3,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Ved et tilfældigt opslag på FB

Jeg så dem ved et tilfælde, da jeg har søgt i noget tid på en 🪟 pudsning. Navnet fangede mig, og jeg smed en formular ting deres vej, og blev ringet op af en skøn person der forklarede lidt om det hele. Jeg værdsætter kunde kontakten meget. Efter en dags tænkning, tog jeg beslutningen og bookede dem. De har pudset mine ruder idag🎁 jeg er så tilfreds med den service jeg fik og vil forblive kunde 🪟

Nu er det tilgengæld anden gang de har været og pudse mine vinduer og kan stadig ikke være andet en tilfreds.

Jeg kan varmt anbefale dem 👍🏻🥳 og har anbefalet jer til flere.

24 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Udemærket service og standard

Udemærket service og standard. Vi har aldrig oplevet noget beklageligt. God info omkring ankomst datoer og de udviste stor fleksibilitet, da vi pludselig havde brug for en ekstra pudsning inden fremvisning af hus.

9 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ville ikke konkretisere arbejdsopgave

I forbindelse med arbejdsopgave, var det meget svært at få den konkretisertet fra Ponduspudsogpolering side.
Jeg sendte dem så en simpel konkretisering:

"Jeg mangler svar på, om I taget alle vinduer på adressen XXX 14 (14A + 14B) til 235 kr, som I først gav tilbud på.

Det er det jeg ønsker.

For at komme ind til vinduerne på havesiden, skal man gennem:
14A gennem havelågen
14B gennem døren I garagen.

Afventer svar"

Dertil skrev de tilbage:

"jeg indstiller aftalen fra vores side af, kan mærke det her bliver for bøvlet - god dag :)"

16 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse med dette firma – kan ikke anbefales

Vi har desværre haft en yderst utilfredsstillende oplevelse med dette firma. Først og fremmest var der uoverensstemmelser i fakturaen, hvor prisen pludselig blev ændret uden varsel, selvom vi havde en klar aftale om et andet beløb. Det er uprofessionelt at ændre prisen uden at informere kunden på forhånd.

Dernæst var kvaliteten af arbejdet langt under standard. Vi har tidligere klaget over striber og mærker efter deres besøg, og denne gang var det ikke anderledes – resultatet var simpelthen ikke acceptabelt. Som om det ikke var nok, blev et af vores vinduer ridset under deres arbejde. Vi påpegede det straks og spurgte deres medarbejder, men han nægtede at have gjort det, selvom ridserne tydeligvis var opstået efter hans besøg. Det virker meget mistænkeligt og efterlader os med en dårlig smag i munden.

Alt i alt er vi meget skuffede over både servicen og resultatet. Vi kan på ingen måde anbefale dette firma, og vi har nu opsagt aftalen med dem. Hvis du overvejer at bruge deres service, så tænk dig om en ekstra gang!

3 marca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej