Power.no - Lade Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Håkon VII gt. 12, 7040 Trondheim, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg fikk god veiledning og tilbud fra Amin når jeg skulle bestemme meg for en pc. Veldig fornøyd da han hadde stor kunnskap om produktet og servicetilbud. Samt forsikring. Alt dette fikk jeg og produ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kom for å kjøpe radio. Endte med både radio og nytt mobilabonnement! En meget oppegående ung mann fant ut at vi betalte alt for mye, så vi skiftet. En strålende representant for Power. Han kunne si... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var en som var under opplæring som hjalp meg. Han var den mest hyggelige og service innstilte personen jeg noen gang har møtt på Lade Arena. Han bør nesten lære opp "veteranene" der.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Håkon VII gt. 12, 7040, Trondheim, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lade

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

121 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8017

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Veldig hyggelig og meget behjelpelig…

Veldig hyggelig og meget behjelpelig betjening.

7 lipca 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og hjelpsom hos POWER Lade.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Oceniono na 5 z 5

Kunnskap og informasjon på topp

Kunnskap og informasjon på topp. Effektivt gjennomført.

7 lipca 2026

Hei Steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kunnskap, tydelig informasjon og en effektiv gjennomføring.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Hei Kjetil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde kort ventetid og god service hos POWER Lade.

Hjelpsom og positiv betjening

Hjelpsom og positiv betjening. Veldig hyggelig handel

4 lipca 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hjelpsom og positiv betjening, og at handelen ble så hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Oceniono na 4 z 5

Kjapp handel uten og måtte stå i kø for…

Kjapp handel uten og måtte stå i kø for en liten powerbank.

20 czerwca 2026

Hei Andreas,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at handelen gikk raskt og smidig, spesielt når det bare gjaldt en liten powerbank.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi kan gi deg en like god opplevelse neste gang også.

Oceniono na 1 z 5

Hei Madino,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding!

Det er godt å se at du er fornøyd med oss i POWER, selvom vi ikke når helt til topps med stjerner denne gangen så setter vi pris på at du gir oss din tilbakemelding.

Skulle det være noe vi kan gjøre bedre i fremtiden, så ikke nøl med å ta kontakt med oss!🤗

Klikk og Vent - mangler en av varene jeg bestilte

Klikk og hent skal være en rask og enkel affære, det var absolutt ikke tilfellet da jeg måtte vente over en halvtime i kø for å i det hele tatt snakke med noen. Dette er forståelig, virka som det var en del trøkk; men jeg bestilte en iPhone 17 på tilbud som medfulgte en trådløs lader - denne laderen var de tom for på lageret og jeg må da tilbake til butikken for å hente denne. De kunne heller spurt om å sende den hjem, eller kutte prisen og ikke inkludere laderen (dette var visst ikke et alternativ, jeg spurte).
Generelt ikke en veldig god opplevelse, men jeg fikk mobilen i god behold.

22 czerwca 2026

Hei Daniel,

Takk for at du velger å ta deg tiden til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Forstår at det er frustrerende at butikken var tomme for den laderen som var inkludert på kampanjen, her er du dessverre ikke alene da dette har vært en populær kampanje og laderene har gått raskere ut av butikklager enn de har fått inn igjen fra sentralt. Vi beklager for ulempen dette har medført og tar med oss din tilbakemelding videre slik at vi kan sikre bedre lagerbeholdning ved fremtidige kampanjer.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Alt gikk greit

23 czerwca 2026

Hei Knut,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at alt gikk greit.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Hei Håvard,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk riktig vare og en god handleopplevelse hos oss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of your local POWER store⚡

Rask og god service

Rask og god service. Flott valg av vare.

15 czerwca 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service, og at utvalget traff godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Topp

Topp service

14 czerwca 2026

Hei Erikson,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en topp opplevelse og fikk topp service hos POWER Lade.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

God servicen og hjelp

God servicen og hjelp , jeg er fornøyd

13 czerwca 2026

Hei J.E.R,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med servicen og hjelpen du fikk hos POWER Lade.

Hei Asbjørn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og en hyggelig opplevelse hos oss på Lade.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og slike tilbakemeldinger betyr mye.

Hjelpsom medaarbeider

Hjelpsom medaarbeider, men reservasjonsfunksjonen funket dårlig.

12 czerwca 2026

Hei Anders,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig fint å høre at du møtte en hjelpsom medarbeider hos POWER Lade.

Samtidig er det ikke slik vi ønsker at reservasjonsfunksjonen skal oppleves, så takk for at du sier ifra. Vi tar med oss kommentaren videre.

Meget bra kundebehandling

Meget bra kundebehandling

12 czerwca 2026

Hei Omar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og fikk meget bra kundebehandling.

Oceniono na 2 z 5

Jeg betalte for montering av Starlink…

Jeg betalte for montering av Starlink antenne, men fikk i ettertid beskjed om at dette kunne dere ikke levere. Skulle da få refundert kr. 2700,00, men nå, 2 måneder etter, har jeg fortsatt ikke mottatt beløpet. Dette finner jeg meget kritikkverdig.

24 kwietnia 2026

Hei Roar,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding!

Det er leit å høre om opplevelsen du har hatt hos oss og at monteringen du hadde betalt for ikke gikk etter planen, jeg beklager veldig for den negativen erfaringen du har hatt med dette.😔

Butikken er informert om din tilbakemelding, og jeg ville anbefalt deg å ta turen innom for å ta denne dialogen videre med de ansatte direkte. I mellomtiden har jeg ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført deg, mer informasjon om dette kommer på egen epost.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Oceniono na 5 z 5

Fikk god hjelp med kjøpe radio til dame…

Fikk god hjelp med kjøpe radio til dame på 97 år

11 czerwca 2026

Hei Greta,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp med å finne en radio som passet godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper radioen blir til stor glede.

Bra service !

9 czerwca 2026

Hei Vidar,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk bra service. Det setter vi stor pris på.

Bra kundeservice

Han, asiatiske med briller var kjempeflink, putta på skjermbeskytter og hjalp meg å velge telefon. Kommer definitivt tilbake!

5 czerwca 2026

Hei Adrian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp både med skjermbeskytter og valg av telefon.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra fint å høre at du gjerne kommer tilbake.

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både trivelig service og rask hjelp.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej