Power.no - Åsane Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Åsane Senter 51, 5116 Ulset, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har tidligere brukt andre større leverandører, men etter 8mnd venting på ødelagt tørketrommel, ingen låneprodukt, og særs manglede service, brukte vi power. Angrer på at en ikke byttet tidligere. Hand... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Opplevde at kundebehandler i butikk kunne svare på spørsmål om produkt, samt finne lagerstatus etc. I kassen ble spørsmål om garanti besvart med at jeg kunne kjøpe en utvidet garanti fra to til... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Det var IKKE en god opplevelse, før vi fikk hjelp. Vi kjenner til at det er ferietid, men den unge damen på hvitevareavd. burde ha sett at der var 3 kunder, som ventet på hjelp og tilkalt hjelp. Når h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eg opplevde å bli lytta til og eg fekk etterkvart medhald. Det gjer tillit og at Power er framleis er aktuell for meg. Eg har hatt liknande oppleving ved tidlegare kjøp, faktisk gjorde opplevinga, d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Åsane Senter 51, 5116, Ulset, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Åsane

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

160 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9729

Napisz recenzję

Fikk det eg kom for

Fikk det eg kom for, med god hjelp fant vi produktet kjapt, til god pris, veldig fornøyd

19 marca 2026

Hei Magnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk det du kom for og at teamet vårt kunne hjelpe deg med å finne produktet raskt til en god pris. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hjelpsom

👍👍👍👏👏👏👏👍👍👍

19 marca 2026

Hei Frank,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde god service hos oss på Åsane. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Hjelpsom og hyggelig ekspeditør

Hjelpsom og hyggelig ekspeditør

18 marca 2026

Hei Ingrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde vår ekspeditør som hjelpsom og hyggelig på Åsane-butikken. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi er glade for at du fikk den hjelpen du trengte, og håper du er fornøyd med kjøpet ditt. Takk for at du valgte POWER!

Dyktig selger

18 marca 2026

Hei Britt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår selger på Åsane. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne anmeldelsen.

Tipp topp tommel opp

Smilende og veldig hyggelig ansatt som forklarte godt, og sammen fant vi det jeg var ute etter 😊

16 marca 2026

Hei Dorthe,

Så hyggelig å høre at du fikk en så god opplevelse hos oss på Åsane! Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være. Takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Åsane⚡

Hårføner

Fikk den varen jeg skulle ha, enkelt og greit, men litt vanskelig å få kontakt med ekspiditør. Kan virke som det er for få personer på jobb.

13 marca 2026

Hei Einar,

Takk for tilbakemeldingen! Flott å høre at du fikk varen du skulle ha uten problemer. Vi beklager at det var vanskelig å få kontakt med ekspeditør, og vi tar dette til etterretning. Din tilbakemelding hjelper oss med å bli bedre.

Oceniono na 2 z 5

Mangelfull levering

Bestilte fra Power Åsane. Manglet vital del slik at varen var fullstendig ubrukelig.
Enkel retur av varen på Power Tromsø.

7 marca 2026

Hei Pål,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering 👍
Vi beklager at varen manglet en viktig del og dermed var ubrukelig – det skal selvfølgelig ikke skje.
Samtidig er det godt å høre at returen hos POWER opplevdes enkel.
Vi tar tilbakemeldingen videre slik at vi kan følge opp rutiner og kvalitetssikring bedre fremover 😊

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Oceniono na 3 z 5

Vet ikke

Klikk og hent problemer måtte vente 1 time på at de fant klikk og hent produktet de sa de letet hele butikken mens de klødde seg i hodet sit.

6 marca 2026

Hei Viljar,

Tusen takk for tilbakemeldingen din om opplevelsen på POWER Åsane. Vi forstår at det var frustrerende å måtte vente en time på at vi skulle finne Click & Collect-produktet ditt. Det er ikke den servicen vi ønsker å levere til våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, selv om den ikke var optimal denne gangen. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å forbedre rutinene våre for Click & Collect-tjenesten.

Utrolig bra service

Fantastisk hjelpsom dame som hjalp meg å finne rett høytaler.

7 marca 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så god hjelp med å finne rett høytaler. Vi er glade for at du hadde en positiv opplevelse i butikken vår.

Hei Berit,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Oceniono na 5 z 5

Eg opplevde å bli lytta til og eg fekk…

Eg har hatt liknande oppleving ved tidlegare kjøp, faktisk gjorde opplevinga, den gangen at eg var villig til å betala meir enn for tilsvarande tilbod hjå nærmaste konkurrent.

4 marca 2026

Hei Rita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde å bli lyttet til og at du fikk medhold. Slike opplevelser er akkurat det vi ønsker at alle våre kunder skal ha hos POWER.

Det er flott å vite at tilliten din til POWER fortsatt er sterk, og at du har hatt lignende positive opplevelser ved tidligere kjøp. At du er villig til å velge oss selv når det finnes andre alternativer, viser hvor mye den gode servicen betyr.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele denne tilbakemeldingen med oss!

God kundeservice

God kundeservice, fikk raskt god hjelp til å finne produktet som jeg var ute etter.

Hei IRENE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk rask og god hjelp til å finne akkurat det produktet du var ute etter. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å gi best mulig service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Rask og hyggelig handel.

3 marca 2026

Hei Steffen,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at du opplevde rask og hyggelig handel hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Veldig god service-.

23 lutego 2026

Hei Inge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde veldig god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Oceniono na 5 z 5

Selger svarte godt på spørsmålene jeg…

Selger svarte godt på spørsmålene jeg hadde, og jeg følte at han kunne faget.

28 lutego 2026

Hei Frode,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at selgeren på Åsane kunne svare godt på spørsmålene dine og at du følte han hadde god fagkunnskap. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundeservice fra betjeningen på Åsane. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Oceniono na 5 z 5

Jeg hadde en veldig god veiledning av…

Jeg hadde en veldig god veiledning av Lars fra power åsane når jeg kjøpte klokken min. Han er dyktig og veldig flink med kunder.

Hei Ana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at Lars ga deg så god veiledning når du kjøpte klokken din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi håper du blir fornøyd med ditt nye kjøp!

Hei Raymond,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det gleder oss enormt å høre at du hadde en så positiv opplevelse med kundeservicen vår på Åsane. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Oceniono na 2 z 5

Bestilte ny skjerm, fikk brukt

Bestilte NY skjerm på klikk og hent. Da jeg kom til kassen oppdaget personalet at det var en vare som var returnert fra en annen kunde. I tillegg vare det feil varenummer. Personalet gikk da for å se etter riktig vare. Denne var også returnert fra en annen kunde, altså brukt, ikke NY.

Hei Helene

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.
Slik skal det ikke være – når du bestiller en ny vare på Klikk & Hent, skal du selvfølgelig få en ny og korrekt merket vare.
Beklager så mye for forvirringen og at du ikke ble kontaktet på forhånd før du kom til butikken 😔️

Vi har snakket med butikken, og forstår det slik at saken ble løst da du var innom, og at du fikk en veldig god pris som kompensasjon.
Vi håper dette fungerer som et lite plaster på såret, selv om opplevelsen i utgangspunktet ikke var som den skulle.
Takk igjen for tilbakemeldingen – den hjelper oss til å bli bedre 😊️

Med vennlig hilsen
Veronica
POWER

Bytte av kaffemaskin

Vi kjøpte en kaffemaskin for ca. 1 måned siden, men ville bytte denne. Fantastisk god kundeservice og vi reiste hjem med ny maskin.

25 lutego 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at dere fikk byttet kaffemaskinen deres og at kundeservicen var til god hjelp. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej