POWER.se - Örebro Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Marieberg Säljarevägen 10C, 70236 Örebro, Örebro län, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Allt hade funkat bra om inte säljaren lagt sig i för då vart det fel färg. det var det enda jag hade som krav. säljaren gav tummen upp sen när man kommer hem tolv mil bort så fick jag bajsröd färg. Sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

• Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Szwecja

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Örebro

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14 909

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Trevlig kille med humor som hjälpte mig…

Trevlig kille med humor som hjälpte mig med min förbeställa leverans. Han la även i den i kundvagnen vilket var imponerande service utan jag bad om det. Trevlig butik i Marieberg där de hälsar utan vara påträngande när man kommer och man får titta i fred men finns alltid någon tillhands fråga eller när man vill köpa något och ha råd. Trevlig butik och Trevlig personal.
Produkten var bra för priset på rean som Power hade och är nöjd med min Dream 20D plus den gör städjobbet bra, under lättare i vardagen.

10 lipca 2026

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är väldigt roligt att höra att du fick så fin hjälp i Örebro och att bemötandet i butiken kändes både välkomnande och avslappnat.

Extra kul att din Dream 20D Plus också lever upp till förväntningarna och gör vardagen lite enklare. Sådant uppskattas verkligen.

Bra kundservice

Bra kundservice, hjälpsam och trevlig personal.
Möjligtvis kunde installationen av nya mobilen gjorts annorlunda.

Hej Ann,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är glädjande att höra att du upplevde servicen som hjälpsam och trevlig i Örebro.

Samtidigt tar vi med oss din synpunkt om installationen av den nya mobilen. Det är värdefull återkoppling och något som bör fungera så smidigt som möjligt.

Oceniono na 3 z 5

Synd att det var så dåligt med personal…

Synd att det var så dåligt med personal när jag var där tyvärr . Men till slut fick jag hjälp av en bra kille från kassan .

9 lipca 2026

Hej Suzanne,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det var tråkigt att bemanningen inte räckte till när du var på plats, men fint att du till slut fick bra hjälp i kassan. Din feedback är värdefull och hjälper oss att förbättra upplevelsen i varuhuset.

Hej Lennart,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att ni fick bra hjälp när ni var inne och handlade i Örebro. Det uppskattas verkligen.

Oceniono na 2 z 5

Hej Agneta,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är inte bra när varuutlämningen tar längre tid än den borde, och jag förstår att det blir frustrerande när hämtningen inte går smidigt. 😊

Din synpunkt om att det behöver gå snabbare vid varuutlämningen har tagits vidare till butiken i Örebro så att de kan se över rutinerna kring utlämningen och förbättra flödet framöver. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta, eftersom sådan återkoppling hjälper oss att bli bättre. Jag hoppas att ditt nästa besök blir en betydligt smidigare upplevelse. 🤗

Hej sabri,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande av personalen i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen.

Oceniono na 4 z 5

Jag är nöjd med mitt köp men tyckter…

Jag är nöjd med mitt köp men tyckter att jag skulle få lite extra rabatt eftersom det var en demo maskin jag köpte fick en påse disktablettervilket jag tyckte var dåligt

Hej Ingrid!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Det är alltid det viktigaste för oss och vi hoppas att produkten kommer att vara till glädje under lång tid.

Vi förstår samtidigt hur du tänker kring att det var en demoprodukt. Det är naturligt att fundera över om det finns utrymme för någon extra förmån när man väljer ett visningsexemplar. Ibland kan det finnas olika lösningar beroende på produkt, skick och vad som redan ingår i köpet. Vi är därför glada att du delar med dig av hur du upplevde det, eftersom sådana synpunkter hjälper oss att förstå vad våra kunder uppskattar.

Vi hoppas ändå att diskmaskinen motsvarar dina förväntningar och att den kommer att göra vardagen lite enklare.
Tack igen för att du valde att handla hos oss!🌞

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Oceniono na 3 z 5

Köpte ett skall till min Samsung a56…

Köpte ett skall till min Samsung a56 som inte riktigt passar och ett sjärmskydd som inte höll allas bra, men väldigt trevlig personal

Hej min,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är fint att höra att du fick ett trevligt bemötande i Örebro, även om skalet inte passade som det skulle och skärmskyddet inte höll så bra som väntat.

Om skärmskyddet har monterats som en tjänst och det uppstått problem kort efter applicering, som att det inte sitter korrekt, finns reklamationsrätt och en nöjdhetsgaranti för själva monteringen.

Toppen med personal

Toppen med personal
Mycket bra jobbat och tack för att ni hjälpte mig med allt ☺️

Hej awad,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Örebro och att allt fungerade så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket för butiken och teamet där.

Hej Majvor,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och kunnig hjälp i Örebro, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 4 z 5

Mycket trevlig personal och…

Mycket trevlig personal och serviceinriktad och kunnig på sin sak.

Hej Jesper,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick trevlig, serviceinriktad och kunnig hjälp i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra service

Bra service. Trevlig personal!

3 lipca 2026

Hej Bertil,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och ett trevligt bemötande i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Jag köpte ett familjeabonnemang för…

Jag köpte ett familjeabonnemang för internet, men tjänsten fungerar inte överhuvudtaget. Det här är helt oacceptabelt. Jag har betalat för en tjänst som jag inte kan använda. Kundservicen har inte löst problemet, och jag känner mig lurad. Jag rekommenderar inte detta företag till någon. Om problemet inte löses omedelbart vill jag ha full återbetalning.

22 czerwca 2026

Hej Ibrahimi!

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback till oss. Vi förstår att det blir frustrerande när en tjänst inte fungerar som man har tänkt sig, särskilt när man förväntar sig att allt ska vara igång och fungera direkt.

Vi kan se att du har fått kontakt med vårt varuhus och att ni tillsammans har börjat kika på en lösning för att komma vidare med detta. Vi hoppas att det leder till att du får en bättre upplevelse framöver.

Tack igen för att du hörde av dig och gav oss möjligheten att följa upp detta. Vi hoppas att det snart är löst och att du får en tjänst som fungerar precis som den ska!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

Hej Joakim,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt bemötande i Örebro, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Hittade med hjälp av vänlig personal…

Hittade med hjälp av vänlig personal det jag skulle ha.

Hej Philip,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du fick vänlig hjälp i Örebro och hittade det du sökte. Sådana upplevelser betyder mycket för oss, och vi hoppas att du blir lika nöjd med din produkt. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Örebro⚡

Hej Vivi-Anne,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde personalen i Örebro som trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka igen snart.

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans. Inga förseningar mot vid köpet angivet lev.datum.

28 czerwca 2026

Hej Mats,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att allt kom fram enligt angivet leveransdatum. Det uppskattas att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Jag är en gammal tant som hade en…

Jag är en gammal tant som hade en gammal mobiltelefon och var SÅ nervös inför nåt nytt.
Blev så väl bemött. Fick mkt service.

27 czerwca 2026

Hej Karin,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du kände dig väl bemött och fick bra hjälp i Örebro.

Det är extra roligt att veta att bytet till något nytt kändes tryggare med stöd från varuhuset. Sådana upplevelser betyder mycket för oss.

Super nöjd!

Först och främst var säljaren väldigt hjälpsam och extremt övertygande. Stort plus! Fick svar på alla mina frågor och uppskattar all hjälp.

26 czerwca 2026

Hej Lisa,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd och att du fick hjälpsam vägledning samt svar på dina frågor i Örebro.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång du besöker oss.

Oceniono na 5 z 5

Fick ett bra erbjudande när jag var i…

Fick ett bra erbjudande när jag var i nöd.

22 czerwca 2026

Hej Omar,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett bra erbjudande när du behövde det som mest.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen tillbaka!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej