POWER.dk - Vesterport Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Ved Vesterport 4, 1612 København, DK

Oceniono na 5 z 5

Har lige handlet elektronik i Power. Fik en god vejledning til nogle ordfører jeg ikke kendte og de fungerer som jeg ønskede. Har fået en proff behandling hvilket vækker tillid til at blive forstået.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service! Jeg havde købt et headset, hvor den ene side ikke afspillede ordentligt, og da jeg kom for at bytte det, var der hurtig og god service, så jeg var videre igen på ingen tid. God p... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ok bestilling og afhentning af varen. Da jeg åbnede pakken, var der ikke noget strømkabel med. Chatten foreslog at jeg tog pcen og fakturaen med til butikken, så jeg kunne få et kabel, efterfølgende k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afp... Zobacz więcej

1. Sklep RTV

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31 262

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Personalet var hjælpsomme med at finde…

Personalet var hjælpsomme med at finde varen i en anden af jeres butikker

30 marca 2026

Hej gitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale var hjælpsomme med at finde varen i en af vores andre butikker. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig med at få fat i det, du havde brug for, selv når det krævede lidt ekstra indsats. Vi arbejder hårdt for at give den bedste service til alle vores kunder.

Tak fordi du valgte POWER!

God service og forklaring af produkt

God service og forklaring af produkt

31 marca 2026

Hej Johannes,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produktforklaring i Vesterport. Det betyder meget for os, at vores team kunne hjælpe dig godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Nem bestilling online og afhentning i…

Nem bestilling online og afhentning i butik, høflig betjening

30 marca 2026

Hej Anders,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med både vores online bestilling og afhentning i butikken. Det betyder meget for os, at du oplevede vores betjening som høflig og professionel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tusind tak for at vælge POWER!

Very bad

Very bad experience both with online assistance and in store pick up. In store they made me wait for over 20 minutes for a click and collect prepaid order. The absolute worst experience ever

Hi Matteo,

Thank you for your review. We are very sorry to hear about your experience, both with online assistance and your in-store Click & Collect pickup. It is especially regrettable that you had to wait over 20 minutes for a prepaid order, as this is not the level of service we aim to provide.

We understand your frustration, and we agree that Click & Collect should be a fast and smooth process without unnecessary waiting. Your feedback is important to us, and we will take it on board to improve both our online support and in-store pickup flow.

We wish you a lovely day.

Best regards,
Astrid/POWER

Perfekt

Perfekt. Havde et problem der var min fejl, men de var meget hjelpsomme 🙂

Hej Stefanos,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores team på Vesterport kunne hjælpe dig, selvom problemet var din egen fejl. Det er præcis den service, vi stræber efter at levere hver dag.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi sætter stor pris på kunder som dig!

Oceniono na 4 z 5

Meget travlt den søndag sidst på dagen

Meget travlt den søndag sidst på dagen. Vi ventede længe. De andre sælgere kunne ikke svare på spørgsmål da det ikke var deres område el. speciale.
Da han blev ledig fik vi den fineste service.

Hej Isabella,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du til sidst fik den fineste service fra vores specialist. Vi ved, at det kan være frustrerende at vente, især når butikken er travl, og vi sætter stor pris på din tålmodighed. Det er dejligt, at vores specialist kunne hjælpe dig ordentligt, når han blev ledig.

Hej f salem,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk oplevelse

Jeg fik virkelig god betjening af medarbejderne nede hos Power Vesterport. Stor ros skal lyde til Ahmad C. & Co.

Hej Hassan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du havde en så positiv oplevelse hos POWER Vesterport. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

God oplevelse!

God oplevelse!

1 kwietnia 2026

Hej Kristoffer,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse hos os på Vesterport. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

virkelig fin service

virkelig fin service

Hej LoveBeet,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en virkelig fin service hos os i Vesterport. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service til alle vores kunder.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Good service

Service. produkter .

Hej Alfio,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter i Vesterport. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service i afdeling…

Virkelig god service i afdeling Vesterport♥️

Hej Katrine,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores team i Vesterport. Din feedback betyder meget for os!

Oceniono na 5 z 5

Blev ekspederet af Søren ved køb af nyt…

Blev ekspederet af Søren ved køb af nyt TV.

Utrolig kompetent, imødekommende og god service. Gjorde hele oplevelsen fantastisk.

Tak.

24 marca 2026
Opinia niezależna

Hej Sylvester,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med købet af dit nye TV. Vi er glade for, at du oplevede kompetent og imødekommende service, som gjorde hele oplevelsen fantastisk. Det betyder meget for os at høre sådan feedback.

Oceniono na 4 z 5

Nu skal jeg betale 400 kroner for at…

Nu skal jeg betale 400 kroner for at kopier min gamle telefon til min nye iPhone hos jer

20 marca 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse! Jeg forstår, at prisen på 399 kr for dataoverførsel kan virke høj. Denne service inkluderer dog meget mere end bare kopiering af data. Du får komplet opsætning af din nye iPhone med alle seneste opdateringer, opsætning af e-mail og brugerkonti, sikker overførsel af dine billeder og kontakter, samt installation af eventuelle tilbehør som skærmbeskyttere.

Vores eksperter sørger for, at din telefon er helt klar til brug, så du slipper for besværet med selv at skulle sætte alt op. Det sparer dig tid og sikrer, at intet går tabt under overførslen.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Dårlig service

Sammenlignet med hvad man er vandt til fra andre butikker er købsoplevelsen ikke god.
Produktet er det samme, men alt andet er mindre godt og i værste fald risikerer man at spilde sin tid uden at kunne gennemføre et køb.

19 marca 2026

Hej Hashim,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din samlede købsoplevelse ikke levede op til det, du er vant til fra andre butikker. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt, at det er frustrerende, hvis man oplever at bruge tid uden at kunne gennemføre sit køb.

Selvom selve produktet lever op til forventningerne, er det vigtigt for os, at hele oplevelsen omkring køb, service og tilgængelighed også fungerer godt. Din feedback er derfor meget værdifuld, og vi vil tage den med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Oceniono na 5 z 5

Nem at bestilte og click and colect var…

Nem at bestilte og click and colect var klar et par timer efter

18 marca 2026

Hej Elena,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at bestillingsprocessen var nem for dig, og at din Click & Collect ordre var klar så hurtigt. Vi sætter stor pris på, at du valgte POWER, og at din oplevelse var så positiv.

Uprofessionelle anbefalinger

Jeg forklarede sælgeren mine behov for en monitor egnet til kontorsarbejde, hovedsaglig for at skrive. Jeg fik anbefalet gaming-monitorer, selvom jeg flere gange sagde at det slet ikke var hvad jeg havde brug for. Sælgeren sagde at han selv havde netop denne skærm der hjemme og den var han glad for, når han gamede. Jeg fik selv sige at han måtte gerne anbefale andre brands og vise nogle andre modeller. Til sidst var det mig der træffede en beslutning om en anden skærm, og han ville sammenligne de to modeller, for at vise at jeg havde truffet det forkerte valg. Hans AI-verktøj forklarede at den skærm han anbefalede var en "kraftfuld gaming-monitor", mens den jeg ønskede at købe var "et udmærket valg til hjemmekontoret". Det hele var bare så pinligt. Jeg følte at jeg var til besvær når jeg valgte en anden skærm end den han mente at jeg skulle have.

14 marca 2026

Hej Anna,

Det er en virkelig ubehagelig situation, når du tydeligt forklarer, at du har brug for en skærm til kontorarbejde og skrivning – og alligevel bliver skubbet i retning af gaming‑skærme, som slet ikke matcher dine behov. Når du så ovenikøbet selv må insistere på at vælge en anden model og bagefter nærmest får “bevist”, at du har truffet det forkerte valg, selvom AI‑værktøjet faktisk beskriver din valgte skærm som velegnet til hjemmekontor, så forstår jeg godt, at det føles pinligt og som om du er til besvær. Det er ikke sådan, rådgivning hos os skal opleves, og det beklager jeg virkelig.

Du skal opleve, at vi lytter til dine behov, anbefaler ud fra dem – og respekterer, når du træffer et valg, også selvom det ikke er den skærm, sælgeren selv bruger til gaming derhjemme. Din oplevelse tager vi med som vigtig intern feedback til butikken, så vi kan stramme op på både behovsafdækning, tone og den måde vi bruger værktøjer i rådgivningen, så de understøtter dig og ikke bruges til at “vinde en diskussion”.

De bedste hilsner
POWER / Christian

Oceniono na 5 z 5

Mener at medarbejderne hed Søren og han…

Mener at medarbejderne hed Søren og han var top serviceminded og hjalp til.ed at løfte fjernsyn ud. Top service!!!

Hej Kunde,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder gav dig så god service og hjalp med at løfte dit fjernsyn. Vi er stolte af vores team, der går den ekstra mil for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet til at fortsætte med at levere fremragende kundeservice.

Venlig og professionel ekspedition

Venlig og professionel ekspedition

Hej anders,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede venlig og professionel ekspedition i vores Vesterport butik. Vi sætter stor pris på din feedback!

Oceniono na 2 z 5

Langsommelig betjening på trods af at…

Langsommelig betjening på trods af at varen var forudbestilt. Der står 3-4 medarbejder i kasseområdet og sludre med hinanden/fiser husleje af, i stedet for at hjælpe deres kollegaer i butikken med at betjene kunder der står og venter på at få udleveret deres varer

Hej,

Det er slet ikke godt nok, at du oplever langsommelig betjening, selvom varen er forudbestilt – især når du samtidig ser 3–4 medarbejdere stå og snakke i kasseområdet i stedet for at hjælpe med kunder, der venter på udlevering. Det giver en rigtig dårlig kundeoplevelse, og det beklager vi.

Vi tager din feedback videre internt til butikken, så der kan strammes op på prioritering, samarbejde og fokus på de kunder, der står og venter på at få deres varer udleveret.

De bedste hilsner
POWER / Christian

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej