Vil bare si fikk fantastisk kundeservice på power Majorstua av en som heter Emilio. Han var utorlig service innstilt, tross for at en outlet vare ikke følgte med bein (ikke skrevet på nettsiden dems,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Selger var personlig og hyggelig, tok hensyn til min situasjon, og solgte meg inn/opp på abbonement og forsikring basert på dette. Jeg betalte ikke mer enn jeg hadde planer om når jeg gikk inn i but... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alltid super service hos Power Majorstua. Fredrik ga meg glimrende service ved at jeg fikk byttet inn et defekt munnstykke til en støvsuger jeg har kjøpt hos dere.
Reakcja na opinię
Jeg hadde klikk og hent på en støvsuger til 899kr på kampanje. Ansatte jeg møtte var veldig bestemt på at den var dårlig og at jeg måtte kjøpe en mye dyrere en til 3000kr. ( Snakket ned Power sitt pro... Zobacz więcej
Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, Norwegia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Tok veldig langt tid. Måtte kommer flere gang, fikk ikke alt med, og fungerer fortsatt ikke etter 2 måneders service reparasjon.

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Support funker ikke .Ventetider på opp mot en time har jeg opplevet!

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Super service og kunnskap om produkter (TV) og fleksibel ifht leveranse og tilleggstjenester🤩

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Jeg var i deres avdeling Power Storo 5. februar etter å ha sett en annonse om pante av iPhone 14 Pro for 3900 kr. De henvist meg til kundesupport hvor jeg ble fortalt etter kontroll at tilbudet var gyldig, men at jeg måtte pante inn telefonen min først for å kunne kjøpe en ny. Det ga ikke mening for meg, men jeg ble fortalt at det var den eneste måten. Da jeg pantet inn telefonen min, kunne jeg ikke betale fordi jeg ikke hadde tilgang til nettbank. Jeg sto igjen uten telefon og muligheten til å betale for en ny telefon. Jeg ringte konen min som lånte meg kortet sitt for å betale telefonen i Power Majorstuen fordi hun var i området der. Da jeg kom for å betale telefonen, la jeg merke til at min gamle telefon var pantet for 2900 kr. Jeg gjennomførte kjøpet fordi jeg ikke har en reserve-telefon og gikk til Power Storo for å få min gamle telefon tilbake, men jeg ble fortalt at den allerede var sendt videre. Jeg la også merke til at de hadde lagt til 12 måneders abonnement på 20 GB hos Ice mobil selv om jeg ikke spurte om det, fordi jeg allerede har 60 GB hos Ice til samme pris, og jeg ønsket å betale for telefonen på en gang uten abonnement, som jeg også gjorde, men de la likevel til abonnementet. Jeg gikk tilbake til Power Majorstuen dagen etter hvor jeg ba dem rette feilen. De sa at det ikke var noe problem, men at jeg måtte betale 200 kr for at de skulle fjerne 20 GB-abonnementet og gjenopprette min gamle 60 GB-pakke. Jeg betalte det beløpet som ble krevd. 5 dager senere har jeg fortsatt 20 GB-abonnementet.

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Fikk melding om at klikk og henten var klar, det var den ikke. Kom 3 timer etter meldingen og den var like vel ikke klar. Fikk dermed beskjed om å gå videre inn til en annen kasse for å få hjelp der. Hvor jeg møtte to ansatte som så ut som de hatet livet og jobben. Jeg sa hei kunne dere hjulpet meg? Skal hente en klikk og hent men den var ikke ferdig så ble henvist hit. Ingen av de ansatte svarte meg og bare så på hverandre. Jeg sa greit da finner jeg den selv, hvor en av dem sa okey da hva r nr ditt? Og fant til slutt produktet mitt. Hva slags kundeservice er dette? Helt greit å ha en dårlig dag eller at man r sliten på jobb men når det kommer en kunde forventes det et smil og hva kan jeg gjøre for deg? Og at man viser litt engasjement og forståelse. Utrolig skuffet. Skal ikke handle der igjen

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Jeg fikk det jeg forventet uten krøll. Hyggelig mann som hjalp meg med stor eske.

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Waiting time is a bit longer than i expected.
I order phone january10 and i got it end of january. Almost 3weeks of waiting.

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Fant hva jeg ville ha og fikk good advice.
Fin butikk, gleder meg til å ha tid til å gå rundt og snuse litt.

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
God kundebehandling. Svært god hjelp da det viste seg at produktet ikke fungerte og måtte erstattes med et annet.

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Jeg fikk rask og god hjelp samt svar på spørsmål fra tidligere.

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Ekspeditør 1: opplyste at filialen (Majorstuen) ikke førte det jeg ba om. Jeg fant tingen på nettet og demonstrerte at jeg kunne bestille på klikk og hent i filialen, men han visste ikke hvor han kunne finne den og ba meg fullføre klikking hent-prosedyren og komme tilbake om en halvtime(!). Jeg ga da opp og oppsøkte ekspeditør 2. Han jobbet i etasjen over, men fant tingen på 44 sekunder. Og damen i kassen var hyggelig og rask.
Men alt i alt: de 25 minuttene for å kjøpe en enkel artikkel, gir samlet en konklusjon: en irriterende handletur!

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Hjelpsom, god kundeveileder, tydelig varemerking!

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Kjempehyggelig og dyktig servicemedarbeider hos Power i Lille Grensen, Oslo. Fikk god hjelp.

Odpowiedź od Power.no - Majorstuen
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.