POWER.se - Kalmar Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Ölandsleden 3, 393 56 Kalmar, Oxhagen, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Otroligt bra kundbemötande. Nils, i Kalmar, var helt grym, trevlig, kunnig och en positiv vänlig output. I kassan var de också på alerten. Utan tvekan, helnöjd med betoning på helnöjd!

Oceniono na 5 z 5

Hade tur att hitta en kunnig man som gav tid fast otroligt mycket folk pga dåligt väder. Sa dock inget om min valda produkt skulle bli på rean nästa dag. Vet inte om så blev fallet.

Oceniono na 3 z 5

Jag har inte fått min vara, den fanns inte i butiken, utan behövde tyvärr beställas. Väntar fortfarande på meddelande om att den har kommit. Det hade gått snabbare att köpa den på en ren näthande... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lugnt och proffsigt. Kände mig mycket trygg. Är 79 år och blir lätt stressad när det gäller teknik och datorer. Nu var också det faktum att min make dött och jag hade blivit av med vårt säkerhet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

Promotion box for POWER.se - Kalmar

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15 452

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Trevligt bemötande av personalen som…

Trevligt bemötande av personalen som var väldigt hjälpsamma.

10 maja 2026

Hej Ingrid,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var trevligt och att hjälpen uppskattades. Sådan återkoppling betyder mycket.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, fick bra rabatt utan att be om det

7 maja 2026

Hej Lotta,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och en så bra upplevelse i varuhuset.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Hej Kurt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och priserna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Mkt kunnig försäljare hjälpte oss att…

Mkt kunnig försäljare hjälpte oss att välja blender

4 maja 2026

Hej Anna-Lena,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick kunnig hjälp med att välja blender.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse och hoppas att ni blir riktigt nöjda med produkten.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Hej B,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Kalmar. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra nöjd personal snälla

Det var jätte bra, bra bemötande. Jag är väldigt nöjd och tacksam

4 maja 2026

Hej Yazan,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du är väldigt nöjd.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt duktig säljare och en Väldigt…

Väldigt duktig säljare och en Väldigt duktig kundservice som var tillmötesgående

27 kwietnia 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att både hjälpen i butiken och kundservicen upplevdes som tillmötesgående och professionell.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra kunskap

Bra kunskap

1 maja 2026

Hej Åke,

Tack för de fina orden om den goda kunskapen. Det är väldigt uppskattat att höra.

Bra bemötande av personalen 🌷👉

Bra bemötande av personalen 🌷👉

1 maja 2026

Hej sasan,

Tack för de fina orden om bemötandet i Kalmar. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i butiken var så bra.

Oceniono na 1 z 5

Vi var inne i butiken 30-45min och bad…

Vi var inne i butiken 30-45min och bad om hjälp med info på en produkt var och sa till ett par gånger för att få hjälp men ingen kom så blir nog inga fler besök från vår del.

2 maja 2026

Hej Örjan,

Tack för ditt meddelande. Ingen hjälp efter 30-45 min och flera påpekanden är oacceptabelt, vi tar det vidare till butiken.

Tack för att du delar med dig och hoppas att du kan tänka dig att handla hos oss igen så vi kan gottgöra detta!

Felix på POWER! ⚡️

Oceniono na 3 z 5

Tjejen som stod i kassan kunde inte…

Tjejen som stod i kassan kunde inte svara på mina frågor, utan stod mest och såg uttråkad ut. Hon hjälpte en kollega in i mellan i köpet också, där hon hade kunnat fråga honom om han kunde svara på mina frågor om produkten som jag skulle köoa. Allmänt lij och ointresserad, tyvärr!
Produkten är helt klart godkänd!

30 kwietnia 2026

Hej Åse,

Tack för att du delar med dig.

Det är tråkigt att bemötandet i kassan inte levde upp till förväntningarna, särskilt när du hade frågor inför ditt köp.

Samtidigt är det glädjande att produkten känns klart godkänd.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Hej Kjell,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att både priset och bemötandet levde upp till förväntningarna.

Oceniono na 5 z 5

De var tillmötesgående och glada

De var tillmötesgående och glada. Bästa personal och bemötande jag mött på länge.

30 kwietnia 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att bemötandet upplevdes så bra och att besöket lämnade ett så positivt intryck.

Sådant uppskattas mycket och betyder mycket för butiken.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Mycket bra service

Mycket bra service

28 kwietnia 2026

Hej Bernt,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att servicen i Kalmar gav ett så bra intryck.

Ny tv

Hej, blev helt fantastisk bemött efter olika omständigheter, men viken personal, är riktigt imponerad av denna person stort tack till den mannen,😊

16 marca 2026

Hej Jonas,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att bemötandet gjorde så starkt intryck och att upplevelsen blev så bra trots omständigheterna.

Sådan återkoppling betyder mycket och uppskattas stort.

Oceniono na 4 z 5

Personalen i kalmar vat topp och…

Personalen i kalmar vat topp och lyckades förklara varför man skulle byta leverantör av tele och sänka totalkosnaden med 350 kr/månad för samma produkter som min nuvarande leverantör kunde erbjuda sin befontliga kund - trist men sant

26 kwietnia 2026

Hej Kjell,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Kalmar.

Det är verkligen roligt att höra att ni fick tydlig och hjälpsam vägledning kring tele och abonnemang.

Oceniono na 5 z 5

Alltid positiv och trevlig personal

Alltid positiv och trevlig personal, som gärna leder oss,som inte är så insatta med alla finesser.

22 kwietnia 2026

Hej Britta,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet i Kalmar upplevs som positivt och hjälpsamt, särskilt när det gäller att guida kring funktioner och finesser.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt hjälpsamt personal och…

Väldigt hjälpsamt personal och professionell

22 kwietnia 2026

Hej Soontaree,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var hjälpsam och professionell.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande! Hjälpsam säljare

23 kwietnia 2026

Hej kund,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket upplevdes som trevligt och hjälpsamt.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen och betyder mycket.

En engagerad försäljare

En engagerad försäljare

21 kwietnia 2026

Hej Lena,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset präglades av engagemang och bra service. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej