Power.no - Eidsvoll Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Trondheimsveien 266, 2070 Råholt, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Handler mye på Power. Denne gangen med en kjempe hyggelig jente som var oppriktig og viste interesse for mine valg. Hun viste interesse for faget og var godt orientert om produktene. Det hun ik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den ung herren som hjalp meg var kunnskapsrik og veldig tålmodig. Jeg er en voksen dame på 78 år,og hadde mange spørsmål. Han får toppkarakter. Må samtidig få si at det alltid er god service på Pow... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hyggelig ansatte. Feil pris på hyllen, sto ca 1200 til 1300 og kostet 2198 kr. Det var en gammel vare som var utstilt og ny annen modell i hyllen. ikke greit. Er veldig møkkete vinduer i inngangsparti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hadde problem med å få aktivert nytt sim kort i mobilt nettverk. Måtte vente en stund da det var flere forran meg , men da det bli min tur så var det fikset på 5 min. Kjempefornøyd👍

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Trondheimsveien 266, 2070, Råholt, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Eidsvoll

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

87 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10 898

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Nesten ikke kø i kassa enda må du stå å…

Nesten ikke kø i kassa enda må du stå å vente i tre kvarter . Ikke bra😩

12 września 2026

Hei Bjørn,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er utrolig frustrerende å måtte vente i tre kvarter ved kassen når det ikke en gang var en synlig kø, og vi forstår godt at dette ikke er den opplevelsen du forventet hos oss. Vi vil ta denne tilbakemeldingen videre internt for å se på kappasiteten og rutinene ved kassen i vår Eidsvoll-butikk, slik at vi kan forbedre ventetiden for fremtidige besøk. Vi håper du gir oss muligheten til å vise en bedre opplevelse neste gang du besøker oss. 🧡

Oceniono na 1 z 5

Handlen gikk bra og min datter er…

Handlen gikk bra og min datter er fornøyd med ny tlf.
Men de ansatte på Power Eidsvoll er veldig uprofesjonele og fryktelig "trege". Sto i kø i nesten 40min og da var det 2 stk i køen foran meg. Han ene jobbet i kassa i en grå joggedress og jenta som sto i kassa var meget sur og ikke service innstilt i det hele tatt. Virket som om det var mye "vimsing" hit og dit og ikke tenke på oss som sto i kassa. Personen som kom å sto bak meg i køen la fra seg det han skulle kjøpe og gikk ut for han gadd ikke stå i kø lenger. Hadde det ikke vært for at jeg skulle hente ut en vare så hadde jeg også gått.

11 września 2026

Hei der,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er veldig fint å høre at datteren din er fornøyd med den nye telefonen, men det er utvilsomt skuffende å lese om opplevelsen i butikken på Eidsvoll. Å stå i kø i nesten 40 minutter med bare to personer foran, og oppleve at personalet virker uengasjert og lite serviceinnstilt, er ikke den standarden vi ønsker å leve opp to. Vi tar dette alvorlig og har sendt din tilbakemelding videre til butikken internt, slik at de kan gjennomgå både betjeningen og rutinene i kasseområdet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, og vi håper å få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang du besøker oss. 🧡

Oceniono na 3 z 5

Bra produkt

Bra produkt. Men leveringstid tok mye lengre enn forventet. Ble ikke levert varer den dagen det skulle. Det var kjipt å vente lengre.

12 września 2026

Hei Kjell,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det er fint å høre at du er fornøyd med produktet, men jeg forstår at det var frustrerende at leveringen tok lengre tid enn forventet og at varene ikke kom som planlagt. Vi ønsker selvfølgelig at alt skal gå knirkefritt fra bestilling til levering, og det er synd når det ikke stemmer. Vi tar til oss tilbakemeldingen din om leveringstiden og vil se på rutinene våre for å forbedre oss. Hvis det er noe mer du ønsker å ta opp rundt denne bestillingen, kan du gjerne ta kontakt med kundeservicen vår direkte, så kan en spesialist hjelpe deg videre.

Handler mye på Power.

Handler mye på Power.
Hun viste interesse for faget og var godt orientert om produktene.
Det hun ikke viste, fant hun ut av.
Ikke noe salgs-vrøvel.
Kun fakta og faglige råd.👍😁

Leit at Power går mer og mer bort fra merkevarer og mere over til egene temu-produkter.

9 września 2026

Hei Rune,

Takk for en flott anmeldelse og for at du handler hos oss! Det er utrolig hyggelig å høre om en opplevelse med en medarbeider som var genuint engasjert og kunngjort om produktene. Slike møter er akkurat det vi streber etter, og det gleder oss å lese at du fikk faglige råd uten noe salgs-snakk.

Når det gjelder våre egne merkevarer, kan det være beroligende å vite at alle produkter under POWERs egne merker er nøye utvalgt av produkteksperter og gjennomgår grundig testing før de havner i butikkene. Mange av dem kommer også med utvidet garanti utover standardkravene. Vi setter stor pris på din tilbakemelding om merkevareutvalget, og det er noe vi tar med oss videre.

Vi håper å se deg igjen i POWER Eidsvoll snart!

Oceniono na 5 z 5

Hyggelig ekspeditør som viste meg til…

Hyggelig ekspeditør som viste meg til gode tilbud.

9 września 2026

Hei Marianne,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Eidsvoll. En hyggelig ekspeditør som viser vei til gode tilbud er akkurat det vi streber etter, og det er fantastisk å høre at det ble nettopp det du opplevde. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få velkommen deg tilbake til butikken snart!

Hei Hadas,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse med kundeservicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper du får like god hjelp neste gang du besøker oss.

Hjelpsom og hyggelig betjening

Hjelpsom og hyggelig betjening. Service veldig bra.

5 września 2026

Hei Jan,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Eidsvoll. Hyggelig og hjelpsom betjening er noe vi virkelig verdsetter, og det er herlig å se at dette kom gjennom i ditt besøk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Veldig kompetente Power ansatte

Veldig kompetente Power ansatte
(Dame)

3 września 2026

Hei Gunter,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Eidsvoll. Våre ansatte setter stor pris for å kunne hjelpe og veilede, og det er fantastisk å se at dette kommer frem. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Oceniono na 5 z 5

The store was small but the ervice was…

The store was small but the ervice was fast.

3 września 2026

Hi JAY,

Takk for en fantastisk vurdering! Det gjør oss ekstra glade å høre at du opplevde rask og god service hos oss i Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi håper å velkommen tilbake til POWER Eidsvoll en annen gang.

Bra hjelp kom med en gang jeg kom

Bra hjelp kom med en gang jeg kom

30 sierpnia 2026

Hei Stig,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god hjelp med en gang du kom inn til butikken. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen hos POWER skal være, rask, vennlig og effektiv. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi gleder oss til å hjelpe deg igjen neste gang du besøker oss.

Oceniono na 5 z 5

Veldig fornøyd med servcen der.

27 sierpnia 2026

Hei Ann Kristin Hansen,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er veldig fornøyd med servicen du fikk hos oss i Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse, og vi ser frem til å bytte velkommen tilbake en annen gang.

Oceniono na 5 z 5

Fikk en ærlig tilbakemelding når det…

Fikk en ærlig tilbakemelding når det gjalt bra, ikke så bra. Dette gjalt oppvaskmaskin.

19 sierpnia 2026

Hei Eva,

Takk for en fantastisk vurdering! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk en ærlig og god tilbakemelding fra oss når du var ute etter en oppvaskmaskin. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi jobber hardt for å gi råd som faktisk hjelper, og det er herlig å se at det ble lagt merke til. Vi håper oppvaskmaskinen din tjener deg godt i mange år fremover. Tusen takk for at du handlet hos oss i Eidsvoll!

Hei Marianne,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask hjelp og fant akkurat den varen du var ute etter i butikken vår på Eidsvoll. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Alr for lang kø i kassa

Alr for lang kø i kassa. Tok for lang tid før en tok ansvar å tilkalte fler til kassa.

12 sierpnia 2026

Hei tore,

Det er utrønnelig å høre om opplevelsen i butikken vår på Eidsvoll. Vi forstår at det er frustrerende å stå i en lang kø og vente lenge før det ble satt inn ekstra ressurser ved kassa. 😊

Takk for at du deler dette med oss. Slike tilbakemeldinger er viktige for at vi skal kunne forbedre oss. Vi vil ta dette videre internt og se på rutinene for hvordan vi håndterer køsituationer og bemanning i kassa, slik at vi kan reagere raskere når det trengs. 💬

Vi håper at du gir oss en ny sjanse til å gi deg en bedre opplevelse neste gang du besøker oss. 🤗

Oceniono na 5 z 5

Den ung herren som hjalp meg var…

Den ung herren som hjalp meg var kunnskapsrik og veldig tålmodig.
Jeg er en voksen dame på 78 år,og hadde mange spørsmål.
Han får toppkarakter.
Må samtidig få si at det alltid er god service på Power på Råholt.

7 sierpnia 2026

Hei Arna,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kunnskapsrik og tålmodig hjelp, og at opplevelsen din på POWER Råholt også ellers er så god.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at du følte deg godt ivaretatt og fikk svar på spørsmålene dine.

God hjelp

Fikk den hjelpen jeg trengte

4 sierpnia 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og fant det du trengte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Svært god kundeservice

Svært god kundeservice

Hei Anni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med kundeservicen hos POWER Eidsvoll.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper å kunne gi deg like god hjelp igjen neste gang.

Oceniono na 1 z 5

Fikk mest følelsen av å være til bry

Ingen service i avdelingen i butikk. Nedlatende og sur kassabetjening, med mangelfull evne til god kundebehandling. Fikk følelsen av å være til bry.

Som vanlig fremragende service ved vareleveringen på lageret.

Hei Pål,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et butikkbesøk hos POWER skal føles, og det er beklagelig at du møtte lite hjelp i avdelingen og en sur tone i kassen. 😊

Samtidig er det fint å høre at vareutleveringen på lageret ga en langt bedre opplevelse, og det setter vi pris på at du også trekker frem. 💬

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til POWER Eidsvoll, slik at de kan gå gjennom både servicen i butikk og rutinene rundt kundemøtet i kassen. Vi setter stor pris på ærlige tilbakemeldinger, fordi de hjelper oss å bli bedre. 🤗

Oceniono na 1 z 5

Fantastisk service fra medarbeider, sviktende organisering

Da vi kom til TV-avdelingen var det ingen ansatte tilgjengelige. Vi tok kontakt med kassen og fikk beskjed om at noen ville komme om 10–15 minutter fordi den ansatte var på pause. Etter 18 minutter kom en ung medarbeider som beklaget ventetiden. Han var svært hyggelig, serviceinnstilt og ga oss utmerket hjelp gjennom hele kjøpet. Han fortjener ros.

Etter kjøpet fikk vi beskjed om å kjøre rundt til vareutleveringen. Da vi kom dit sto det allerede en kunde som fortalte at han hadde ventet i rundt 20 minutter uten hjelp. Vi trykket på hjelpeknappen flere ganger uten å få kontakt med noen. Etter ytterligere 10 minutter gikk jeg inn i butikken for å høre hva som skjedde. Medarbeideren som hadde hjulpet oss var opptatt med en annen kunde, og rundt 5 minutter senere sa han at han måtte ringe sjefen for å få noen til å hjelpe oss på vareutleveringen.

Jeg kjørte tilbake, men måtte fortsatt vente rundt 22 minutter før vi fikk utlevert TV-en. Totalt brukte vi svært lang tid på noe som burde vært en enkel utlevering.

Den ansatte som hjalp oss i TV-avdelingen gjorde en veldig god jobb og kan ikke lastes for dette. Problemet virker å være manglende bemanning og organisering. Ledelsen på denne butikken bør se nærmere på både bemanning i avdelingene og rutinene for vareutlevering. En god medarbeider kan ikke kompensere for en organisasjon som ikke fungerer.

2 sierpnia 2026

Hei Mahmoud,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig bra å høre at du fikk så god hjelp i TV-avdelingen, men den lange ventetiden både før kjøpet og ved vareutleveringen er ikke slik det skal være. 😊

Når en enkel utlevering ender med så mye venting, forstår jeg godt at totalopplevelsen blir skuffende, selv om hjelpen i avdelingen var god. Vi har derfor sendt tilbakemeldingen videre til butikken, slik at de kan se nærmere på både bemanning og rutinene rundt vareutlevering. 💬

Det er også fint at du løfter frem den gode innsatsen du fikk fra medarbeideren i TV-avdelingen. Ærlige tilbakemeldinger som dette er viktige for å forbedre kundeopplevelsen videre. 🤗

Dårlig service

Ingen i butikk som hjelper til, usikre folk bak kassa, lang ventetid!

Hei May-Kristin,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et butikkbesøk hos POWER skal føles, og det er skuffende å høre at du ikke fikk hjelp i butikken, møtte usikkerhet i kassen og opplevde lang ventetid. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til POWER Eidsvoll, slik at de kan gå gjennom både servicenivået i butikken og rutinene rundt bemanning og oppfølging. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej