Power.no - Kongsvinger Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Otto Wengsvei 7, 2212 Kongsvinger, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Kjøpte tilbudsvare og ble fortalt at den var utsolgt, men skulle gå en på fredag. Oppsøkte Power Kongsvinger fredag ettermiddag, men ingen vare, men skulle komme om en uke. Ikke bra

Oceniono na 5 z 5

En hyggelig handleopplevelse. Møtt av hyggelig personale, og ble raskt orientert om produktet. Produktet var klart for henting da vi ankom butikken. Dataskjermen tilfredstilte våre forventninger om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk bra service fra butikkansatte. Fant frem alt jeg hadde på listen min, og bestillte det de ikke hadde i butikk. Kjempebra oppfølging, blid og positiv. Ønsker at alle butikkansatte kunne vært... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er alltid kjempefornøyd men Power på Kongsvinger, hyggelig å flink betjening som alltid gir bra service . Kommer garantert dit igjen å har handlet der i mange år. Kjøper både hvitevarer , tv , mobil ,... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Otto Wengsvei 7, 2212, Kongsvinger, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kongsvinger

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

85 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9665

Napisz recenzję

,❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hi Ken Erik Vold,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen og alle hjertene! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen med POWER Kongsvinger var så bra.

Superbra betjening 👍

13 czerwca 2026

Hei Egil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Kongsvinger, og at betjeningen traff så bra.

Kjempe service

17 czerwca 2026

Hei Leif,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjempe service hos POWER Kongsvinger.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Rask og god hjelp

Rask og god hjelp. Veldig behjelpelig ansatt.

12 czerwca 2026

Hei Ole,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp, og at opplevelsen i Kongsvinger var så positiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Hyggelig og serviceinnstilt betjening

Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Alltid ein god opplevelse uansett om ein skal ha ein liten "filleting" eller ser etter nåke i ein annen prisklasse.

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever god service og imøtekommende betjening hos POWER Kongsvinger.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det er ekstra kjekt å høre at både små og store kjøp føles like gode.

Hei Eli,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Kongsvinger.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, forsøker å hjelpe så godt det lar seg gjøre. Som regel alltid varer på lager.

6 czerwca 2026

Hei Bartek,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du opplever god hjelp og at varene som regel er på lager. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Oceniono na 3 z 5

Betjening var serviceinnstilt og…

Betjening var serviceinnstilt og behjelpelig, men varen jeg hadde bestilt fantes ikke på lager selv om jeg hadde fått bekreftet at den var klar for henting.
Det løste seg ved at vi ble anbefalt en annen vare som vi så langt er fornøyd med.

4 czerwca 2026

Hei Werner,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig bra å høre at betjeningen var serviceinnstilt og behjelpelig, og at dere fant en annen vare dere er fornøyd med.

Samtidig skjønner vi at det trekker ned opplevelsen når en vare er bekreftet klar for henting, men likevel ikke er tilgjengelig ved oppmøte. Det er nyttig at du sier ifra om dette.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Kongsvinger⚡

Hei Reidar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og en behagelig opplevelse i Kongsvinger. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

En hyggelig handleopplevelse

En hyggelig handleopplevelse.
Møtt av hyggelig personale, og ble raskt orientert om produktet. Produktet var klart for henting da vi ankom butikken. Dataskjermen tilfredstilte våre forventninger om både størrelse og bildekvalitet.

29 maja 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk en god opplevelse i Kongsvinger, med god hjelp i butikken og at produktet sto klart til henting som forventet. Ekstra fint at dataskjermen også innfridde forventningene til både størrelse og bildekvalitet.

God service og blide mennesker

God service og blide mennesker

23 maja 2026

Hei Jan Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og blide mennesker i Kongsvinger.

Hjelpsomme

Behjelpelige med å finne varen og så at sen passet min kaffetrakter

23 maja 2026

Hei Erik,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp med å finne riktig vare, og at den passet til kaffetrakteren din. Det setter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Flink og hyggelig ansatt som hjalp oss

Flink og hyggelig ansatt som hjalp oss. Hadde mye kunnskap.

22 maja 2026

Hei Mari,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og møtte kunnskap og service i butikken.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

God sørvice

21 maja 2026

Hei Anne-Marie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Kongsvinger.

Oceniono na 4 z 5

Hei Janina,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du hadde en god opplevelse med kundeservicen hos POWER Kongsvinger.

Rask

Rask. Høflig. Kunne svare på det jeg lurte på.

20 maja 2026

Hei K.E.,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var rask, høflig og hjelpsom.

Oceniono na 5 z 5

Veldig god kundebehandler som løste et…

Veldig god kundebehandler som løste et problem på en veldig god og profesjonell måte.

14 maja 2026

Hei Hans-Petter,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at problemet ble løst på en god og profesjonell måte. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Bra service

Bra. Jeg viste hva jeg skulle ha. Bra service av expeditør.

14 maja 2026

Hei Dag,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du fikk bra service og rask hjelp med det du skulle ha. Det setter vi stor pris på, og vi tar det med videre.

Oceniono na 4 z 5

Hei Myriam,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er fint å høre at du hadde en ok opplevelse med service og personale i Kongsvinger. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Oceniono na 5 z 5

Veldig hyggelig ansatt som var meget…

Veldig hyggelig ansatt som var meget hjelpsom og gav gode råd

9 maja 2026

Hei Odd Erik,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og gode råd i Kongsvinger.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej