Allt hade funkat bra om inte säljaren lagt sig i för då vart det fel färg. det var det enda jag hade som krav. säljaren gav tummen upp sen när man kommer hem tolv mil bort så fick jag bajsröd färg. Sk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Första gången jag besöker Power i Örebro /Marieberg. Jätte trevlig och hjälpsam personal, fick snabb utrett mitt ärende. Personalen i kassan tog sig verkligen tid och förklarade garantierna och at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Butikssäljaren G, var kunnig, lyhörd och engagerad i vad jag behövde och kunde få. Han gav tydlig information och alternativ inför köpet av produkten. Jag är velig, men…. Tålmodigt kom han fram ti... Zobacz więcej
Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, Szwecja

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Trevlig kille med humor som hjälpte mig med min förbeställa leverans. Han la även i den i kundvagnen vilket var imponerande service utan jag bad om det. Trevlig butik i Marieberg där de hälsar utan vara påträngande när man kommer och man får titta i fred men finns alltid någon tillhands fråga eller när man vill köpa något och ha råd. Trevlig butik och Trevlig personal.
Produkten var bra för priset på rean som Power hade och är nöjd med min Dream 20D plus den gör städjobbet bra, under lättare i vardagen.

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Bra kundservice, hjälpsam och trevlig personal.
Möjligtvis kunde installationen av nya mobilen gjorts annorlunda.

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Synd att det var så dåligt med personal när jag var där tyvärr . Men till slut fick jag hjälp av en bra kille från kassan .

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Jag är nöjd med mitt köp men tyckter att jag skulle få lite extra rabatt eftersom det var en demo maskin jag köpte fick en påse disktablettervilket jag tyckte var dåligt

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Köpte ett skall till min Samsung a56 som inte riktigt passar och ett sjärmskydd som inte höll allas bra, men väldigt trevlig personal

Toppen med personal
Mycket bra jobbat och tack för att ni hjälpte mig med allt ☺️

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Mycket trevlig personal och serviceinriktad och kunnig på sin sak.

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Jag köpte ett familjeabonnemang för internet, men tjänsten fungerar inte överhuvudtaget. Det här är helt oacceptabelt. Jag har betalat för en tjänst som jag inte kan använda. Kundservicen har inte löst problemet, och jag känner mig lurad. Jag rekommenderar inte detta företag till någon. Om problemet inte löses omedelbart vill jag ha full återbetalning.

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Hittade med hjälp av vänlig personal det jag skulle ha.

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Jag är en gammal tant som hade en gammal mobiltelefon och var SÅ nervös inför nåt nytt.
Blev så väl bemött. Fick mkt service.

Odpowiedź od POWER.se - Örebro
Först och främst var säljaren väldigt hjälpsam och extremt övertygande. Stort plus! Fick svar på alla mina frågor och uppskattar all hjälp.