Veldig fornøyd med kjøpet mitt hos Power Bodø! Tusen takk til Vlad for fantastisk service. Han hjalp meg med å velge en bærbar PC til en rimelig pris, svarte på alle spørsmålene mine og gjorde hele kj... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Når man kommer inn på morgenen er alle som jobber der veldig imøtekommende og spør om du trenger hjelp. Desverre virker det som at dette ikke gjelder utpå dagen, kanskje dem ønsker å dra hjem ? Litt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veldig hyggelig og hjelpsom ung mann. Blir litt trekk da dere ikke har inne kampanje varer som annonsert (Garmin klokke vivoactive 5). Men flott at deres ansattes slår opp andre utsalgssteder som har... Zobacz więcej
Olav Vs gate 100, 8008, Bodø, Norwegia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Power er i utgangspunktet ikke en veldig serviceinnstilt bedrift. Har vært tvunget til å handle på Power Bodø et par dager nå. Og de skiller seg ut i kundevennlighet og service. De er virkelig behjelpelige når jeg mangler noe. Og gjør sitt ytterste for å hjelpe. Så tommel opp der. Jeg gir dem full score. Her har resten av Power kjeden noe å lære. Spesielt power i Narvik og Harstad som er fantastisk miserable.
Dato for opplevelsen er 2 dager på rad.

Enkelt å booke på nett.
Raskt å få hjelp i butikk.
Effektiv og god handel.

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Kjøpte ny tlf ladekabel som var vedlagt passet ikke, alt ordnet seg😀👍

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Jeg synes det tok for lang tid mellom 2 og 16. februar, som var forespeilet tid.

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Masse unge folk på jobb som var mer opptatt av å prate med hverandre enn å ekspedere den voksende køen. Ikke før daglig leder ga tydelig beskjed kom de for å hjelpe til. Dette er desverre en gjenganger i denne butikken og man handler i andre butikker hvis man absolutt ikke må shoppe her. Kompetansen til betjeningen er også under pari for hva man burde forvente på et slikt sted!

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Varen i power er godt kvalitet, og dere har gode service.

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Trengte ny vaskemaskin, og et godt tilbud i tibudsavis lokket meg til power 16/1. annonsert maskin fantes ikke på lager, og heller ikke i Norge fant selger ut. Dro tilbake 19/1 og kjøpte ny maskin. Betalte for hjemkjøring og fikk vite at første mulighet for levering var fredag 23/1. levering skulle skje mellom 15.00 og 22.00. Avlyste avtaler og holdt meg hjemme i denne periode. Ingen maskin levert! I dag 26/1 fikk jeg melding om at maskinen skulle leveres ila. samme periode. Holdt meg hjemme, og noe før kl. 22 kom de for levering. - Men de ville ikke ta med seg den gamle, som jeg viste fram kvotering på at jeg hadde betalt for å få fjernet! De fikk ikke levert da jeg ikke har plass for to maskiner. Så jeg håper power kan ordne opp i rotet og levere å hente i morra. Jeg ble advart på kvittering om at jeg måtte betale kr 500,- om de ikke fikk levert som avtalt. Dette bør slå i retur , slik at jeg får i avslag kr. 500 pga manglende levering?

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Meget bra kundeopplevelse - fra start til slutt! Selger var topp! Når vi gikk ut derfra, så sa sønnen min "æ lika Power".

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Fikk raskt hjelp, hyggelige og behjelpelige ansatte. Alt i alt en bra opplevelse som vanlig. Derfor handler jeg KUN på Power.

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Fikk en utmerket service langt mer enn forventet

Odpowiedź od Power.no - Bodø
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.