Power.no - Vestby Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Kleverveien 2, 1540 Vestby, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Meget god hjelp og selger sendt sms til meg å hørt om vi hadde fått i gang tvn👍siden det var svensk tekst så ringte han meg på tlf og gaidet meg til norsk tekst 👍👍👍

Oceniono na 3 z 5

Skriver dette bare en gang etter at jeg svarte på en tilsvarende før. Fikk elendig service som dro ut over ca 14 timer med venting i butikk med lite eller ingen info om problemet. Regnet med å bli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kjøp av ny tlf til kona. Etter samtale med selger og bytte av abonnement + DNB kampanje endte vi opp med "fantasi pris" på tlf😃 Kan også nevne at jeg for 6 mnd siden kjøpte en gaming pc til guttun... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Kleverveien 2, 1540, Vestby, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestby

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

134 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9220

Napisz recenzję

Hyggelig og kjapp handel

Hei Siriwan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen i Vestby opplevdes som både hyggelig og kjapp.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Oceniono na 5 z 5

Power Vestby er en stor og flott Power…

Power Vestby er en stor og flott Power butikk. Men det viktigste var den gode hjelpen og servicen jeg fikk. Følte meg godt i varetatt og ble gitt mange gode tips, så terningkast 6 i god kundeservice.

Hei Wenche Kristin Tøgersen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Vestby ga deg så god hjelp og service, og at du følte deg godt ivaretatt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at rådene og tipsene du fikk traff så godt.

Veldig god service

Veldig god service, hyggelig betjening.

Hei Gunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og møtte hyggelig betjening i Vestby.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Oceniono na 4 z 5

Flinke selgere, kunne vært bedre på kundebehandling ved support og utlevering.

Fikk god hjelp av selgere, var to da en ny trengte litt hjelp. Var blide og tok seg tid. Ved utlevering etter overføring fra gml.til ny telefon virket det som hun som da stod i servicedisk ikke hadde forstått den avtalen som var avtalt. Hun kunne tjent på å være litt mer blid og kundevennlig.

27 czerwca 2026

Hei Sigrun,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av selgerne, og at de tok seg tid til deg på en god måte.

Samtidig er det synd å høre at opplevelsen ved support og utlevering ikke sto helt i stil med resten av besøket. Vi setter pris på at du beskriver dette så tydelig, fordi slike tilbakemeldinger er viktige.

Takk for en ærlig og nyttig vurdering. Vi håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.

God Service

God Service, Bra Tilbud i butikken

19 czerwca 2026

Hei WENCHE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og fant bra tilbud i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kundeservice

25 czerwca 2026

Hei Per Christian Hoel,

Takk for vurderingen din. Det setter vi pris på.

Fint å se at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Vestby. Vi håper du er fornøyd, og ønsker deg velkommen tilbake.

Oceniono na 4 z 5

Tror alt er bra og service også

Service og Andre tjenester er bra

24 czerwca 2026

Hei Imad,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever at både service og andre tjenester er bra hos POWER Vestby.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Super bra hyggelig

Super bra hyggelig

24 czerwca 2026

Hei Raiza,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var superbra og hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Hei Anders,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt fungerte som det skulle, og at opplevelsen var så god.

Power Vestby

Power Vestby - herreguud det er nok første gang i livet mitt jeg traff på 2 ansatte som har peiling på hva dem selger. Kjempebra!

22 czerwca 2026

Hei Jane,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Vestby, og at opplevelsen skilte seg ut på en så positiv måte.

Outletavd var p.t.ubemannet

Outletavd var p.t.ubemannet, men vi hentet en fra annen avd som hjalp så godt han kunne, og hentet til slutt en annen ekspeditør som hjalp oss frem til handel.

20 czerwca 2026

Hei Turid,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Det er flott å høre at dere fikk hjelpen dere trengte til slutt, selv om outletavdelingen var ubemannet da dere kom. Vi setter pris på at dere tok dere tid til å beskrive besøket, og tilbakemeldingen deres er verdifull.

Oceniono na 5 z 5

Skikkelig imøtekommende ung mann som…

Skikkelig imøtekommende ung mann som hjalp oss veldig fornøyde

22 czerwca 2026

Hei Gerd,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk så god hjelp i Vestby, og at opplevelsen gjorde dere veldig fornøyde.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette.

Oceniono na 2 z 5

Mye dyrere enn andre butikker

Opplevelsen i butikken var bra. Personalet var hjelpsomme, og det var ingen ventetid. Etter handelen sjekket jeg prisen. Da fant jeg ut at varen kostet 3/4 av Power sin pris i en annen butikk. Det er for dårlig!

21 czerwca 2026

Hei LE,

Takk for at du gir oss din tilbakemelding.

Forstår at en slik situasjon når prisforskjellen er såpass stor kan føles frustrerende, jeg ser at du har vært i kontakt med butikken i etterkant og at de har hjulpet deg i denne saken med å ordne prismatch for deg.

Jeg håper du føler butikken har gjort det de kan for å ivareta deg og at de har tatt deg seriøst, skulle du ønske å endre din tilbakemelding så hadde vi satt stor pris på dette - men kun hvis du føler det er riktig.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Oceniono na 5 z 5

Bare hyggelig folk hos dere

Bare hyggelig folk hos dere. Og kjempegod service ❤️

19 czerwca 2026

Hei Liv,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både god service og hyggelige folk hos oss i Vestby.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper å se deg igjen hos POWER Vestby⚡

Oceniono na 1 z 5

Bestilte Powerbank blå og grønn

Bestilte Powerbank blå og grønn, fikk grønn og svart. Ren slurv!

18 czerwca 2026

Hei Hans,

Takk for at du forteller oss om din opplevelse.

Jeg beklager for at det ble feil når du var innom oss og hentet bestillingen din, dette skulle vi selvfølgelig ha oppdaget der og da, men dessverre ble det en glipp fra oss.
Kom gjerne innom oss, så skal vi rette opp i dette for deg så raskt vi kan! 🧡

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Oceniono na 5 z 5

Svært hyggelig betjening som også hadde…

Svært hyggelig betjening som også hadde kunnskap!

17 czerwca 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk både vennlig hjelp og god veiledning i Vestby.

Motorola Signature

Kan også nevne at jeg for 6 mnd siden kjøpte en gaming pc til guttungen hos Power til meget gunstig pris. Har en LG oled TV som for noen år siden fikk noen brennmerker i skjermen innenfor garanti. Power ordnet teknikker som kom hjem til meg og byttet hele skjermen kostnadsfritt.
Power har meget dyktige og kompetente selgere og et godt system hvis ting ikke fungerer som det skal.
Dette er ikke min opplevelse hos konkurerent Elkjøp.

Hei Kenneth,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt så gode opplevelser hos POWER Vestby, både ved kjøp av ny telefon, gaming-PC og hjelpen du fikk med TV-en.

Ekstra fint er det å lese at du opplevde selgerne som dyktige og kompetente, og at løsningene fungerte godt når du trengte hjelp.

Flott kundeservice

Flott kundeservice.
Gode faglig.
Gode priser.

Hei Arild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Vestby var så god, og at både service, fagkunnskap og priser traff godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Väldigt hygglig hjälp

Väldigt hygglig hjälp. Dessvärre väldigt många modeller som inte fans tillgängliga.

Hej Billy,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Vestby.

Samtidig er det forståelig at opplevelsen blir litt mindre komplett når flere modeller ikke var tilgjengelige. Vi setter pris på at du deler dette.

Oceniono na 5 z 5

I Vestby er de alltid veldig…

I Vestby er de alltid veldig serviceminded! 😁

13 czerwca 2026

Hei Inger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service i Vestby, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Slike tilbakemeldinger betyr mye, og vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej