Ikke begejstret. Jeg er ikke imponeret over Powers medarbejder. I hver fald ikke ham jeg blev ekspederet af. Han var uengageret, glemte mig og spillede smart. Decideret pinlig. Løb rundt som en ho... Zobacz więcej
Jeg besøgte butikken med det ene formål at købe et TV jeg havde set på nettet. Ekspedienten ville tydeligvis hellere sælge et dyrere TV end det jeg var kommet for at købe. Da jeg afviste hans forsøg p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har fået den fineste service af Oliver hos Power i Viby. Skulle hente en PlayStation og en støvsuger . Oliver undersøgte hvilke fordele han kunne tilbyde og det viste sig at jeg kunne få en kæm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik en fantastisk service af Jonas, som tog sig tid til at vejlede os om en støvsuger, selvom det slet ikke var hans afdeling. Han var utrolig hjælpsom, ærlig og gennemsigtig gennem hele processen,... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
30 dages-testen
Ringvej Syd 82, 8260, Viby, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Brugte 1 time på at vente med at blive…
Brugte 1 time på at vente med at blive serviceret

Odpowiedź od POWER.dk - Viby J
Jeg ventede 45 minutter på at få…
Jeg ventede 45 minutter på at få udleveret en click-and-collect ordre.

Dygtig sælger.
God og professionel ekspedition af Oliver, som gav fin rådgivning ved køb af vaskesøjle.

Løsningsorienteret personale
Efter nogle udfordringer ved køb af bærbare computere, blev butikken besøgt igen, her blev den ene pc byttet om uden problemer, og den manglende oplader skulle gerne kunne hentes senere på ugen.
Fint løst af personalet i afdelingen, så den 5. Stjerne kommer på når opladeren er skaffet.
Jeg blev betjent af en kompetent og…
Jeg blev betjent af en kompetent og dygtig ung man, som var godt inde i sine produktområder og viden om meget andet.
Det var en meget behagelig og oplysende stund, langt bedre end jeg nogensinde før oplevet hos P

Odpowiedź od POWER.dk - Viby J
Den bedste sælger jeg har mødt i Power
Sælgeren var sympatisk, nede på jorden og forsøgte ikke at stoppe noget ned i halsen på mig. Det var mit hidtil bedste besøg i Power.

Odpowiedź od POWER.dk - Viby J
Jeg købte en god vare og der var en…
Jeg købte en god vare og der var en tilgængelig ekspedient

Odpowiedź od POWER.dk - Viby J
GOD SERVICE-GOD STIL.....når nu...
GOD SERVICE, meeeen burde være undgået.
Da jeg kom til click & collect, var vare der ikke alligevel.......så burde man ikke sende en mail ud om at den er klar....DET erlige hurtig nok.
Til gengæld MEGA god stil og service, at man lynhurtigt fandt et (endda dyrere) alternativ. FLOT.

Odpowiedź od POWER.dk - Viby J
Vi blev budt velkommen af en af de unge…
Vi blev budt velkommen af en af de unge medarbejdere med det samme vi kom ind og fik hurtigt hjælp også. Vi fik hjælp til at finde lige præcis efter den skærm vi ledte efter, og så fandt vi ud af en god pris bagefter, med virkelig god kundeservice! Kan kun anbefale at handle her.

Odpowiedź od POWER.dk - Viby J
Halvt år med defekt vare og gentagne reparationer
Det her har været den værste reklamationssag, jeg nogensinde har oplevet.
I januar afleverede vi vores robotstøvsuger til reparation hos Power. Forud for dette havde vi allerede ventet omkring tre uger på, at den skulle komme tilbage fra en tidligere reparation. Da den så kom retur, manglede dockstationen (ladestationen). Der blev oprettet en hastesag, men vi ventede herefter over en måned uden at få en løsning. I den periode kontaktede vi Power flere gange og kørte forgæves til butikken uden resultat. Først efter fire besøg fik vi udleveret en helt ny robotstøvsuger.
Desværre viste det sig, at den nye robotstøvsuger også var defekt fra start. Den blev sendt til reparation tre gange. Hver gang fik vi oplyst en tidshorisont på omkring syv dage, men i praksis tog hver reparation snarere 3–4 uger. Efter hver reparation var fejlen fortsat til stede, og den kom samtidig tilbage med flere ridser for hver gang. Efter tredje reparation virkede den slet ikke længere, og vi havde endda fået det forkerte strømstik med, som ikke passede til dockstationen.
Samlet set strakte forløbet sig over omkring et halvt år, hvor vi gentagne gange var uden et fungerende produkt og brugte meget tid på at følge op og køre til butikken.
Vi fik flere gange oplyst, at der kunne findes en anden løsning ved næste besøg, men hver gang endte sagen alligevel i endnu en reparation uden reel fremdrift.
Vi valgte en robotstøvsuger, fordi den hjælper os med nogle særlige hensyn i vores hjem, og det har derfor haft stor betydning at være uden et fungerende produkt i så lang tid.
Det mest skuffende er, at vi undervejs har fået oplysninger, som enten ikke blev overholdt eller ændrede sig undervejs. Da vi til sidst bad om at få handlen ophævet, fik vi først at vide, at det ikke var muligt, og at vi kun kunne få en ny robotstøvsuger. Først da jeg selv insisterede og gik op til kassen for at bede om at få pengene retur, blev købet ophævet og pengene udbetalt med det samme.
Efter et halvt år med gentagne reparationer, lange ventetider og mange forgæves besøg har vi desværre mistet tilliden til Power. Vi kommer ikke til at handle der igen eller anbefale dem til andre.

Odpowiedź od POWER.dk - Viby J
Super service og betjening af Oliver…
Super service og betjening af Oliver fra Power Viby - rigtig god kundeoplevelse.