Power.no - Lagunen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Laguneveien 21, 5239 Rådal, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Allt var klart i butikken da jeg skulle hente varen, fikk god hjelp til å sikkre varen på tilhenger , Har fått hjelp av butikksjefen på power i Rådalen ved flere anledninger , alltid like blid... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vi ble raskt ekspedert, lite vente tid. Dyktige selgere, dog må dt nevnes at lønnssystem med ekstra bonus på mersalg oppsalg i noen tilfeller kan føre til vel ivrige selgere. I dette tilfellet var vi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Forsøkte å bestille på chat. Det gikk dårlig og bestilling ble ikke effektuert. Iflg kundebehandler som jeg ringte til, var dette et kjent problem -:( Dette var dårlig!! Resten gikk meget bra.

Oceniono na 5 z 5

Hyggelig ekspeditør og en god handel med et godt pristilbud. Kunnskapsrik ansatt mtp valg og bruk av skapet. Lageret var og en hyggelig opplevelse.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Laguneveien 21, 5239, Rådal, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lagunen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

161 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9034

Napisz recenzję

Rask fremplugging av varer

Rask fremplugging av varer

7 maja 2026

Hei Jan,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at varene ble funnet frem raskt.

Kundeservicen er på topp

Kundeservicen er på topp. Alltid fått god hjelp her og ansatte er hyggelige og kan produktene godt.

29 kwietnia 2026

Hei Tomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du alltid har fått god hjelp, og at både service og produktkunnskap har vært så bra hos POWER Lagunen.

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at både tilbudene og opplevelsen i varehuset traff godt.

Oceniono na 5 z 5

Fint at prisen var gått ned på…

Fint at prisen var gått ned på produktet jeg hadde sett på tidligere, fikk god hjelp av grei dame som husket oss igjen.

5 maja 2026

Hei Ellen,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du fant produktet til en bedre pris, og at du fikk god hjelp i butikken.

Det setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at opplevelsen ble så god.

Oceniono na 5 z 5

Hun som hjalp meg var helt fantastisk.

Hun som hjalp meg var helt fantastisk.

30 kwietnia 2026

Hei Redouane,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp i Lagunen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Oceniono na 5 z 5

Power på lagunen er best

Power på lagunen er den beste jeg har vert på. Di var hjelpsomme og du kommer fort til hos di. Koselige folk.

30 kwietnia 2026

Hi Bjørn Ove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Lagunen var så god, og at hjelpen kom raskt fra hyggelige og hjelpsomme folk.

Kjøpte hårklipper for 1,5 år siden

Kjøpte hårklipper for 1,5 år siden, den sviktet nå.
Fikk god hjelp, ny klipper uten problem, blide service innstilte ungdommer som jobbet på Power Lagunen.

28 kwietnia 2026

Hei KJETIL,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Lagunen, og at det ble løst raskt og enkelt.

Fort og greit!

25 kwietnia 2026

Hei Trent,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Sånt er alltid kjekt å høre.

Profesjonell mottagelse

Vi møtte en flink , dyktig ung kvinnelig selger.
Vi ble informert om hva som var det beste kjøpet for oss. Ellers har vi fra tidligere god erfaring med Power sin service og hyggelige medarbeidere.

23 kwietnia 2026

Hei Kari,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at dere fikk profesjonell og god veiledning i butikken, og at opplevelsen deres med service og medarbeidere også har vært god over tid.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette.

Oceniono na 1 z 5

Samsung vaskemaskin

Hei. Meldte fra om feil/skade på maskinen 9/4 til en hyggelig kar på service telefonen. Han skulle melde til Power lagunen og så skulle de ta kontakt. Ha siden ikke hørt noe og det synes jeg er dårlig!

9 kwietnia 2026

Hei Knut,

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss, det setter vi stor pris på!

Glad for å høre at kontakten du har hatt med vår kundeservice har vært god, og at saken din ble sendt videre til butikk. Men selvfølgelig veldig leit å høre at du ikke har fått noen oppfølging av dette fra butikken enda, vi har løftet saken også internt slik at du forhåpentligvis får et rask svar - men ta gjerne kontakt med oss via kundeservice igjen, slik at vi videre kan hjelpe deg med dette så godt vi kan!

Igjen beklager jeg manglende oppfølging fra butikk, og jeg har sendt deg en liten kompensasjon for dette som du skal ha fått informasjon om per epost.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Bra service

20 kwietnia 2026

Hei Gunnar,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra service hos POWER Lagunen.

Gode tilbud

Gode tilbud, hyggelig og hjelpsomme ansatte. Fikk den hjelp og produktet jeg ønsket meg.

21 kwietnia 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at du fant gode tilbud og fikk hjelpen du trengte til å finne riktig produkt.

Oceniono na 5 z 5

Fikk hjelp og ble betjent av an super…

Fikk hjelp og ble betjent av an super hyggelig dame!

21 kwietnia 2026

Hei Christine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en så fin opplevelse i varehuset.

Reklamasjon på vaskemaskin

Jeg var missfornøyd med vaskemaskinen jeg hadde kjøpt, fikk byttet den i en annen som var bedre. Han som hjalp meg var kunnskapsrik og flink. Rask hjelp og god kundeservice.

18 kwietnia 2026

Hei EG,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at du fikk rask hjelp, og at byttet endte med en vaskemaskin du er mer fornøyd med. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

God service fra selger

19 kwietnia 2026

Hei Tore,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service i varehuset.

Oceniono na 3 z 5

Måtte lete å finne varen selv fikk ikke…

Måtte lete å finne varen selv fikk ikke hjelp,
I kassen gikk det bedre, det fikk jeg god service,
Varen måtte jeg ha, da jeg ikke kunne se det var andre som hadde den på lager i næreheten,

16 kwietnia 2026

Hei Ingrid,

Takk for tilbakemeldingen din om opplevelsen på POWER Lagunen. Det er synd å høre at du måtte lete etter varen selv uten å få hjelp på butikkgulvet. Samtidig er det flott å høre at du fikk god service i kassen.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi tar denne tilbakemeldingen på alvor. Kundeopplevelsen er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig for å forbedre servicen vår.

Hei Beate,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du fikk den hjelpen du trengte hos oss på Lagunen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Oceniono na 5 z 5

FANTASTISK FIN SERVICE OG HYGGELIG…

FANTASTISK FIN SERVICE OG HYGGELIG BETJENING

14 kwietnia 2026

Hei Steinar,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du opplevde så fin service og hyggelig betjening hos oss på Lagunen. Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen mulig.

Hei May-Britt,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk rask og god hjelp, og at alt gikk som det skulle. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Dyktig selger

9 kwietnia 2026

Hei Rolv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår selger på Lagunen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi våre kunder den beste opplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej