POWER.se - Kristianstad Recenzje 1977

4,3

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Jag reserverade en telefon för smidig upphämtning trodde jag, fick en bekräftelse på att den fanns och var klar för upphämtning. HMM fick vänta ett BRA tag då personalen inte hittade den. Fick till... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vet inte vad säljaren hette men han bröt på danska och var utan tvekan den bästa säljare vi nånsin stött på i en elektronikbutik! Ge han en löneökning för det är han värd:)

Oceniono na 5 z 5

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

• Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, Szwecja

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Kristianstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Allt var jättebra trevligt personal som…

Allt var jättebra trevligt personal som hjälpte oss

6 czerwca 2026

Hej Senada,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att ni fick trevlig hjälp och att allt var jättebra.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Oceniono na 4 z 5

Bra service

Bra service, bra kommunikation. Lätt att förstå .
Bra och proffsig personal.

7 czerwca 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att servicen, kommunikationen och bemötandet upplevdes som tydligt och professionellt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 4 z 5

bra bemötande och en kunnig…

bra bemötande och en kunnig servicekille.

5 czerwca 2026

Hej Inge,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och kunnig hjälp i Kristianstad.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 2 z 5

Varan var fel jag vill ha ett hepa…

Varan var fel jag vill ha ett hepa filter till dammsugaren expediten sa att det var rätt paket men det var dammsugare påsar o typ bomulls filter

5 czerwca 2026

Odpowiedź od POWER.se - Kristianstad

Hej Ulf och tack för ditt omdöme!

Vi ser att det inte blev rätt produkt för ditt behov och förstår att det måste känts överraskande när innehållet inte stämde överens med förväntningarna kring ett HEPA filter.

Vi tar med oss din upplevelse och ser över hur vi kan göra det enklare att välja rätt direkt i butik.
Hör gärna av dig om du vill att vi kikar vidare på ärendet tillsammans.

Allt gott, Sara på POWER!⚡

Oceniono na 5 z 5

Vet inte vad säljaren hette men han…

7 czerwca 2026

Hej Morgan,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp i Kristianstad och en så stark upplevelse i varuhuset.

Sådan feedback uppskattas mycket och det är extra kul när ett bemötande verkligen sticker ut. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge er samma toppservice igen nästa gång.

Mycket trevlig

Mycket trevlig, kunnig och lyssnande säljare

2 czerwca 2026

Hej Cecilia,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt, kunnigt och lyhört bemötande i Kristianstad.

Jätte jätte bra

Hej bleron,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen var jätte jätte bra.

kunnig personal

Hej Kjell,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som kunnig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Oceniono na 3 z 5

Jag gillade priset men tyckte det va…

Jag gillade priset men tyckte det va inte jättebra ordning.. o säljaren hittade inte heller . Men han va trevlig iallafall

30 maja 2026

Hej Martin,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att priset uppskattades och att bemötandet ändå var trevligt.

Samtidigt förstår vi att upplevelsen påverkas när ordningen i varuhuset inte känns bra och det blir svårt att hitta rätt.

Vi uppskattar verkligen den här typen av återkoppling.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

personal som var hjälpsam

personal som var hjälpsam , det de inte kunde svara på letade de upp så jag fick svar

30 maja 2026

Hej Majvi,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick hjälpsam service och att svar togs fram när något behövde kollas upp. Sådant uppskattas mycket.

Bästa butik

Bästa butik

Hej Sundus,

Tack för de fina orden om varuhuset i Kristianstad. Det är verkligen roligt att höra att du haft en så bra upplevelse hos oss.

Oceniono na 3 z 5

Köpte den mobilen jag åkte dit iPhone

Köpte den mobilen jag åkte dit för, utan abonnemang! Så långt allt väl! Men säljaren försökte verkligen allt för att få mig att hoppa på ett abonnemang hos utvalda leverantörer, trots protester från min sida! Han gav sig till slut, men så tråkigt att behöva bli tjatad på! Han var dock trevlig skall tilläggas!

Hej Palle,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att du fick med dig den iPhone du kom för att köpa och att bemötandet samtidigt upplevdes som trevligt.

Samtidigt förstår vi att det drar ner upplevelsen när det blir för mycket fokus på abonnemang trots att du redan varit tydlig med vad du ville ha.

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerade bra och det som kändes mindre bra. Den typen av återkoppling är värdefull.

Ni är bästa power hela skåne

Ni är bästa power hela skåne

28 maja 2026

Hej Alexander,

Tack för de fina orden. Det betyder mycket att höra att ni tycker så väl om varuhuset i Kristianstad.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av detta.

En mycket bra genomgång av ett tv köp

En mycket bra genomgång av ett tv köp

27 maja 2026

Hej Magnus,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att genomgången inför TV köpet upplevdes som mycket bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya produkt.

Oceniono na 3 z 5

Jag reserverade en telefon för smidig…

Fick till svar från personalen att bekräftelsen gick med automatik när den kom in i lagret. Så inte var den klar för avhämtning, fick telefonen till slut men SKÄRPNING, det var sista gången jag köper något där, ingen typ av kompensation som kunde lindra smärtan.

27 maja 2026

Hej Chrille,

Tack för att du delar med dig.

Det låter som att upphämtningen inte blev så smidig som den borde ha varit, särskilt när du redan hade fått bekräftelse om att telefonen var klar. Det är förståeligt att väntetiden och beskedet på plats gjorde upplevelsen frustrerande.

Om du vill få hjälp vidare kring din synpunkt om kompensation eller det som utlovades vid upphämtningen, vänligen kontakta kundservice direkt och bifoga gärna relevanta uppgifter och underlag så att ärendet kan bedömas ordentligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback. Den här typen av synpunkter är viktig.

Magiskt bemötande

25 maja 2026

Hej Murat,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett magiskt bemötande i Kristianstad. Sådant uppskattas mycket.

Personal var snäll och trevlig

Personal var snäll och trevlig

25 maja 2026

Hej Lån Ho,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att bemötandet uppskattades.

Hej Maria,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Kristianstad.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Oceniono na 1 z 5

Sämsta servicen

Sämsta servicen. Hade bokat en vara på click and college. Fick sms att det var klart. När jag kom dit var det lång väntetid i kassan. Min vara var inte klar att hämta, de fick springa ut i butiken å leta efter den. Vad är då meningen med denna tjänst???

21 maja 2026

Hejsan Jeanette!

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vi förstår verkligen frustrationen när man fått sms om att allt ska vara redo och sen möts av kö och letande ändå. Vi uppskattar att du säger till och hoppas att nästa upplevelse känns betydligt smidigare från start till mål!

Varmt välkommen åter,
Saga på POWER!⚡

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej