Jeg anbefaler gerne dette firma til andre. Bestilte varen og dagen efter var den her.Det kalder jeg God og hurtig betjening.
Min ordre blev leveret hurtigt og med de rette varer. Jeg havde kommentarer til en vare, en vare med små fejl, som vist mest mit skarpe øje kunne se, og måtte returnere en vare pga. pasformen. Mine re... Zobacz więcej
Kanon oplevelse at handle hos poshpeople.dk, ingen restriktioner fordi man handler med en sweetdeal, derimod fin hjælp til at indløse 3 gave beviser i et køb. Tøjet er af høj kvalitet, sidder perfek... Zobacz więcej
Nemt at finde rundt, hurtig bestilling og hurtig levering xD Et eneste minus; jeg kunne ikke selv vælge hvilken pakkebox min pakke skulle sendes til... der var heletiden kommunikations fejl med pos... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
THE "POSH" PHILOSOPHY Frisk ”plus size” koncept, med anderledes og cool tøj til kvinder i str. 42-56. Vores mission er at inspirere dig, så du kan fremhæve din figur på en stilet og tjekket måde. Vores passion er at finde tøj der har en god pasform og høj kvalitet, fusioneret med unikke detaljer. Vi vælger tøj, der følger tidens trends og farver og helst med et mix af danske og udenlandske mærker. POSH konceptet er bygget på ideen om et spændende, anderledes og nærværende plus size koncept, hvor du får en service ud over alle forventninger.Vi har både en fysisk butik i Hørsholm samt en webshop hvor du kan handle online. I vores webshop har du altid 14 dages fuld returret. Vores fragtpris er kun kr. 29,- og handler du for mere end kr. 400,- sender vi din ordre gratis. Alle ordre ekspederes inden for 48 timer.
Usserød Kongevej 55, 2970, Hørsholm
- poshpeoplekundeservice@live.dk
- poshpeople.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God og hurtig betjening
Ordren gik hurtigt igennem, prisen var fornuftig og leveringen hurtig.
Poshpeople rocks!!!!
Har kun roser til Poshpeople!!! Dejligt nemt og bekvemt...og bedst af alt SUPER hurtig forsendelse!!! Tak for noget rigtig lækkert tøj:)
Hurtig levering, kan anbefales uden forbehold !!!
Vi bestilte på nettet, med det samme kom en bekræftelse og 2 dage senere kom varene. Perfekt, vil helt bestemt handle der igen.
Super god service. Blev ringet op af en meget komprtent kvinde, som ydede en formidable service.
Leveret til forkert adresse
Jeg bad om at få leveret min bestilling på min arbejdsplads, men den blev sendt til min adresse. Så jeg skulle på posthuset for at hente den, som jeg ville undgå.
Stjernesandaler til stjernefødder!
Mit sandalkøb hos Poshpeople har hele vejen fra bestilling af sandaler til modtagelse af sandaler været helt i top. -
Fin oversigt af produkter på hjemmesiden og fin samt hurtig levering, når bestilling er afsendt. Tak for det.
Hurtig og fejlfri levering!
Meget hurtig levering, straks efter bestilling.
Varen levede 100% op til mine forventninger, bestemt en side jeg vil vende tilbage til.
Samtidig vil jeg varmt anbefale deres lækre sko. Jeg går og står meget i løbet af min arbejdsdag og efter mine nye sko er kommet i brug, har jeg hverken ømme lægge eller fødder :o)
superkvikt
købte Aerosoft sandaler,bedste sandal køb jeg længe har gjort, de er dejlige aflastende og gnaver ingen steder, dem kan jeg anbefale til andre.Købte den ene dag og havde varen 2 dage efter
superhurtig ekspedition
Du kan roligt handle hos Poshpeople. Jeg købte sandaler som er helt perfekt i størrelse og lever op til den kvalitet jeg forventede til prisen.
Fænomenal hurtig levering!
Skoene er dejlige, men ikke så bløde, som jeg måske havde regnet med. Skøøøønnnnt at man får sine varer så hurtigt!
Firmaet kan absolut anbefales - jeg føler at der er styr på sagerne.
Nemmere....end at køre efter varen
Hejsa!
Jeg er, som jeg nu er. Derfor var det godt, jeg lige kunne ringe og tjekke om hvad jeg kunne forvente.
Jeg fik over alt forventning. Bestilte og betalte sandalerne før kl. 16 og fik dem dagen efter med posten. Der blev heller ikke overfrankeret.
Tak for det! Det var rigtig dejligt.
Mange hilsner
Charlotte Egede
Supersmart tøj til store størrelser
Overskuelig og fin fungerende hjemmeside. Virkelig pænt tøj, som man absolut ikke kan finde andre steder til store størrelser. Feks. har H&M tidligere haft pæne ting i store størrelser, men har stort set ingenting mere. Så overraskelsen var stor, da jeg så det store udvalg af både smarte og fine ting i god kvalitet.
Handlingen af bestillingen er helt i top. Billige forsendelsesomkostninger og ikke mindst meget hurtig afsendelse af varerne.
5 stjerner er ikke overdrevet!
Ekstrem god service
Karina er utrolig god til lige at "ramme" min smag og størrelse hver gang - og altid med et smil og en sød bemærkning.
Kan varmt anbefale forretningen til andre.
Skide godt
Det kan varmt anbefales at handle hos Posh People - varebestillingen er overskuelig og du har dine vare meget hurtigt efter bestillingen - så - tak fra mig .-)
MEGET FIN SERVICE
Super fin god service, med hurtig levering.
Meget fin service.
Hurtigt
Modtog varer tre dage efter bestilling. Men hjemmeside at finde rundt på.
Nem og troværdig.
Det var nemt og hurtigt, fik varen dagen efter bestillingen. Vedr. den varer som alligevel ikke var på lager, blev jeg ringet op og blev fortalt hvornår man forventede den kom på lager.
Glæder mig til at besøge butikken i Hørsholm.