4,3

Koppargatan 30, 602 23 Norrköping, Enebymo, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Var och tog en stund och tittade igenom mina favoritsegment i butiken. Var på jakt efter en spårningstag men hittade inget som passade mig. Köpte ett billig headset till mobilen som jag använder n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

السويدية: "Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Den lilla ugnen fungerar السويدية: "Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Den lilla ugnen fungerar kanon, och personalen var jättetrevlig och hjälpsam. Bra pr... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jag önskar att säljarna skaffar sig mer kunskap om de olika tekniska tillbehören till produkterna ni säljer, inte bara produkterna i sig. Detta för att säkerställa att kunden får rätt tillbehör som ha... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Det blev en mycket bra köpupplevelse…

Det blev en mycket bra köpupplevelse tack vare säljaren som lyssnade aktivt och förstod vilken typ av dator jag ville ha, han var avslappnad o tog god tid på sig att visa för o nackdelar på flera olika som jag tittade på och de mest prisvärda så jag köpte naturligtvis en och berömde honom!

15 maja 2026

Hej Margareta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att köpupplevelsen blev så bra och att du fick lugn och hjälpsam vägledning hela vägen.

Det uppskattas extra mycket att du lyfter fram ett engagerat bemötande, aktivt lyssnande och tydliga förklaringar kring olika alternativ. Det är precis så en riktigt bra upplevelse ska kännas.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya dator.

Det de hade var ok

Det de hade var ok, men lite dålig sortering.

15 maja 2026

Hej Kenneth,

Tack för att du delar med dig. Roligt att höra att du ändå hittade sådant som var okej, även om sorteringen kunde ha varit bättre.

Den synpunkten är värdefull och hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

snabb sevice

Hej Danny,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du upplevde snabb service. Sådant uppskattas mycket och vi är glada att ditt besök gav ett så bra intryck.

Hej Sergio,

Tack för den fina recensionen!

Härligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Trevlig personal

Hej Ann-Britt,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

Trevlig personal och bra service

Trevlig personal och bra service

12 maja 2026

Hej Susanne,

Tack för de fina orden om trevlig personal och bra service.

Det är väldigt uppskattat att höra, och det är roligt att besöket i Norrköping gav ett så bra intryck.

Oceniono na 5 z 5

En mycket bra och korrekt bemötande

En mycket bra och korrekt bemötande, god hjälp vid köpet! Rekommenderar!

12 maja 2026

Hej Natalia,

Tack för de fina orden och för rekommendationen.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och korrekt bemötande samt god hjälp vid köpet.

Oceniono na 3 z 5

Jag hade förbeställt

Jag hade förbeställt, men det var fel paket, hade någon annan hämtat ut varan, så hade jag fått fel vara.

11 maja 2026

Hej Richard,

Tack för att du delar detta.

Det låter som en frustrerande upplevelse.

Vid upphämtning behöver giltig legitimation visas. Om någon annan hämtar beställningen behöver personen visa både sin egen och beställarens legitimation, alternativt en fullmakt.

Om du faktiskt fick med dig fel vara är det viktigt att inte kasta förpackningen.

Om du vill får du gärna skriva om felet upptäcktes innan utlämningen eller om du redan hade hunnit få med dig fel produkt, så hjälper jag dig att reda ut vad som passar bäst härifrån.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta närmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

Oceniono na 1 z 5

Kommer att lämna tillbaks.

Kommer att lämna tillbaks.
Det går inte att få in ngn kanal utan att blanda in google.
Har Telias max abbo utan att ens kunna se SVT.

9 maja 2026

Hej Stefan,

Tack för din recension.

Det låter verkligen irriterande att ha ett fullt abonnemang och ändå inte kunna se grundläggande kanaler är inte den upplevelse du ska behöva ha. Vi vill gärna försöka hjälpa dig att komma till rätta med det innan du tar beslutet att returnera.

Kontakta oss på kundservice@power.se eller ring 08 517 66 000 så tittar vi på det tillsammans med dig.

Felix på POWER! ⚡️

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. God kunskap om varan-glassmaskin. Tips och tankevärld utifrån användning av maskinen.
Även rakapparaten fick vi förslag om.
Toppen och stort tack. Vi kommer absolut att fortsätta handla där.

9 maja 2026

Hej Ann-Jeanette,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att ni fick ett trevligt bemötande och bra vägledning kring både glassmaskinen och rakapparaten.

Extra kul att tipsen kändes användbara i praktiken.

Varmt välkomna tillbaka.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Bra bemötande

Bra bemötande

6 maja 2026

Hej Margareta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande. Sådant uppskattas verkligen.

Mycket trevlig och hjälpsam personal

Mycket trevlig och hjälpsam personal

5 maja 2026

Hej Lotta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Norrköping. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Oceniono na 5 z 5

Service vid pick and collect

snabb hantering av sen beställning

Hej Dan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upphämtningen fungerade smidigt och att den sena beställningen hanterades snabbt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 4 z 5

Hon som jag köpte av gav bra info och…

Hon som jag köpte av gav bra info och vägledning.
Hade blivit 5 om jag inte fått vänta på hjälp och söka engagemanget själv.

7 maja 2026

Hej Kund,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra information och vägledning vid ditt köp. Samtidigt tar vi med oss att väntetiden och engagemanget på plats påverkade upplevelsen.

Vi uppskattar den tydliga återkopplingen. Den hjälper oss att bli bättre.

Trevligt kundbemötande!

Trevligt kundbemötande!
Hjälpsam personal!

Hej Gunilla,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och hjälpsamt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Janne var super

Janne var super

Hej Sören,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Oceniono na 5 z 5

Mkt bra kontakt med utleverans av varor…

Mkt bra kontakt med utleverans av varor
Serviceinriktade o bra på alla sätt

3 maja 2026

Hej Emma,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att kontakten vid utlämningen fungerade så bra och att servicen upplevdes som hjälpsam hela vägen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt fint

Allt fint. Tack!

5 maja 2026

Hej Elena,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att allt gick fint och att du är nöjd. Det uppskattas verkligen.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Oceniono na 3 z 5

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal. Varan vi köpte var nedsat men gick in till ordinarie pris i kassan så vi fick vända och åka tillbaka till butiken för att lösa det.

Hej Sofia,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt fint att höra att bemötandet upplevdes som trevligt och hjälpsamt.

Samtidigt var det förstås inte bra att priset i kassan inte stämde med det nedsatta priset och att ni behövde åka tillbaka till butiken för att få det löst.

Vi uppskattar att du delar både det som fungerade bra och det som kunde ha fungerat smidigare.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej