Power.no - Risør Recenzje 10

4,2

Buvikveien 21, 4950 Risør, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Kjapp ekspedering av et apparat som trengte AA- batterier. Det burde blitt opplyst at det måtte kjøpes ekstra. Kom såklart hjem uten. Ikke greit

Oceniono na 5 z 5

Fikk akkurat det jeg trang. Klokkereim til pulsklokka mi. God service, hjelpsomhet med montering og hyggelige betjenter.

Oceniono na 5 z 5

Tusen takk for god service og hyggelig betjening.. Ordna alt på min nye telefon som jeg kjøpte takker

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Buvikveien 21, 4950, Risør, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Risør

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,2

Jak firma korzysta z Trustpilot

God service.

15 maja 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Takk

Takk for handelen

27 kwietnia 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det setter vi stor pris på, og det er hyggelig å høre at handelen svarte til forventningene.

god service

29 kwietnia 2026

Hei Tor,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Oceniono na 5 z 5

Fikk akkurat det jeg trang

13 kwietnia 2026

Hei Eva,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk akkurat det du trengte til pulsklokka di, og at teamet vårt i Risør kunne hjelpe deg med monteringen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Oceniono na 5 z 5

Tusen takk for god service og hyggelig…

28 marca 2026

Hei Thore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service og hyggelig betjening, og at vi fikk ordnet alt på din nye telefon.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Takk for at du valgte oss!

Støpsel til komfyr

Fikk det jeg skulle ha selv om jeg ikke kunne bruke støpselet. Måtte ha hjelp av elektriker

17 marca 2026

Hei Helga,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk det du bestilte. Vi forstår at det kan være utfordrende når man trenger hjelp fra en elektriker for å installere støpselet til komfyren. Det er alltid lurt å bruke fagfolk når det gjelder elektrisk arbeid for sikkerhets skyld.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Oceniono na 3 z 5

Kjapp ekspedering av et apparat som…

25 lutego 2026

Hei Knut,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at det er frustrerende når du kommer hjem og oppdager at batterier ikke var inkludert med apparatet ditt. Dette er informasjon som burde vært kommunisert tydeligere ved kjøpet.

Vi setter pris på at du deler denne opplevelsen med oss, og vi vil ta dette med oss for å forbedre informasjonen vi gir til kunder om hva som følger med produktene.

Oceniono na 5 z 5

God produktkunnskap og hyggelig…

God produktkunnskap og hyggelig betjening: fant det produktet jeg var på jakt etter og til en riktig pris.

23 lutego 2026

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fant akkurat det produktet du var på jakt etter, og at du opplevde god produktkunnskap og hyggelig betjening. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

God service, topp.

3 lutego 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere topp kvalitet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Oceniono na 4 z 5

God servis

God servis, hyggelige ansatte

18 stycznia 2026

Hei Bente,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du opplever god service og hyggelige ansatte hos oss 😊

Takk for at du valgte å handle hos POWER og velkommen tilbake 🤩

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej