Power.no - Finnsnes Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Skolegata 10, 9300 Finnsnes, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Meget blid og hyggelig personale, de lytter til det du har og si og hjelper deg å finne den løsningen som passer best til ditt behov. Anbefales virkelig 😊

Oceniono na 5 z 5

Var helt fantastisk bra service, blei sport om hjelp med enn gang æ kom inn i butikken. hyggelig mann og snakke med, han var hjelpsom og produktet syns jeg virka veldig bra.

Oceniono na 5 z 5

Som kunde på 78 år er det særdeles godt å ha et lokalt Power som velvillig stiller opp for kunden når selv det minste problemet trenger en løsning. All kred til «support» Finnsnes.

Oceniono na 5 z 5

Tatt godt i mot, inga stress sjøl om andre stod i kø. Klarte legge over alt fra min knuste telefon til den nye!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Skolegata 10, 9300, Finnsnes, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Finnsnes

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

57 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8126

Napisz recenzję

Hei nikolaisen odd steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever god service i POWER Finnsnes.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Sykt god selger

Sykt god selger, takk til sondre for ny tv å lydsystem

8 lipca 2026

Hei Karl,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Finnsnes, og at du fikk god hjelp med ny TV og lydsystem.

Tatt godt i mot

6 lipca 2026

Hei Berit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble tatt godt imot og fikk god hjelp i butikken, selv når det var kø.

Sånt setter vi stor pris på, og ekstra fint at overføringen fra den gamle telefonen til den nye gikk så smidig.

Kundeservice

1 lipca 2026

Hei Jørn,

Tusen takk for den flotte vurderingen! Det setter vi stor pris på.

Veldig hyggelig å se at du er fornøyd med kundeserviceopplevelsen hos POWER Finnsnes.

Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Finnsnes⚡

God kundeservice

God kundeservice, ble betjent hurtig og trivelig betjening

24 czerwca 2026

Hei Else,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp, og at opplevelsen hos POWER Finnsnes var så positiv.

Oceniono na 5 z 5

Meget blid og hyggelig personale

23 czerwca 2026

Hei Lena,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Finnsnes var så god, og at du fikk hjelpen du trengte for å finne en løsning som passet behovet ditt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og anbefalingen din betyr mye.

Super god service

Super god service

22 czerwca 2026

Hei Torben,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Finnsnes, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den.

Hei Hanne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med hjelpsom og hyggelig betjening hos POWER Finnsnes.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen.

Rask og hyggelig handel

18 czerwca 2026

Hei Siv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen opplevdes som rask og hyggelig.

Oceniono na 4 z 5

Rask og hyggelig handel med en proff…

Rask og hyggelig handel med en proff selger.

17 czerwca 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen var rask og at opplevelsen med selgeren var så god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette om POWER Finnsnes.

Oceniono na 4 z 5

Fikk hjelp til å finne rett kabel

8 czerwca 2026

Hei Arvid,

Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk hjelp til å finne riktig kabel.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med POWER Finnsnes.

God kunde behandling.

15 czerwca 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god kundebehandling hos POWER Finnsnes.

Oceniono na 5 z 5

Selgeren var dyktig og gav gode…

Selgeren var dyktig og gav gode anbefalinger

Hei Torbjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode anbefalinger og en god opplevelse i Finnsnes-butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Oceniono na 5 z 5

Rask levering og hyggelig utlevering…

Rask levering og hyggelig utlevering fra butikk.

13 czerwca 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og at utleveringen fra butikk var en god opplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Fikk ingen hjelp i butikken

Fikk ingen hjelp i butikken, ingen som sa hei engang når jeg kom inn. Jeg fant det jeg trengte og gikk til kassen. Som var tom. Flere i kø, hvor en ansatt sto på siden og hjalp en annen kunde. Greit nok, men med så mange ansatte i butikken så må kassen prioriteres for å unngå kø og venting. Han som sto i kassen lette etter en ordre til en annen kunde, men han hadde et ekstremt tregt tempo, labbet avgårde i sirup. Omsider kom det en ansatt å tok neste kasse, og her reagerer jeg igjen på kundeservicen, ikke et eneste hei. Jeg ønsker sterkt at dere tar en oppstramming rundt dette for å få kunder til å føle seg mer sett og velkommen, noe jeg ikke gjorde.

Hei Tb,

Takk for at du velger å fortelle oss om din opplevelse!

Det er trist å høre om den erfaringen du har hatt hos oss, og at inntrykket du fikk ble såpass negativt, det er klart at vi her burde ha hatt en prioritering rundt kasse-område for å forhindre lange ventetider. Vi tar med oss din tilbakemelding videre internt slik at vi kan se på bedre løsninger i fremtiden og jeg beklager for ulempen dette har medført deg.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Oceniono na 5 z 5

Hyggelig betjening som hadde god…

Hyggelig betjening som hadde god kunnskap på produktet jeg kjøpte

Hei Knutsen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og veiledning fra teamet i Finnsnes, og at kunnskapen om produktet gjorde opplevelsen ekstra god.

Oceniono na 5 z 5

Veldig god service og fikk den hjelp…

Veldig god service og fikk den hjelp jeg trengte

1 czerwca 2026

Hei Karin,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og hjelpen du trengte.

Oceniono na 4 z 5

Finnsnes Ok service i butikken og fantastisk lyd…

Ok service i butikken og fantastisk lyd av den nye JBL 520 😀🤘👏

3 czerwca 2026

Hei JH Seljenes,

Takk for tilbakemeldingen. Så bra å høre at du er fornøyd med lyden på den nye JBL 520, og at besøket i Finnsnes også ga en god opplevelse.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Oceniono na 5 z 5

Var helt fantastisk bra service

1 czerwca 2026

Hei Kristoffer,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang og hadde en så god opplevelse i butikken.

Så fint også at både servicen og produktet ga et godt inntrykk.

Kjapp og expeditt service

Kjapp og expeditt service. Fikk det jeg spurte om

2 czerwca 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjapp og effektiv service, og at du fikk det du spurte om.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej