POWER.se - Mall of Scandinavia Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Stjärntorget 2, 169 79 Solna, Stockholm, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Jättebra högtalare, men tyvärr är jag väldigt besviken på att varken laddningskabel eller adapter följer med. Jag fick information från säljaren att laddningskabel skulle ingå, men när jag öppnade pak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är helt nöjd med mitt köp från er, de tjänster ni tillhandahöll och det vänliga bemötandet jag fick av personalen, särskilt Khader Mardanili, som var mycket vänlig och hjälpsam, och de andra som o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Även om det fanns många andra i butiken så fick jag hjälp av försäljaren att leta fram hörlurar som hon inte kunde hitta själv. Hon gick fram till andra kollegor så vi kunde hitta lurarna till slut. H... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb och mycket trevlig service i kassan! Lite besviken över att Coop rabatten inte fungerade trots "gäller hela sortimentet" i mailet.

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

Promotion box for POWER.se - Mall of Scandinavia

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15 506

Napisz recenzję

Good

Good........

3 maja 2026

Hi Abhishek,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var bra.

Hej Mikael,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att besöket gav ett så positivt intryck och att bemötandet i kassan uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta.

Oceniono na 5 z 5

Grym personal ni hade på Power Mall Of…

Grym personal ni hade på Power Mall Of Scandinavia

1 maja 2026

Hej Gulled,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Mall of Scandinavia. Det är väldigt roligt att höra att besöket blev så bra och att hjälpen i varuhuset uppskattades.

Oceniono na 5 z 5

Säljer hon var otroligt trevlig

Säljer hon var otroligt trevlig, hjälpsam, professionell i sitt bemötande.

3 maja 2026

Hej Sam,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet upplevdes som trevligt, hjälpsamt och professionellt.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Trakasserier

Detta företag har skickat flertalet sms och email i syfte av att man ska betygsätta köpupplevelsen. Köpet var felfritt men att trakassera tidigare kunder på detta sätt tycker inte jag är rätt.

30 kwietnia 2026

Hej Viktor,

Tack för feedbacken. Glädjande att köpet gick smidigt! Vi beklagar om våra påminnelser om betyg via sms och email känts trakasserande, syftet är kundfeedback för bättre service.

Din röst hjälper oss justera kommunikationen.

Oceniono na 1 z 5

Två gånger var jag på Power i Mall of…

Två gånger var jag på Power i Mall of Scandinavian där jag bokat via nätet varor som ej fanns observera att jag även fick påminnelse om att varorna skulle hämtas. Efter fått åka runt i Storstockholm för att få min ena vara fick den sista varan beställas i butiken med leverans upp till 5 dagar. Väldigt dåligt att lura kunder på detta viset.

28 kwietnia 2026

Hej Kristina,

Tack för att du beskriver dina två besök på Power Mall of Scandinavia. Det är frustrerande med varor som inte finns trots bokning och påminnelsesms, plus extra resor runt Stockholmoch leverans upp till 5 dagar. Det ska vara smidigt med Click & Collect.

Vi tar detta på allvar och undersöker lagerhanteringen för att undvika liknande misstag.

Oceniono na 1 z 5

Otrevlig personal som stod och umgicks…

Otrevlig personal som stod och umgicks med sina privata vänner. Tog 45 min att få hjälp.

28 kwietnia 2026

Hej Linda,

Tack för ditt omdöme. Tråkigt att möta otrevlig personal som prioriterar vänner framför kunder, med 45 minuters väntan som följd. Det hör inte hemma hos oss.

Din input hjälper oss skärpa rutinerna för bättre kundfokus.

Oceniono na 4 z 5

Trevligt bemötande och god hjälp.

Trevligt bemötande och god hjälp.
Besökte Power 26/4

Hej Karolina,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Mall of Scandinavia gav ett trevligt bemötande och god hjälp.

Sådant uppskattas verkligen.

Oceniono na 1 z 5

Jättedålig personal som inte vill…

Jättedålig personal som inte vill hjälpa till försökte möta de med en trevlig ton. Men hon i kassan dumförklarad bara mig

27 kwietnia 2026

Hej Lea,

Tack för att du berättar om din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att personalen inte ville hjälpa till trots din trevliga ton, och att du kände dig dumförklarad i kassan. Sådant ska aldrig hända.

Vi tar detta på allvar och följer upp för bättre bemötande. Tack för att du ger oss chansen att förbättras!

Oceniono na 1 z 5

Not happy with the service of staff.

Not happy with the service of staff.

Hi Haritha,

Thank you for your review. We're sorry the staff didn't meet your expectations. This helps us train our team better for future visits.

We hope to welcome you back with improved service.

Best regards,
Felix at POWER! ⚡️

Oceniono na 5 z 5

Bra hjälp i butiken med att välja rätt…

Bra hjälp i butiken med att välja rätt tvättmaskin. Sen smidig leverans och installation av maskinen

Hej Catrine,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra hjälp i butiken och att både leverans och installation fungerade smidigt.

Good

Good service

22 kwietnia 2026

Hi Sam,

Tack för de fina orden om servicen i Mall of Scandinavia.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Oceniono na 5 z 5

Kunnig å proffsig personal hjälpte till…

Kunnig å proffsig personal hjälpte till hela vägen 👌

Hej Martin,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick kunnig och proffsig hjälp hela vägen. Sådant uppskattas mycket.

Oceniono na 3 z 5

Hade ju varit smidigare om de tex hade…

Hade ju varit smidigare om de tex hade förberett och sett till att de hade de uppgifterna de behövde från mobilen jag köpte. Istället för att jag fick vänta medans de skulle ladda batteriet och sen gå in i mobilen och leta..

Hej Katarina,

Tack för att du delar med dig.

Det låter som att upplevelsen hade kunnat flyta på betydligt smidigare i varuhuset, särskilt när förberedelserna inför överföringen från mobilen inte var klara och väntetiden blev längre än den borde ha varit.

Den typen av feedback är värdefull och hjälper oss att förbättra hur sådana ärenden hanteras framöver.

Oceniono na 4 z 5

Bra pris på varan

Hej Dan,

Tack för den fina recensionen.

Härligt att höra att du är nöjd med priset på varan.

Oceniono na 5 z 5

Är jätte nöjd med mitt köp av en ny Ipad

Är jätte nöjd med mitt köp av en ny iPad. Och att jag fick en sån otrolig bra hjälp att överföra allt från min gamla. Tjejen var jätte service minded. Och hade världens tålamod för till råga på allt så hade jag glömt mina läsglasögon…

21 kwietnia 2026

Hej Cristina,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med din nya iPad och att överföringen från din gamla enhet gick så bra.

Extra härligt att hjälpen på plats gjorde upplevelsen smidig, även utan läsglasögon.

Oceniono na 1 z 5

Märkte när jag kom hem att…

Märkte när jag kom hem att förpackningen var bruten, pennan saknades och dessutom var det i lagt en äldre modell i förpackningen S10 Ultra istället för S11 Ultra. (Hade reserverat produkten så personalen hade lagt undan den i förväg)

19 kwietnia 2026

Tjena Torbjörn!

Tack för ditt omdöme! Det verkar som att det blivit en miss i hanteringen av produkten innan upphämtning, och det är förstås inte optimalt. Vi vill ju att allt ska kännas rätt från start när man hämtar något som redan är reserverat. Du får gärna besöka oss igen så får vi kika på ärendet vidare, och annars hoppas vi att vi kan ge dig en smidigare upplevelse nästa gång!

Ha en fortsatt fin dag,
Saga på POWER!⚡

Oceniono na 5 z 5

Kevin, en mycket professionell försäljare

Kevin hjälpte oss att handla air fryer och byta till bättre bredband abonnemang.
Vi upplevde att han var mycket professionell, han var:
* sak- och produktkunnig
* pedagogisk
* tålmodig
* trevlig

10 av 10 👍🏽

19 kwietnia 2026

Hej Ziad,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick så bra hjälp i varuhuset och en så professionell upplevelse. Vi uppskattar särskilt att ni lyfter fram kunnighet, tålamod och tydlig vägledning.

Härligt att besöket blev 10 av 10.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej