Modtage af venlig medarbejde ved kassen. Sendt ned til den afdeling som vi skulle købe/hente vores bare. Venlig og hjælpsom medarbejde vidste og fortale om varen som vi havde best... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Utrolig høflig og dygtig sælger i jeres TV afdeling, han var hurtigt til at finde min click and collect ordre og sørgede for at jeg betale hos ham, så jeg ikke skulle til kassen og stå i kø. 👍🏻👍🏻
Reakcja na opinię
Vores positive oplevelse af hele stemningen og service i POVER Frederikshavn kan ikke overdrives. Da vi skulle købe en ny IPhone, blev vi på bedste og ikke påtrængende vis betjent af Christian, som s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fik besked på at de havde Prismatch på deres telefoner, da jeg kom 2 dage senere med bevis på at den kunne fåes 500 kr. billigere, ville de ikke godkende det. (Det var ikke kø-tilbud, begrænset antal... Zobacz więcej
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Har lige modtaget en del af det bestilte produkt som jeg har købt og bestilt som nyt, men produktet er brugt!! Plomberingen er brudt og produktet er tydeligvis en brugt vare. Virkelig for dårligt. Det har jeg aldrig været ude for med Proshop.dk og Elgiganten.
Nu har jeg ingen gave til min søns 14 års fødselsdag.
Sidste gang at jeg køber fra Power.

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
God service og flinke personale smiler og venlig

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Alt virkede dejligt personale.. hjælpsomme hele vejen rundt

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Købte et fint produkt til en god tilbudspris, men det blev desværre en unødvendigt ubehagelig oplevelse, fordi medarbejderen ikke fattede, at jeg ikke var interesseret i at høre om mobilabonnementer og streamingtjenester.

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for, så fantastisk service.

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Vi har i dag D 23-4 fået leveret og installeret et nyt Fryseskab, da det andet vi købte ved Power i Frederikshavn i januar 2026 havde en defekt kompressor, Det nye her larmer så også en del og ikke nok med det så bibber det konstant og vi kan ikke stoppe det. Så endten har montøren ikke samlet det korrekt da han flyttede hængslerne til modsatte side, eller så er det her måske også defekt. Så nu er vi der at de får det til at være i orden, og det skal gå hurtigt, eller vi får pengene tilbage og handler et andet sted. Kæft det her er Træls.

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Betjeningen var helt i top👍🏻 Så tak for jer.

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Rigtig god betjening og dygtig info af medarbejderen

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Ingen garenti. Jeg kom for at få bytter en powerbank. Der var garanti på den. MEN jeg fik en forklaring på hvorfor der så alligevel ikke er garanti på den. Fred med det men hvad end der er galt burde en powerbank virke i garentiperioden.

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Direkte og venlig personale, man får svar på spørgsmål og de vidste lige præcis hvad jeg skulle bruge. Nogle ville nok mene det er træls at de lige spørger ind til at sælge et mobilabonnement og el, men det er jo for at hjælpe med at give dig den bedste løsning, så det gav også en god kundeoplevelse.

Odpowiedź od POWER.dk - Frederikshavn
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.