Pom Salon Zuidplas Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We had been so excited to visit after following your Instagram for a long time and seeing the incredible love and care you give every dog. We were so happy that you were able to fit Bailey in!... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben inmiddels meerdere keren bij Pom Salon Zuidplas geweest, en elke keer weer ervaar ik top service! Mijn pom wordt met veel zorg en liefde behandeld, en Yuki komt altijd ontspannen en prachtig te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altijd even lief voor mijn drie hondjes , zelfs voor mijn twee hondjes die best veel meegemaakt hebben in hun leventje voordat ze bij mij kwamen , daar knuffelt ze mee , ( terwijl ze het liefste an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring met Pom salon Zuidplas is fantastisch, mijn hondje ziet er altijd prachtig uit en je wordt goed begeleid voor goede vachtverzorging voor thuis. De meiden zijn ontzettend lief voor m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fryzjer dla zwierząt

Napisane przez firmę

Pom Salon Zuidplas is gespecialiseerd in het trimmen van jouw Pomeranian. Wij zorgen ervoor dat jouw geliefde beestje er altijd op zijn best uitziet. Jouw Pomeranian zal met alle liefde en geduld verzorgd worden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geef jouw Pomeranian de verzorging die hij/zij verdiend.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

Heel erg blij!!

Enorm blij! Wat doet ze het leuk! Echt heel proffessioneel!
Mijn hondje word zo vrolijk van hun! Ondanks dat ze kammen niks vind en ze lastig is, vind ze het bij hun helemaal geweldig!
Hier laat ik met een gerust hart mijn hondje even achter! Ze zijn zo ontzettend lief ♡
Ik kom hier al 2,5 jaar en nooit een probleem gehad! Heel blij

19 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Bij Pomsalon Zuidplas hebben ze oog…

Bij Pomsalon Zuidplas hebben ze oog voor detail, zowel in het knippen als in het adviseren in wat jouw hondje nodig heeft aan speciale behandeling. Mijn hondje is in een andere salon verkeerd geknipt waardoor (hoogstwaarschijnlijk de grootste reden) de ondervacht is gaan uitvallen en mijn hondje een huidziekte heeft ontwikkeld. De eigenaar staat altijd klaar voor je, en reageerd snel op berichten. Heel blij met deze salon!

18 grudnia 2024

Ik ben fan.

Vandaag is mijn hondje voor de eerste keer geweest bij PomSalon en echt een super ervaring, ik was wat last minute voor het plannen van mijn afspraak door omstandigheden. Ondanks de drukte zo rondom de feestdagen, is er hier en daar wat geschoven in haar agenda om mijn hondje er toch tussen te kunnen plannen, super flexibel. Hij ziet er mooi uit en ruikt heerlijk. Kreeg er zelfs een kerstbal bij met honden snoepjes en een foto erin. Ik ben fan. <33

17 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Erg enthousiast over pom salon

Vandaag voor de eerste keer bij pom salon geweest.
De salon was leuk versierd met kerst decoratie en zag er netjes en schoon uit. Er was tijd voor een praatje waardoor wij ons enorm welkom voelde.
Tijdens de behandeling kreeg ik foto's doorgestuurd en nog wat filmpjes.
Bij het ophalen kregen we een kerstkadootje mee en was ook hier tijd voor een praatje.
Mijn hondje ziet er weer prachtig uit!
Kortom: een fijne salon waarbij ze meer doen dan dan verwacht.
De passie en liefde die ze hebben voor hun vak is voelbaar.

17 grudnia 2024

Top salon

Altijd alles tot in de puntjes verzorgd,en hele lieve meiden die tijd en aandacht vior de hondjes hebben
Wij zijn superblij

Teddy en boet

13 grudnia 2024

Toppers!

Wat een toppers zijn jullie! Iedere keer weer ben ik blij als ik met Teddy bij jullie geweest ben. En vooral de moeite die gedaan word om elke keer weer de leukste foto’s en filmpjes te maken. Ik laat Teddy altijd met een gerust hart bij jullie achter.

13 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

We zijn vandaag weer geweest met onze…

We zijn vandaag weer geweest met onze Tommy
En hij ziet er weer mooi uit en ruikt heerlijk
Zijn ook lieve meiden met zoveel passie voor hun werk
En Tommy kreeg nu een kerst bal mee met zijn foto en lekkere snoepjes
Ze krijgen van ons 10 plus

10 grudnia 2024

De allerbeste trimsalon

De allerbeste trimsalon. Hele lieve en betrokken meiden en zijn super goed in hun werk. Super lief voor de hondjes en weten goed wat ze doen.

5 grudnia 2024

Professionals

Een hele fijne salon. Je kunt je hondje er met een gerust hart achter laten. De meiden hebben ontzettend veel verstand van het Ras pomeriaan en hoe de vacht het beste te behandelen. Ik ga zelf al vanaf dat mijn pup 10 weekjes oud is voor de Ozon behandeling, hij komt altijd helemaal fluffy en super mooi geknipt terug. Ze maken er altijd een feestje van met mooie versiering in de salon, leuke foto’s en lekkernijen maar ook gezonde voeding voor de hondjes. Kort om professionals , ik wil nooit meer anders!!

4 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super lieve meiden met liefde voor de…

Super lieve meiden met liefde voor de pommetjes ❤️ stuk voor stuk wordt elk hondje als een prinsje of prinsesje behandeld en heerlijk verwend. De beste salon uit de regio met expertise betreft de huid/vacht. Top meiden ga zo door, wij komen graag 🦴🐾🐶

4 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Altijd een geweldige ervaring bij Pom…

Altijd een geweldige ervaring bij Pom Salon Zuidplas!
Onze Pomeriaan Simba is al meerdere keren liefdevol en professioneel verzorgd, en elke keer ziet hij er prachtig uit. Het team is vriendelijk, kundig en weet precies hoe ze met kleine hondjes om moeten gaan. We blijven hier zeker terugkomen!

3 grudnia 2024

Super fijne pomsalon

Super fijne pomsalon! Mijn hondje komt elke keer weer prachtig terug! Ook krijg ik fotos van de behandeling toe gestuurd wat altijd super leuk is om te zien. Super tevreden en ik blijf zeker mijn hondje hier laten knippen!!

3 grudnia 2024

Een foto na vertrek

Wat een lieverds .
Via onze vriend bij dit adres gekomen .
Wij zijn helemaal tevreden , keesie had vandaag de ozon & milky spa treatment en wat was ze mooi en zacht , en mooi in model geknipt .
Zeer zeker aan te raden.
Jullie hebben er een nieuwe gast bij Keesie 🥰

26 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Doen hun werk met veel passie

Wij zijn vandaag voor de 2e keer geweest om onze pommetje te laten trimmen!
1e keer was het een beetje lastig omdat onze pom steeds ging liggen tijdens het trimmen.
Er werd mij geadviseerd om met onze pom te trainen om te blijven staan tijdens de behandeling.
Heb thuis geoefend en vandaag heeft onze pom laten zien dat ze dat goed heeft aangeleerd.
Heel blij dat ik klant ben van Pom Salon Zuidplas.
Super blij met het resultaat, goeie service, lieve dames, doen hun werk met veel passie!

26 listopada 2024

Eerste afspraak

Wij zijn voor Luna eerste keer gekomen. Al toen ik afspraak ging maken was het al heel duidelijk en heel fijn uitleg.
Daar aangekomen heel aandachtig geweest naar luna toe. Ze zag er fris en fruitig uit! Heel erg bedankt voor je zorg en je werk.

15 listopada 2024

Eerste keer trimsalon

Voor het eerst met mijn London naar Pom Salon Zuidplas geweest en ik ben ontzettend tevreden! Van tevoren had ik niet veel verwacht, omdat het voor London de eerste was, ze erg druk is en weinig toelaat. Maar de meiden daar hebben echt de tijd genomen om haar gerust te stellen en te laten wennen aan de omgeving.

Toen ik haar op kwam halen, was ze prachtig bijgeknipt en zag ze er geweldig uit. Je merkt echt dat ze veel liefde en aandacht geven aan de dieren. Ik kan deze trimsalon zeker aanraden en kom hier graag terug!

7 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej