Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Potenz-danmark.com er Danmarks betroede onlinebutik for naturlige potensmidler og velværeprodukter, der er udviklet til at støtte mandlig vitalitet, energi og selvtillid. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af urtebaserede kosttilskud, lystfremmere og præstationsforbedrende produkter fra anerkendte europæiske og internationale producenter – alle med fokus på høj kvalitet og sikkerhed. Hos Potenz-danmark.com sætter vi kunden i centrum og tilbyder bedre support end vores konkurrenter. Vores erfarne kundeserviceteam står klar til at hjælpe med produktvejledning, sundhedsråd og diskret service – naturligvis på dansk. Vi tilbyder hurtig levering i hele Danmark, sikker betaling (inkl. MobilePay) og 100% diskret indpakning, så du kan handle trygt og anonymt. I modsætning til mange andre, sælger vi ikke bare produkter – vi går op i din langsigtede sundhed og trivsel. Derfor finder du også ekspertskrevet indhold, sundhedstips og ærlig produktinformation, så du kan træffe det bedste valg for din livsstil og dine mål. Uanset om du ønsker mere udholdenhed, øget selvtillid eller naturlig støtte til mandlig sundhed, er Potenz-danmark.com din pålidelige online partner – med fokus på resultater og førsteklasses kundeservice. Ons zusterbedrijf: apotekdansk.com, onlineapoteket24.com, apotekpotensmiddel.dk, potenspiller.dk, danonlineapotek.com, onlineapotek24dk.com, danmarkpotenspiller.com, denmarkapotek24.com

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Toldbehandlingen kan nogle gange være…

Toldbehandlingen kan nogle gange være langsom

3 lutego 2026

Odpowiedź od Potenz Danmark

Tak for din forståelse. Toldbehandlingstiderne kan variere, og vi sætter pris på din tålmodighed under leveringsprocessen. Vi er glade for, at din ordre er ankommet sikkert.

Oceniono na 5 z 5

Min ordre ankom uden problemer

Min ordre ankom uden problemer, men det var betryggende at vide, at der var support til rådighed, hvis det blev nødvendigt.

24 stycznia 2026

Hej Erik

Det glæder mig at høre, at alt gik godt med din ordre.

Tak
Lucas

Oceniono na 1 z 5

Selvom jeg har betalt for ordrer…

Selvom jeg har betalt for ordrer afgivet siden 05-02-2026 og fået at vide, at de ville blive leveret ekspres inden for 5-6 dage, har jeg stadig ikke modtaget dem.

4 lutego 2026

Hej Karwan,

Jeg beklager meget ulejligheden.

Efter en undersøgelse har vi fundet ud af, at din pakke ved en fejl er gået tabt under transporten. Selvom vi ikke længere har kontrol over pakker, der er afsendt, vil vi som en del af vores forpligtelse over for vores kunder tage ansvaret for dette.

Vi har sendt en erstatning for din pakke. Et sporingsnummer er allerede sendt til din e-mail. Tjek venligst din e-mail.

Jeg beklager endnu en gang ulejligheden.

Med venlig hilsen
Potenz Danamrk-teamet

God opfølgning på problem

Min forste ordre ankom ikke pa grund af et poblem med kureren, men de fulgte op pa sagen, undskyldte og sendte en srstatning, der ankom bare tre dage senere.

9 listopada 2025

Odpowiedź od Potenz Danmark

Hej Vi er glade for, at vi har kunnet løse dit problem.

Tak

Jeg var så bekymret

Jeg var så bekymret, fordi pakken sad fast i tolden, og den har en værdi på 1000 euro. Det værste er, at tolden ikke ser ud til at ville frigive den. Heldigvis lovede deres kundeservice mig en refusion, da jeg kontaktede dem... Og takket være Gud... fik jeg refusionen.

25 lipca 2025

Odpowiedź od Potenz Danmark

Jeg er glad for, at du fik din refusion. Pakken blev også returneret til os.

Oceniono na 5 z 5

Da jeg havde afgivet min ordre

Da jeg havde afgivet min ordre, kom jeg til at vælge den forkerte leveringsadresse. Da jeg kontaktede kundeservice, løste de problemet med det samme og sørgede for, at min pakke blev sendt til det rigtige sted uden forsinkelser.

30 stycznia 2025

Odpowiedź od Potenz Danmark

Vi er også glade på dine vegne, Mikkel.

Alt er okay

Alt er okay. Ikke noget særligt. Men jeg har i hvert fald aldrig problemer med dem.

1 listopada 2024

Thank you so much NIcklas

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej