POWER.dk - Vesterport Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Ved Vesterport 4, 1612 København, DK

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har lige handlet elektronik i Power. Fik en god vejledning til nogle ordfører jeg ikke kendte og de fungerer som jeg ønskede. Har fået en proff behandling hvilket vækker tillid til at blive forstået.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestiller en Macbook på hjemmesiden og får at vide jeg kan afhente den. I mailen står der, man skal medbringe billed-ID, hvis varen koster over 15.000. Denne koster 10.500. Alligevel nægter butikken a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service! Jeg havde købt et headset, hvor den ene side ikke afspillede ordentligt, og da jeg kom for at bytte det, var der hurtig og god service, så jeg var videre igen på ingen tid. God p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31 079

Napisz recenzję

Godt solid produkt

Godt solid produkt. Kan bestemt anbefales.

7 maja 2026

Hej Gunvor,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at produktet lever op til forventningerne, og at det kan anbefales.

supper

flot hurtig betjening

9 maja 2026

Hej Janusz,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var hurtig og god.

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen var god og hurtig.

Lortesælgere

6 maja 2026

Hej Yusuf

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med betjeningen i butikken.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager, hvis du ikke har følt dig mødt med den service og rådgivning, du forventede.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre internt.

Oceniono na 5 z 5

God og faglig tjeneste Job well done

God medarbejder, meget faglig 🙏
Job well done

1 maja 2026

Hej Pauline,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god og faglig, og at servicen levede op til forventningerne.

Oceniono na 5 z 5

It was very good and instant service and friendly too

It was very good and instant service. I was in a rush and the fast service fit me and I appreciated that and I ll come back.

Hi Stefan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen var både hurtig og venlig, og at det passede perfekt, når tiden var knap.

Vi sætter stor pris på, at oplevelsen var så god, og vi glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 2 z 5

Personale

Ikke særlig venlig kassemedarbejder. Derudover prøvede sælgeren, der skulle give mig mit Smartwatch at sælge mig mere på en irriterende måde. Jeg købte et panserglas, som jeg godt kunne bruge. Men han forsøgte også med en forsikring og nyt telefonabonnement og internet på en lidt anmassende måde. Derhjemme ville jeg selv kunne lavet udregningerne meget nemt, men han brugte et gammelt sælgertrick, hvor man ikke fortæller differencen på besparelserne tydeligt, så det virker som om, man sparer meget mere, end man egentlig gør. Med hovedregning kunne jeg høre, at det ikke gav mening.

Jeg valgte selvfølgelig ikke at skifte abonnement, da det for mig virker for uærligt og som om, man regner kunden for dummere, end personen er.

Hej

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Jeg kan godt forstå, at det har påvirket din oplevelse negativt, både hvis du blev mødt af en mindre venlig betjening ved kassen, og hvis dialogen omkring ekstra produkter og abonnementer kom til at føles for påtrængende eller ubehagelig.

Det er naturligvis vigtigt for os, at rådgivning og tilbud bliver præsenteret på en åben og troværdig måde, så kunderne føler sig ordentligt informeret og respekteret i deres valg. Vores intention skal altid være at vejlede – ikke at skabe tvivl eller pres omkring beslutningen.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen og kommunikationen i butikkerne.

Oceniono na 5 z 5

Excellent service and good product…

Excellent service and good product thank you.

9 maja 2026

Hi Shazia,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at både servicen og produktet levede op til forventningerne.

Oceniono na 5 z 5

Perfect service and very good and…

Perfect service and very good and respectful and expert employees

Thumbs 👍

Hi Nasirizadeh,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen blev oplevet som både respektfuld og kompetent.

Det sætter vi stor pris på. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Fin betjening i butik

Fin betjening i butik - Vesterport

6 maja 2026

Hej BEB,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Vesterport var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Oceniono na 1 z 5

Overfuset med tilbud af en sælger trods…

Overfuset med tilbud af en sælger trods jeg klart gav udtryk for at jeg bare skulle hente et tv. Jeg måtte bede ham tie stille og lade mig betale så jeg kunne komme ud af butikken, det i øvrigt efter jeg ventede 10 minutter på en ekspedient (butikken var tom)

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken. Det er naturligvis ikke i orden, hvis du har følt dig presset af mersalg, især når du tydeligt gav udtryk for, at du blot ønskede at hente og betale for dit TV.

Jeg kan også godt forstå din frustration over ventetiden, særligt når butikken ikke virkede travl. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og et nej tak skal selvfølgelig respekteres med det samme.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre både serviceoplevelsen og måden vi møder vores kunder på.

Super god sælger

Super god sælger, hjalp med alt

Hej Kristian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god hjælp i Vesterport, og at oplevelsen var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Oceniono na 4 z 5

Produkt i god kvalitet

Produktet er i god kvalitet, servicen er høj

1 maja 2026

Hej Viggo,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at produktet lever op til forventningerne, og at servicen har været i top. Det sætter vi stor pris på.

god betjening

4 maja 2026

Hej Birgit,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Oceniono na 5 z 5

Konsulenten i Vesterport-butikken var…

Konsulenten i Vesterport-butikken var meget hjælpsom, tog min gamle opvaskemaskine uden at jeg fortalte ham, at jeg tog den med.

Hej Natalia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Vesterport-butikken var så hjælpsom og nem, og at den gamle opvaskemaskine blev taget med uden besvær.

Hej Mads,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen bød på god betjening og gode priser.

Oceniono na 2 z 5

Jeg havde desværre ikke en god…

Jeg havde desværre ikke en god købsoplevelse. Jeg kom en mandag klokken 10.20, så lige efter åbning og minimalt med kunder. Det virkede ikke som om ham der ekspederede mig gad at servicere mig ordentligt. Jeg skulle købe en MacBook Neo og skulle af med mere en 5500kr. Så forventer jeg altså en bedre betjening. Ved ikke om jeg kommer igen

28 kwietnia 2026

Hej Line,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med købet af din MacBook.

Det er helt forståeligt, at du forventer en imødekommende og engageret service, især når du foretager et køb i den størrelse. Jeg kan godt forstå, hvis det har føltes skuffende, at du ikke har oplevet det i din situation, selvom der ikke var travlt i butikken.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og din feedback er vigtig for os i arbejdet med at forbedre både service og kundeoplevelse.

Perfekt rådgivning

God effektiv service

29 kwietnia 2026

Hej Berit,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at rådgivningen og servicen har været god og effektiv.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og flink betjening og blev gjort…

Hurtig og flink betjening og blev gjort opmærksom på at jeg havde penge på min bonus, som jeg så valgte at bruge.. super service !

25 kwietnia 2026

Hej Peder,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig og venlig, og at bonus blev gjort tydelig undervejs. Det er lige præcis den slags service, vi gerne vil levere.

Perfekt vejledning

Perfekt vejledning, super betjening, gode priser og vilkår. Kommer igen👌

25 kwietnia 2026

Hej SuperBrugsen Halmtorvet,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at læse, at vejledningen, betjeningen og vilkårene levede op til forventningerne.

Det er især dejligt at høre, at oplevelsen gav lyst til at komme igen. Den slags feedback betyder meget.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej