I was assisted first by Arne and then by Ingvar. Both understood my dilemma and gave me, what I considered to be good advice.I needed to leave POWER and during that time Arne became unavailable. Ingv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kjøpte pc: Cepter ion V2 15,6. Svak batterikapasitet. 50% ned på 14 minutter fra 100%. Utladet etter 35 minutter. Byttet til samme merke. Det var det samme her. Nå utladet etter 31 minutter. Bytt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget hyggelig og flink selger- forklarte oss godt om Ipadden vi kjøpte. Tok seg god tid, og undersøkte med andre hvis han trengte det. Virket meget tillitsfull. God service også da vi hentet produ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De jeg hadde med å gjøre hadde tydligvis skikkelig kunnskap om sitt fag, og var alltid ivrige til å hjelpe til og til å følge opp!
Åsveien 11, 1400, Ski, Norwegia

Jak firma korzysta z Trustpilot
Konkurransedyktige priser og veldig gode returbetingelser. Og et bra kundeprogram der man kan tjene opp bonus

Odpowiedź od Power.no - Ski
De er ikke alltid like grundige med å fortelle oss pensjonister i virvelen av alle tekniske vidundre… de ansatte må lære seg å være tydeligere og snakke høyt til oss som sier at vi hører dårlig. Trengs en pedagogisk gjennomgang. Ellers er de blide og hyggelige.

Odpowiedź od Power.no - Ski
Hyggelig selgere,bestandig hjelsomme.God servise hos suport.

Odpowiedź od Power.no - Ski
Har levert pc til reparasjon og går hele tiden meldinger hvordan det ligger an i løypa. Veldig fornøyd med det, så er det bare og se om resultatet blir vellykket.!Håper det.

Odpowiedź od Power.no - Ski
Det jeg kjøper er meget bra, og jeg har bare hatt hyggelige representanter for Power og gjøre.

Odpowiedź od Power.no - Ski
God hjelp i butikken og super levering og montering

Odpowiedź od Power.no - Ski
Veldig hyggelig, men ung og noe usikker ansatt som virket ny.
Skulle kjøpe ladekabel, lade»kloss» og skjermbeskytter. Startet med å bare kjøpe skjermbeskytter da den var såpass dyr og jeg så Europris lå vegg i vegg. Løp derfor over dit og fikk tak i 3m ladekabel, kloss, skjermbeskytter + tre andre ting jeg skulle ha som alt i alt ble billigere hele handlekurven enn den ene skjermbeskytteren fra power. Derfor byttet jeg den og fikk pengene tilbake. Sikkert forskjell i kvalitet, men når prisen er så ekstremt forskjellig og skjermforsikring er innbakt i avtalen jeg har på min tlf så var det bare så unødvendig dyrt å skulle kjøpe utstyr hos dere da jeg har vanskelig for å tro at forskjellen i funksjon og kvalitet er så ekstremt stor.

Odpowiedź od Power.no - Ski
I dag er dette det beste selskapet som tilbyr et slikt utvalg av produkter.

Odpowiedź od Power.no - Ski
Super service,seriøse agenter som er Blide og glade for å hjelpe deg👍👍👍

Odpowiedź od Power.no - Ski
Jenta i kassa var veldig blid. Det tok derimot veldig lang tid med kunden før meg, kanskje ringt etter en hjelper til....

Odpowiedź od Power.no - Ski
Synes aldri stemningen i denne butikken er noe særlig god.

Odpowiedź od Power.no - Ski
Jeg hadde en veldig bra opplevelsen snill folk og masse bra produkt.

Odpowiedź od Power.no - Ski
Fikk god hjelp av han som jobbet der, veldig service innstilt og hjelpsom. Kommer gjerne tilbake

Odpowiedź od Power.no - Ski
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.