Reakcja na opinię
Bestillt kjøkken syntes selger var for intens for å selge.følte meg litt presset til at kjøkkenet skulle tegnes da vi så på kjøkken.følte litt press med mailer.var like før jeg gikk ett annet sted.sa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skulle handle en luftfukter men det var butikken total tom for. Da ble jeg anbefalt en modell som en konkurrent hadde. De sjekket det på nettet for meg men også nærlignde konkurrent var utsolgt for de... Zobacz więcej
Dikeveien 37, 1661, Rolvsøy, Norwegia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
En kundebehandler i supportdisken konsentrerer seg dypt rundt en kunde med smartklokke.... ser oss og vi spør om hjelp. Han henter nesten alt... mangler bare en tlf. Tilbake til klokka.
Så ser jeg han som hjalp oss igår. Han finner tlf.
Veldig hyggelig og behjelpelig!!! Flere som han🤗

Odpowiedź od Power.no - Fredrikstad
Fikk oppgitt 2700 for min mobil i innbytte. Betalte for varene og kunne hente de dagen senere. Da ble prisen endret til 1600. Fikk heller ikke de ført til min konto igjen. Det ble orientert om at de ble satt på Power sin konto som jeg kunne bruke på andre produkter ved en senere anledning.???

Odpowiedź od Power.no - Fredrikstad
Møtte først en kjempe hyggelig ung gutt i Sarpsborg som virkelig var en utrolig bra selger. Vi kjøpte i Fredrikstad grunnet at vi så videre rundt. Men også der var selger utrolig flink og imøtekommende på en utrolig hyggelig måte. Bunn og grunn hadde vi nok allerede bestemt oss i Sarpsborg.

Odpowiedź od Power.no - Fredrikstad
Fantastisk kundeservice og hyggelige ansatte som vanlig ❤️

Odpowiedź od Power.no - Fredrikstad
Jeg møtte en hyggelig dame som kunne jobben sin. Hun var veldig immøtekommende og hjelpsom. En veldig hyggelig opplevelse.

Odpowiedź od Power.no - Fredrikstad
Hyggelig og hjelpsom betjening med god produktkunnskap.

Odpowiedź od Power.no - Fredrikstad
De ansatte er ekstremt servicevennlige og har en enorm produkt kunnskap.

Odpowiedź od Power.no - Fredrikstad
En selger som har tålmodighet med mitt autistiske selv er sjeldent (Jeg dro selvfølgelig på et tidspunkt jeg regnet med det ville være få kunder). Hun hjalp meg finne maskinen jeg trengte og tok hensyn til og forstod hva jeg ønsket meg. Det kan jeg langt fra si om alle selgere. Ta vare på hun der.

Odpowiedź od Power.no - Fredrikstad
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.