Postify Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det var virkelig en god oplevelse og ikke mindst kundeservice at handle hos Postify! Jeg bestilte to plakater i ramme, men den ene var stødt i kanten under forsendelsen. Samtidig havde jeg fortrudt st... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Der blev reklameret med “bestil inden x antal timer” og pakken sendes i dag. Jeg bestilte og fik pakken 6 dage efter…. Udover det er plakaterne og især rammerne rigtig dyre. Kvaliteten kunne være bedr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse, gode produkter og hurtig ekspedition - desværre var to ud af 5 rammer beskadiget i transporten, Enestående behandling af Frederik som straks sendt to nye produkter afsted der... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

70 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Hjemmesiden er overskuelig og let at bruge, og jeg oplevede ingen problemer med at bestille.
Resultatet levede fuldt op til mine forventninger 👍🏼 Jeg vil helt sikkert bruge Postify.dk igen – klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Langsom levering for dyre plakaterne med knap så god kvalitet

Der blev reklameret med “bestil inden x antal timer” og pakken sendes i dag. Jeg bestilte og fik pakken 6 dage efter…. Udover det er plakaterne og især rammerne rigtig dyre. Kvaliteten kunne være bedre for de penge😐

30 grudnia 2025

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi beklager, at leveringen tog længere tid end forventet. Henover nytår har der været ekstra travlt, og med flere helligdage iblandt kan leveringstiden desværre blive forlænget – det er vi kede af, hvis det har givet en dårlig oplevelse.

Vi er også ærgerlige over at høre, at kvaliteten og prisen på plakater og rammer ikke har levet op til dine forventninger. Hvis du er utilfreds med ordren, er du naturligvis altid velkommen til at returnere den – du skal blot kontakte os, så hjælper vi dig videre med processen.🙂

Modtag plakaterne ret hurtigt

Modtag plakaterne ret hurtigt, kvaliteten er meget godt. Kan klart anbefales

9 stycznia 2026

Hej Kajus 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre!

Dejligt, at du modtog dine plakater hurtigt, og at kvaliteten lever op til dine forventninger. Tak for anbefalingen – det betyder meget for os.

Vi håber, du bliver glad for plakaterne i lang tid fremover ✨

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service

28 grudnia 2025

Hej Søren 😊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har oplevet hurtig levering og god service – det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig afsendelse og god kvalitet

Hurtig afsendelse og god kvalitet. Meget tilfreds.

16 grudnia 2025

Hej Alan 😊

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige afsendelse og kvaliteten.

Alt forløb efter aftalen

Min bestilling kom til tiden. Plakaten er i virkelig god kvalitet og er virkelig flot.

19 grudnia 2025

Hej Jane 😊

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Dejligt at høre, at din bestilling kom til tiden, og at du er tilfreds med både kvaliteten og udseendet af plakaten.

Oceniono na 5 z 5

Flotte produkter og hurtig levering.

Flotte produkter og hurtig levering.

5 grudnia 2025

Hej Michelle 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.
Skønt at høre, at du er glad for både produkterne og den hurtige levering.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har endnu ikke modtaget min pakke

Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, eller besked om, at den er sendt. Det er en uge siden jeg bestilte.

27 listopada 2025

Hej Frank

Vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget besked om din levering.

Vi kan se, at din ordre blev sendt dagen efter din bestilling d. 24. november og leveret til den valgte pakkeshop d. 27. november. GLS oplyser, at de har sendt både SMS og e-mail til de kontaktoplysninger, der blev angivet ved købet, og de bekræfter samtidig, at pakken blev afhentet samme dag. Det tyder derfor på, at der kan være sket en fejludlevering.

Vi har forsøgt at kontakte dig uden held, så du må meget gerne tjekke din mail eller kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig videre med det samme.

Vi vil selvfølgelig gerne sikre, at du får din pakke uden problemer.

Sofie
Postify.dk

Alt perfekt og mere til

Postify har ikke bare solgt mig plakater men også givet mig muligheden for helt selv at vælge billeder som har gjort jeg kan indrette lige som jeg ønsker det. 5 store stjerne herfra

6 listopada 2025

Hej 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.
Det er dejligt at høre, at muligheden for selv at vælge billeder har gjort det nemt for dig at indrette, præcis som du ønskede.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig flotte produkter og fin tid på…

Rigtig flotte produkter og fin tid på levering. Ikke sidste gang jeg handler der.

2 sierpnia 2025

Hej Julie 😊

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med produkterne og leveringstiden - og mange tak for dine pæne ord!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition som var fremme dagen…

Hurtig ekspedition som var fremme dagen efter. Produktet jeg modtog, var også var også i flot stand.

29 czerwca 2025

Hej Rasums,

Tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at produktet levede op til dine forventninger.

Perfekt

Postify leverer helt fantastiske plakater og rammer i topkvalitet! Designet er lækkert, printet er knivskarpt, og rammerne er virkelig solide og stilrene. Alt kom hurtigt og pænt indpakket – man kan virkelig mærke, at der er kælet for detaljen. Kan varmt anbefales

27 czerwca 2025

Hejsa Birgitte,

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen :)

Fantastisk oplevelse

Enestående behandling af Frederik som straks sendt to nye produkter afsted der blev modtaget uden beregning allerede næste dag.
Tak for det 😊

20 maja 2025

Hejsa Helmi,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er virkelig glade for, at du blev tilfreds, og at vi kunne hjælpe hurtigt med de beskadigede rammer😀

Tilfreds kunde

Dejlig hjemmeside og super hurtig levering

4 maja 2025

Hejsa,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du synes godt om dit køb!

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering. Billedet/plakat var ikke helt den kvalitet jeg havde håbet, men konfirmanden blev glad.

6 kwietnia 2025

Hejsa,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at konfirmanden blev glad, selvom kvaliteten ikke helt levede op til dine forventninger. Vi tager din feedback med os og håber, vi kan imponere dig næste gang.

Postify

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej