"Jeg liker de nye lokalene inne på Down Town bedre enn de forrige. De ansatte er høflige som vanlig, og de er tålmodige med dem som ikke snakker så godt norsk. Jeg skulle ønske at alle de ansatte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Når jeg så var ikke klikk og hentende min klar, noe som jeg kan overleve. En annen ting var at han henta feil minnekort da dere ikke hadde det jeg ville ha. Noe som er greit da dette var billigere.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veldig kompetent og ærlig selger (Erlend G) i TV avdelingen. Hadde fokus på å selge riktig TV for og til oss, ikke TV som han har blitt bedt om å selge. 10/10 kundeservice.
Reakcja na opinię
Kjøpte tv på nett hos Power, ble informert om at tv skulle bli sendt til butikken nær meg kostnadsfritt innen rimelig tid. Dette stemte. Hentet tv på butikken,uten problemer. Tv virker ennå og ingen... Zobacz więcej
Kulltangvegen 68, 3921, Porsgrunn, Telemark, Norwegia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hyggelig betjening gode tilbud og bra service

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Fornøyd med kundeservicen jeg fikk i butikken når jeg skulle bytte inn tlf og kjøpe ny.

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Trengte en reservedel til en komfyr. Power Porsgrunn fikset dette på et blunk. Topp service.

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Veldig bra kundebehandling og vi fikk flere tips om varen vi handlet. 👍🏼😊

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Men når jeg hadde betalt ferdig og skulle ta tak i minnekortet så skjøv han det over benken slik at jeg måtte plukke det opp fra bakken. Altså man gjør ikke sånt, hva hvis det var en eldre dame. Så disse ungdommene må læres seg litt folkeskikk også en annen ting. Veldig viktig for kundene og bli møtt med et hei og hade og ikke ha fjeset ned i tlf eller i skjermen.

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
"Jeg liker de nye lokalene inne på Down Town bedre enn de forrige.
Jeg skulle ønske at alle de ansatte kunne snakke engelsk.
Det jeg liker best med Power generelt sett, er de mange tilbudene og ikke minst den motiverende bonusordningen. 👍"

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Jeg fikk raskt hjelp med en gang jeg kom inn i butikken. Hyggelig betjening og god service.

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Visste hva jeg skulle ha, fant det enkelt, betalte og alt gikk greit

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Veldig god hjelp og ekstremt tålmodighet

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Damen som ordnet med abonnenentet var dyktyg og veldig kunde venlig.Power i Porsgrunn kan annbefales😀😀

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Fornøyd med hjelp til å velge rett mobil. GOD SERVICE.

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Nesten ingen menneske i butikken så det var ikke noe venting fikk hjelp med en gang
Det tok cirka 5 minutter det jeg skulle kjøpe så var jeg ferdig helmaks

Odpowiedź od Power.no - Porsgrunn
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.