POWER.dk - Næstved Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Vestergårdsvej 2, København, Danmark, 4700 Næstved, DK

Oceniono na 4 z 5

Min kaffemaskine gik i stykker. Jeg så et okay tilbud hos Power. Jeg kørte til Power. Tog en kaffemaskine ned fra hylden. Betalte ved kassen og kørte hjem. Min oplevelse er ikke meget anderledes end... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

God service - personalet Dog en lidt øv oplevelse at finde ud af at prisen var næste 3 gange højere, fordi varen hang på en forkert plads.

Oceniono na 3 z 5

Produktet er fint men service er en blandet oplevelse i power. Altid lang ventetid ved kassen og mwdarbejdere der bare går rundt uden at ekspederer ved kassen hvor folk faktisk venter for at købe et p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I var gode til at fortælle hvor produkt befandt sig og giver løber besked om hvor i landet det var og forventnings tiden. Personalet havde god service ved afhentning i butikken, kan ikke sætte nogl... Zobacz więcej

1. Sklep RTV

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 32 746

Napisz recenzję

Nem bestilling

Hej Andy,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord om din bestilling. Det er altid en fornøjelse at høre, at oplevelsen hos POWER har været nem og ukompliceret. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super fin service og gode tilbud

Super fin service og gode tilbud

Hej Henrik,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os i Næstved med både service og tilbud. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og det motiverer os til at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber at se dig igen snart i butikken!

Oceniono na 5 z 5

Det var nemt at hente og personalet…

Det var nemt at hente og personalet positive 👍

5 września 2026

Hej Hanne,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at afhentningen gik nemt, og at du oplevede et positivt personale i vores butik i Næstved. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Oceniono na 1 z 5

Aftaler

Dårlig service sælger en vare man ikke har i butikken skriver til hende hvad synes du om at få leveret dine varer jeg har ikke modtaget endnu reklamere for det de fortæller at varen først kommer til salg efter den 1. september med tilbud til 1499 og jeg har givet 3900 ca og det var køle fryseskab som skulle leveres på en bestemt dato som bare ikke var med kom flytter læs hvor jeg har frostvarer og kølevarer med så det er surt sådan noget så det er en butik jeg aldrig handler mere i

25 sierpnia 2026

Hej Anna,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er rigtig ærgerligt at høre, at du har oplevet dårlig service i forbindelse med dit køb af et køle-fryseskab, og at varen ikke blev leveret som aftalt. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når du har flyttet frost- og kølevarer i forventning om levering på en bestemt dato, og at oplevelsen har været skuffende.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både lagerstyring og kommunikationen omkring levering i butikken, så vi kan forbedre rutinerne fremadrettet. Vi håber, at du vil give os mulighed for at levere en bedre oplevelse en anden gang.

Med venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Godt produkt

Godt produkt, god pris og fin service !

Hej Birgitte,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produkt, pris og servicen i vores butik i Næstved. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Oceniono na 5 z 5

Nemt at overskue og finde ting

Nemt at overskue og finde timgene

Hej Elisabeth,

Mange tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fandt det nemt at overskue og finde tingene hos os i Næstved. Vi sætter stor pris på din tid og dit besvær med at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Vi fik gode inputs fra sælgeren i…

Vi fik gode inputs fra sælgeren i forbindelse med køb af nyt fjernsyn.

Hej Henrik,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik god vejledning til dit nye fjernsyn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Godt køb.....

Hej Ludwig,

Mange tak for den flotte vurdering og de gode ord om dit køb. Det er altid dejligt at høre, når en oplevelse hos os lever op til forventningerne. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din mening.

Oceniono na 4 z 5

God service - halvskidt styr på varene

God service - personalet

29 sierpnia 2026

Hej Bent,

Mange tak for din feedback og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du oplevede god service fra personalet i vores Næstved-butik.

Det lyder frustrerende, at varen hang på en forkert plads, så prisen ikke stemte med, hvad du forventede. Den slags oplevelser vil vi gerne undgå, og vi sætter stor pris på, at du deler det med os.

Vi håber, at du alligevel kom godt hjem med dit produkt, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Ekspedienten var meget behjælpelig

Ekspedienten var meget behjælpelig

12 sierpnia 2026

Hej Jens,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er altid dejligt at høre, at ekspedienten i vores Næstved-butik var behjælpelig og gav dig en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God betjening

God betjening

Hej Benny,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede vurdering og de venlige ord om betjeningen i vores POWER-butik i Næstved. Det glæder os altid at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super behagelig betjening og service

Super behagelig betjening og service

Hej Rikke,

Mange tak for den fantastiske feedback og de fem stjerner! Det er altid dejligt at høre, når betjening og service har været en god oplevelse hos os i Næstved. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hej Dorthe,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet god service og hjælp hos os. Sådan en feedback er præcis det, der gør vores dag endnu bedre. Vi håber, at vi også fremover må have fornøjelsen af at hjælpe dig. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Næstved⚡

Oceniono na 5 z 5

Rigtige dygtige medarbejdere god…

Rigtige dygtige medarbejdere god service tryg og vende tilbage om kunden og tilfreds at sende varer til kunden og og reklamere service hilsen Leman

Hej Leman,

Mange tak for de dejlige ord og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Næstved med dygtige medarbejdere og god service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

God og hurtig service

God og hurtig service

Hej Joan,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet god og hurtig service hos os i Næstved. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere en førsteklasses service hver eneste dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Mangler strøm kabel

Manglede strømkabel til fjernsyn. Kundeservice via. Chatfunktion kunne ikke hjælpe men jeg fik hurtig hjælp efter jeg skrev en negativ anmeldelse på trustpilot

20 sierpnia 2026

Hej Anna Høgsted Hansson,

Det er ærgerligt at høre, at du mangler et strømkabel til dit produkt 😊 Vi forstår godt, hvor frustrerende det er, når noget mangler ved leveringen. Vi har sendt din henvendelse videre til butikken i Næstved, så de kan se på sagen og hjælpe dig med at få det løst 💬 Vi tager også din feedback med internt for at forbedre vores rutiner omkring leveringskontrol. Vi håber, at butikken hurtigt kan hjælpe dig i gang med det manglende strømkabel 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Oceniono na 1 z 5

Dårlig sørvis

Hej Jytte,

Tak for at du tog tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er ærgerligt at høre, at du ikke oplevede den service, du havde forventet, hos os i Næstved. Vi vil gerne have, at alle vores kunder føler sig godt modtaget og hjulpet, og det lyder desværre ikke til at have været tilfældet denne gang.

Din feedback er vigtig for os, og vi har sendt den videre til butikken i Næstved, så de kan tage den med i deres interne arbejde med at forbedre serviceniveauet og kundeoplevelsen 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse hos POWER en anden gang 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Oceniono na 3 z 5

Følte mig presset til at købe andet end…

Følte mig presset til at købe andet end det jeg havde i tankerne. Men kunne heldigvis sige fra.

Hej Pia,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse i vores butik i Næstved. Det er vi glade for, selvom det lyder som om, du ikke havde den helt gode oplevelse. Det er vigtigt for os, at du som besøgende føler dig godt tilpas og ikke presset, når du handler hos os. Vi tager din feedback alvorligt og vil se på, hvordan vi kan forbedre os. Det er dog rigtig dejligt at høre, at du selv kunne sige fra og stå ved dine valg. Vi håber, at du alligevel fik et produkt med hjem, som du er tilfreds med, og at du en anden gang vil give os muligheden for at vise, at vi kan gøre det bedre.

Venlighed uden pågåenhed

Venlighed uden pågåenhed
Køber alt elektrisk og it hos Power til gode priser

Hej Zaenia,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du vælger POWER til dine elektriske og IT-køb, og at du oplever venlig betjening uden pågåenhed i vores butik i Næstved. Vi sætter stor pris på din loyalitet og dit besøg hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Bedre kundekontakt

Bedre kundekontakt. Stod og ventede 5-6 min på at to ansatte stod og smsnakkede.

Hej Anders,

Mange tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Næstved. Det er altid godt at høre, hvordan vi kan blive bedre. Det lyder som en frustrerende situation, at du stod og ventede, mens de ansatte var optaget af andet. Vi sætter stor pris på din feedback om kundekontakten, og vi vil gerne have den oplevelse, du havde, til at blive bedre næste gang du besøger butikken. Vi håber, at du giver os en chance for at vise en bedre side, når du kommer forbi igen.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Næstved⚡

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej