Reakcja na opinię
Skikkelig bra service både kjøpt en ny Samsung Galaxy Watch 8 og Samsung Galaxy s26 ultra. Veldig fornøyd med produktene og ikke minst kundeservice de behandlet meg svært godt og tilogmed installerte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som alltid hyggelig handels hos Power. Enkelt å reservere på nettsiden, for så å hente ut via hyggelig betjening når jeg selv hadde tid et par dager seinere. I dette tilfellet var det også tilfeldigvi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rask betjening, fant produktet jeg kjøpte,opplyste at bonus beløp kunne brukes 🤓 Ledig kassen. Og ikke mist hyggelig betjening
Langflåtveien 21,, 4076, Stavanger, Norwegia

Jak firma korzysta z Trustpilot
Ledig kassen.
Og ikke mist hyggelig betjening

Odpowiedź od Power.no - Mariero
Profesjonelle ansatte som fulgte godt opp.

Odpowiedź od Power.no - Mariero
Jeg bestilte printeren kvelden før , fikk kvittering.
Neste dag fikk jeg beskjed når den var klar. Alt var bra.

Odpowiedź od Power.no - Mariero
Produktet var til redusert pris, samme pris som et konkurrerende selskap som selger samme produktmodell, men med færre funksjoner. Det anbefales heller ikke å registrere produktet på produsentens nettsted (slik konkurrerende selskap gjør) for å ikke dra nytte av den utvidede garantien fra produsenten og dermed kjøpe en garanti i butikken. Ingen data om produktets garanti kan identifiseres på selgerens nettsted.

Odpowiedź od Power.no - Mariero
Bra kundeservicei butikken, elendig i vareutleveringen. Ventet nesten 30min før de orket å åpne. Dette til tross for at en av de som ventet i kø utenfor gikk til butikken og gav beskjed.

Odpowiedź od Power.no - Mariero
Selger was very helpful and professional

Odpowiedź od Power.no - Mariero
Den som tok imot bestillingen min, fulgte den opp og leverte den ut til meg, var profesjonell, dyktig, hjelpsom og effektiv. Han klarte å skape en trygg og god handleopplevelse for meg som kunde. Selve lokalet var rent, ryddig, oversiktlig og ga positiv energi. Ansatte er tålmodige og flinke til å forklare og svare på det kundene lurer på. (Jeg så en ansatt som hjalp tre barn av utenlandsk opprinnelse, og han var så flink til å forklare ting på tydelig og lett norsk til dem, han gikk rundt med dem og viste de ulike produktene, forklarte likheter og forskjeller, de ulike prisklassene og hva det betydde for budsjettet de hadde). Jeg ble imponert! Power Mariero er et trygt sted å handle i, for både voksne og barn, private og bedrifter. Jeg kan ikke uttale meg om produktet enda, fordi jeg nettopp pakket det ut og satt det på lading. Produktet jeg fikk fra Power var helt nytt, ikke returvare og ikke B-vare. Produktet var i original emballasje og med original fabrikkforsegling. Ingen svindel og ingen lureri, som andre butikkjeder prøver seg på. Det å være gigantisk butikkjede handler ikke om gigantiske salgstall, men om salgstall med gigantisk integritet og pålitelighet. Power Mariero, hjertelig takk!

Odpowiedź od Power.no - Mariero
Jeg fikk god info om produkten jeg svar interresert i

Odpowiedź od Power.no - Mariero
God service fra betjeningen, men prisen på blekk til skriver var enorm.

Odpowiedź od Power.no - Mariero
De hadde produktet jeg ville ha,. Hyggelig og dyktig betjening.

Odpowiedź od Power.no - Mariero
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.