Power.no - Harstad Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Bårnakkveien 1, 9406 Harstad, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Traff en hyggelig og kunnskapsrik selger som heter Mohammed. Dette er første gang på mange år jeg har fått sånn go hjelp på Power! Han kunne svare på alle mine spørsmål (uten å få meg til å føle meg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Traff på en hyggelig fyr. Skulle ha en steamer, han presset ikke på meg en vare som jeg heller «måtte» ha. Slik som på Elkjøp. Må begynne å bruke Power oftere. Fikk god hjelp.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Bårnakkveien 1, 9406, Harstad, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Harstad

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

54 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8230

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kjempegod service av gutta ❤️ hjalp meg…

Kjempegod service av gutta ❤️ hjalp meg veldig mye 🙏🏼🙏🏼

8 lipca 2026

Hei Karin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjempegod service og god hjelp i Harstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Harstad⚡

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerte greit.Hyggelig og vel…

Alt fungerte greit.Hyggelig og vel orientert betjening, inkludert en fremmed språklig under opplæring.

30 czerwca 2026

Hei Torgeir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt fungerte greit, og at du opplevde betjeningen som hyggelig og godt orientert. Ekstra fint at også en medarbeider under opplæring bidro til en god opplevelse. Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Harstad⚡

Oceniono na 5 z 5

Hyggelig betjening og god service 😊

28 czerwca 2026

Hei Karin-Johanne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde hyggelig betjening og god service hos POWER Harstad 😊

Oceniono na 5 z 5

Meget god service med hyggelig…

Meget god service med hyggelig betjening.

27 czerwca 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk meget god service og møtte hyggelig betjening i Harstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Harstad⚡

Flink betjening.

Flink betjening.

26 czerwca 2026

Hei Britt,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse og møtte flink betjening i Harstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Fikk god hjelp

Fikk god hjelp

24 czerwca 2026

Hei Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp hos oss.

Oceniono na 5 z 5

Selger lyttet og tok seg god tid til å…

Selger lyttet og tok seg god tid til å finne produkt med kvaliteter jeg ønsker.

22 czerwca 2026

Hei Britt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god tid og hjelp til å finne et produkt som passet det du var ute etter.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med POWER Harstad.

Oceniono na 3 z 5

Handelen for produktet jeg kom for å…

Handelen for produktet jeg kom for å kjøpe var veldig bra. Ble henvist til ny kundeveileder for andre produkter jeg vurderer å kjøpe, han var svært dårlig på info om produktene, kun opptatt av å rette på meg før jeg hadde fullført mine opplevelser og hva jeg hadde kjennskap til

23 czerwca 2026

Hei Monica,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er hyggelig å høre at handelen for produktet du kom for å kjøpe var veldig bra. Samtidig er det leit å lese at veiledningen rundt de andre produktene ikke opplevdes som god, og at dialogen ikke ble slik den burde være.

Tilbakemeldingen din er verdifull og tas med videre. Vi setter pris på at du beskriver både det som fungerte godt og det som kunne vært bedre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Harstad⚡

Oceniono na 1 z 5

LURT

hadde 20 prosent på DNB Masterkort kjøpte 2 mobiler Galaxy A57 12,6 og13,6.Mandag er denn aveter i dm 3990 FØLER MEG DUM OG LURT

14 czerwca 2026

Hei Øystein,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Forstår at man fort kan føle seg lurt i en slik situasjon, dessverre kan ulike kampanjer være vanskelige å koordinere grunnet avtaler vi har med leverandør på når de ønsker at deres produkter skal settes på kampanje. Uansett har du alltid prisgaranti hos oss, og vi matcher våre egne priser innen for åpent kjøps tiden. Slik at skulle du oppleve at en vare hos oss går ned i pris i etterkant av at du har handlet hos oss, så er det bare å komme innom oss eller ta kontakt med vår kundeservice - så hjelper vi deg så godt vi kan med å ordne dette. 😊

Jeg ser at du her har fått hjelp av butikken til å løse denne saken, og det er jeg glad for. Skulle dette gjøre at du ønsker å endre din omtale av oss, så hadde vi satt pris på dette - men selvfølgelig kun hvis du føler det er rett!

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Enkelt kjøp

Enkelt kjøp, trivelig betjening, god hjelp

11 czerwca 2026

Hei Jan-Yngve,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at kjøpet var enkelt, og at du fikk god hjelp av trivelig betjening i Harstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Oceniono na 5 z 5

Fikk hjelp med engang,og kjempegod…

Fikk hjelp med engang,og kjempegod service.Derfor liker jeg å handle på power på grunn av servicen,og utvalget

11 czerwca 2026

Hei Toril,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang, og at både servicen og utvalget gjør at du liker å handle hos POWER Harstad.

Oceniono na 3 z 5

De unge ansatte var gode til å hjelpe…

De unge ansatte var gode til å hjelpe og veilede.

6 czerwca 2026

Hei Aud,

Takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at de ansatte i Harstad ga god hjelp og veiledning. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Oceniono na 2 z 5

Energiklasse A i annonsen

Energiklasse A i annonsen. Når æ finn frem bruksanvisningen, så kommer det frem et papir hvor det står energiklasse E. Ber om ei forklaring, da energiklassen var et av kriteringene for at jeg nettopp valgte denne???

26 maja 2026

Hei Ola,

Takk for at du velger å legge igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på.

Forstår at det oppleves som frustrerende og forvirrende dersom det fremkommer ulik informasjon i produktannonsen og brukemanualen. Dessverre er det vanskelig for meg å si noe konkret på hva som er riktig informasjon via en omtale, så her ville jeg anbefalt deg å enten ringe inn til vår kundeservice avdeling eller ta turen innom oss i fysisk butikk slik at vi kan bistå deg så godt vi kan med å finne frem til det som er riktig informasjon angående den maskinen du har kjøpt.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Oceniono na 5 z 5

Hyggelig og hjelpsom betjening.

Hyggelig og hjelpsom betjening.
Gode tips.

20 maja 2026

Hei Kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hjelpsom og at du fikk gode tips. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hei Iris,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og fikk veldig bra service 😊

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var bra som vanlig, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God kundeservice!

God kundeservice!! Løst saken på et blunk👍😊. Handler bare her!!!

11 maja 2026

Hei Karstein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at saken ble løst raskt og at du er fornøyd med kundeservicen.

Det setter vi stor pris på, og vi håper å se deg igjen.

Oceniono na 5 z 5

Fikk hurtig og god hjelp av en hyggelig…

Fikk hurtig og god hjelp av en hyggelig ansatt.

12 maja 2026

Hei Beate,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp i Harstad, og at opplevelsen var så positiv.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Oceniono na 4 z 5

Rask avklaring.

26 kwietnia 2026

Hei Sture,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du fikk en rask avklaring og en god opplevelse.

God Service

Jeg er svært fornøyd med kjøpet mitt! Hele opplevelsen hos Power var både enkel og hyggelig fra start til slutt. Produktet leverer virkelig på styrke og kapasitet, akkurat som forventet og kanskje enda litt bedre.
Det er tydelig at kvaliteten er i fokus
Kundeservicen var også helt topp.
Jeg fikk god veiledning, og de ansatte var både imøtekommende og kunnskapsrike, noe som gjorde det lett å ta riktig valg
Alt i alt en veldig god handleopplevelse som gir meg full tillit til hvor jeg kommer til å kjøpe elektronikk og hvitevarer fremover. Ingen tvil jeg handler gjerne her igjen!

23 kwietnia 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var enkel og hyggelig hele veien, og at både produktet og veiledningen svarte til forventningene.

Ekstra fint er det å høre at servicen og kunnskapen i varehuset gjorde det lettere å ta riktig valg.

Vi setter stor pris på at du vil handle hos oss igjen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej