Power.no - Drammen Recenzje 66

4,4

C O Lundsgate 25, 3043 Drammen, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi hadde gjennomført et kjøp gjennom Powe.no, og ble lovet at stekeovn og oppvaskmaskin skulle leveres og monteres 13/5. Samme dag får vi melding fra Posten Bring om at vi kan få levert varene 18., 19... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Først vil jeg si at alt ordnet seg til min fordel! prisen på hyllen stemte ikke med kassen! Produktet kostet 800 kr mer enn hylleprisen. (1799,- v 2599,-) Jeg gikk tilbake til avd og de endret min pri... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Alt greit frem til utlevering. Surr med 3-4 medarbeidere som ikke var helt med på tross av at jeg hadde alt i orden og hadde med orderen. Ble sendt til utlevering og de kom løpende etter meg for jeg h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• C O Lundsgate 25, 3043, Drammen, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Drammen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Power Shop oppfordrer meg til å alltid…

Power Shop oppfordrer meg til å alltid handle der fordi de gir meg poeng hver gang jeg kjøper fra dem. Disse poengene blir omgjort til ekte penger, og hver gang jeg kjøper en ny vare, reduserer pengene på POWER SHOP-kontoen min det totale beløpet jeg kjøpte varen. Så jeg er takknemlig. Handle ALLTID i POWER BUTIKK.

10 kwietnia 2026

Hei Magdaline,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det er flott å høre at du er så fornøyd med MyPOWER-bonusprogrammet vårt. Vi er glade for at du opplever verdien av å tjene 2% bonus på kjøpene dine og at du kan bruke bonusen som rabatt på fremtidige kjøp. Din positive tilbakemelding betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du velger å handle hos oss gang på gang. Vi gleder oss til å fortsette å gi deg en god handleopplevelse!

Bra service

Bra service, enkelt å parkere

2 kwietnia 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde bra service hos oss i Drammen, og at parkeringen var enkel. Slike positive opplevelser betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Oceniono na 5 z 5

Det er alltid fint å handle hos dere…

Det er alltid fint å handle hos dere hjelpsomme ansatte og god service

2 kwietnia 2026

Hei Turid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen og de hjelpsomme ansatte på Drammen. Vi setter stor pris på at du velger å handle hos oss gang på gang.

Nice price indeed.

Mulighet med kupp pris. Fikk kvalitets vare for en virkelig god pris

31 marca 2026

Hei Nicholas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både prisen og kvaliteten på varen du kjøpte. Vi jobber hardt for å tilby gode tilbud og kvalitetsprodukter til våre kunder.

Det gleder oss at du opplevde dette som et kupp og at du fikk god verdi for pengene dine!

Alt gikk som det skulle

Alt gikk som det skulle

30 marca 2026

Hei Dagfinn,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at alt gikk som det skulle med din bestilling. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Takk for at du valgte POWER!

God info om produktet og bra pris

God info om produktet og bra pris

19 marca 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med produktinformasjonen og prisen. Vi setter stor pris på at du valgte POWER Drammen.

Oceniono na 5 z 5

Fikk rask hjelp og det jeg var ute…

Fikk rask hjelp og det jeg var ute etter.

18 marca 2026

Hei Annemor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du fikk rask hjelp og fant akkurat det du var ute etter. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det var en grei butikk

Det var en grei butikk, men han som jobba der var kanskje litt vel oppslukt i tlf

17 marca 2026

Hei Sarah,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du synes butikken var grei. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi forstår at det kan være skuffende når personalet ikke gir den oppmerksomheten du fortjener. Alle våre ansatte skal være tilgjengelige for å hjelpe kundene våre på best mulig måte.

Tilbakemeldingen din er verdifull for oss og hjelper oss med å forbedre servicen vår.

God kundebehandling

God kundebehandling, blid og hjelpsom selger

14 marca 2026

Hei Solveig,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundebehandling og at selgeren var blid og hjelpsom. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det betyr mye for oss og våre medarbeidere.

Oceniono na 5 z 5

Meget god chat og hjelp til valg av maskinen

Chat i forkant gjordet at jeg var klar hva jeg ville før jeg kom til butikken. Veldig dyktig og rask hjelp i chatten. Alt gikk smooth

14 marca 2026

Hei ANNA,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at chatten vår hjalp deg med å finne riktig maskin og at du følte deg godt forberedt før du kom til butikken i Drammen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og at hele prosessen gikk så smidig som mulig.

Takk igjen for at du valgte oss!

Fin opplevelse på butikken

Fin opplevelse på butikken, suveren selger.

13 marca 2026

Hei Per,

Så hyggelig å høre at du hadde en fin opplevelse i butikken. Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding. Vi setter stor pris på det!

Oceniono na 3 z 5

Kommer til å gjøre online shopping…

Kommer til å gjøre online shopping fremover. Skjønner at ting handler om provisjon. Fant det jeg trengte selv! som igrunn bare var noen små ting til litt under 1000 lappen. Da det ble klart at jeg ikke skulle handle dyrt forlot seller meg før jeg kunne spørre om de hadde varen inne. Var en annonsert vare som de selvfølgelig ikke hadde på lager, selvom jeg var på butikken 2t etter mottat annonse. Fikk tilbud om å bestille varen når jeg henvendte meg i kassen. Litt av poenget med å gå i butikk er at du trenger varen der og da. Om jeg må vente 1 uke kan jeg bestille den "ofte" billigere selv

7 marca 2026

Hei Kim,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at det kan være frustrerende når en annonsert vare ikke er tilgjengelig på lager når du kommer til butikken, spesielt når du trenger den med en gang.

Det er bra å høre at du fant det du trengte til slutt! Vi setter pris på at du valgte å handle hos oss til tross for utfordringene du opplevde.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre lagerstyringen vår og kommunikasjonen rundt varetilgjengelighet. Din erfaring hjelper oss å bli bedre.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

God service

6 marca 2026

Hei Hasse,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for teamet vårt og motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hyggelig betjening

5 marca 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss i Drammen. Slike positive opplevelser betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Utrolig god hjelp

Utrolig god hjelp! De tok seg tid til å finne mine behov og jeg endte opp med en kjempebra TV til en god pris. Topp kundeservice!

3 marca 2026

Hei Morten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt tok seg tid til å finne akkurat det du trengte og at du fikk en kjempebra TV til en god pris. Slike tilbakemeldinger gjør oss stolte og motiverer oss til å fortsette å levere topp kundeservice.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med andre kunder!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd

1 marca 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er så fornøyd med opplevelsen din hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din!

Oceniono na 4 z 5

tv var ferdig kalibrert og ferdig til å…

tv var ferdig kalibrert og ferdig til å hentes når jeg kom

28 lutego 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at TV-en var ferdig kalibrert og klar til henting når du kom til butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det er alltid hyggelig å høre når ting går som planlagt og at du fikk den servicen du forventet. Vi håper du blir fornøyd med den nye TV-en din!

Svært god kundeservice

Svært god kundeservice. Supporten var helt ekstra ordinær. 👌

27 lutego 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde så god service hos oss i Drammen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Oceniono na 2 z 5

Har bestilt en klokke men når jeg fikk…

Har bestilt en klokke men når jeg fikk sms og kommet, de hadde ikke den tilgjengelig på butikken. Den var feil og automatisk advarsel til meg.
Men dette var gave til barna og vi er ikke glade for å betale mer. Vi måtte betale for det før og skal hente 1 uka eller mer, fra noen sv andre butikker.

23 lutego 2026

Hei Svitlana

Takk for at du deler opplevelsen din med oss 😊
Det skulle selvsagt ikke skje at du får SMS om at klokken var klar, når den faktisk ikke var tilgjengelig i butikken.
Vi forstår godt at dette ble ekstra frustrerende når det gjaldt en gave til barna 😔
Slik skal ikke rutinene våre fungere, og vi tar dette videre internt for å unngå lignende situasjoner fremover.

Som vi kan se så har vi løst dette med deg i mellomtiden og håper at vi har bidratt med å snu litt på opplevelsen din av denne handelen.

Vi ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel 🤗

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Oceniono na 1 z 5

Yale Doorman

Hadde kjøpt en Yale Doorman lås fra Power Drammen som sluttet å virke. Jeg trodde først jeg hadde kjøpt fra Elkjøp. Vært innom dem og de sa bare demonter gamle så skal du få ny. Siden jeg hadde ikke noe annet lås jeg kunne sette på døra. Men det visste seg at jeg hadde kjøpt fra Power. Så har jeg gått over til Power. Men der begynte de med at de må høre med Yale først. Til slutt fikk jeg beskjed om å demontere å sende til verkstedet. Hva skal jeg montere i mellom tiden kjøpe ny lås? Aldri noe mer handel fra Power. Dere har mye å lære fra Elkjøp. Angående service og kundebehandling. Lykke til videre.

9 lutego 2026

Hei Abdullah,

Forstår at det kan være frustrerende når produkter man har kjøpt ikke fungerer slik de skal, spesielt også når det dessverre ikke alltid finnes en lett løsning på problemet. Det er dessverre slik at vi må følge våre service rutiner, og disse kan variere fra produsent til produsent. Du er selvfølgelig velkommen inn til oss, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Du kan alltid også ta kontakt med vår kundeservice så vil de også hjelpe deg så godt de kan.

Ønsker deg en fin dag videre!🌟

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej