Support tok seg tid til å installere og overføre innholdet og Apper fra min gamle telefon til den nye. Jeg var veldig forkjølet og i dårlig form og fikk nok ikke med meg alle forklaringene. Den ansa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fikk veldig god hjelp av Andreas til å kjøpe nytt kjøl/ frys skap. Han var utrolig hjelpsom, dyktig og hyggelig! Dette var en utrolig god opplevelse etter at jeg først hadde kontaktet Elkjøp Ullev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er alltid noen ansatte som ønsker meg velkommen når jeg kommer inn i butikken. De gir råd og er hjelpsomme. Alt fungerer godt hos Power. Det er alltid hyggelig og jeg kommer garantert tilba... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg får alltid kjempegod service enten om jeg er på Power Storo eller Power Årnes. Det gjelder både ifht produkter jeg vil kjøpe samt produkter det har blitt noe feil med. Tipp topp
Vitaminveien 6, 0485, Oslo, Norwegia

Jak firma korzysta z Trustpilot
Power Storo. Bestilte og betalte klikk og hent, men de hadde ikke engang lagt av varen til meg. Jeg ble sendt til kjøkkenavdelingen og måtte stå i kø for å vente på hjelp i 15 minutter. Da han var klar til å hjelpe meg var det eneste han gjorde å hente varen og skanne den i kassa for meg. Det kunne jeg klart selv… Hele poenget med klikk og hent er jo at det skal gå fort å hente varen…

Odpowiedź od Power.no - Storo
Jeg var veldig forkjølet og i dårlig form og fikk nok ikke med meg alle forklaringene. Den ansatte var snill og hentet en stol.

Odpowiedź od Power.no - Storo
Har ikke mottatt varen min. Umulig å få kontakt med dere ...
Denne gangen er jeg ikke fornøyd med dere.
Verken å møte fysisk på butikkene, chat eller telefon.

Odpowiedź od Power.no - Storo
Bestilt og betalt produkt sendt til feil adresse, umulig å få tak i på telefon.

Odpowiedź od Power.no - Storo
Å måtte vente lenge for å bli betjent når jeg bare skulle hente en vare jeg hadde bestilt opplevdes som dumt når det ikke var ventetid i kassen. Varen måtte hentes ved kassene av betjening fra tele avdelingen og betales der.

Odpowiedź od Power.no - Storo
Det var ikke samsvar mellom produkt beskrivelse og produktet som faktisk ble solgt.
Både pen og case for padden skulle i følge beskrivelsen medfølge, men det gjorde det ikke. Fikk et lite avslag, men langtfra motsvarende verdien av det som likevel ikke fulgte med.

Odpowiedź od Power.no - Storo
Ble tatt i mot av hyggelig betjening bra forklart på det jeg kjøpte

Odpowiedź od Power.no - Storo
God service, gikk rett på det jeg skulle ha. Demonstrerte produktet på forståelig måte, opplyste om garanti mm.

Odpowiedź od Power.no - Storo
Svært kompetente og tålmodige hjelpere i support-Storo, rask problemløsning-

Odpowiedź od Power.no - Storo
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.