Polyalkemi er desidert den beste aktøren for salg av ting til 3D-printing i Norge. De behandler ordrer raskt, får de pakket og ut av lageret innenfor arbeidsdagen. De har kjempegod kundeservice, har s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastisk kundeservice. Svarer kjapt på epost. Sender oppfølging for å forsikre seg om at alt gikk bra. Varene man bestiller sendes også meget kjapt. Kan alltid hente vare på hentested dagen etter de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Drukarki i skanery
- również w kategorii:
- Sklep z znakami i szyldami
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk rask service og raks frakt.
Fantastisk rask service og rask frakt.
Superraskt levert
Superraskt levert. Bestilte varer sist søndag. Ble levert i dag, onsdag kveld. 3 arbeidsdager. Ble levert med posten hjemlevering.
Bambu H2S + Filamenter
Kjøpte nylig en Bambu H2S herfra. Gikk hurtig. Kjøpte kort tid etter masse annet utstyr rundt omkring da jeg starter helt fresh (airbrushing/sanding etc.) Valgte da og bestille masse filamenter for mange K fra polyalkemi. Gikk fort og smertefritt denne gangen også. Sikker på at jeg kommer til å kjøpe mere herfra.
Oppfattelsen min er at de effektuerer en bestilling veldig kvikt.
Fantastisk service og god kunnskap om…
Fantastisk service og god kunnskap om hva de selger. Anbefales!
Dette er den mest seriøse nettbutikken…
Dette er den mest seriøse nettbutikken jeg har handlet fra. Lave priser, rask levering, og ikke minst lynrask respons på spørsmål. Her slipper du å vente på svar i dagesvis.
Anbefales på det sterkeste.
Kundeservice er ikke mye å skryte av og dyrt.
Kundeservice er ikke mye å skryte av, og produktene er veldig overpriset. Og når jeg må vente i 2mnd på en del fordi han glemte det er ikke noe plus, å det vil vel ta 3 uker til der. Han har ikke deler på lager så de bestiles fra leverandør som tar 3 uker før de kommer. Dette gjelder for Elegoo Neptune 4 Pro og Bambu A1.
Så for min del er det siste gangen jeg kjøper noe der. Det er andre butikker som selger samme 3d printere til nesten 1000kr billigere.
Min goto-netthandel for 3D-printing
Har brukt Polyalkemi helt siden jeg startet med 3D-printing for noen år siden. Rask leveranse, god kvalitet, og har vært svært raske på å besvare henvendelser og spørsmål. Anbefales!
Råeste på kundeservice
Råeste på kundeservice. Mister nesten lysten til å se på priser, kun pga servicen er uslåelig.
Jeg ønsket virkelig å støtte en norsk butikk
Jeg vurderte å kjøpe en 3D-printer til over 5000 kr hos Polyalkemi, og reagerte på at det ikke var gratis frakt – noe som er ganske vanlig hos andre aktører. Jeg tok kontakt med kundeservice, og selv om det tok litt tid, fikk jeg til slutt et grundig og ærlig svar som forklarte situasjonen godt.
Jeg setter stor pris på åpenheten og forstår bedre hvorfor det ikke er mulig med fri frakt, særlig med tanke på norske driftskostnader og solid kundeservice. Likevel ble det fortsatt et vanskelig valg som kunde, når konkurrenter tilbyr gratis frakt og lavere priser.
Jeg liker Polyalkemi som norsk aktør og håper de kan finne en bedre balanse mellom konkurransekraft og bærekraftig drift i fremtiden.
ringte 1 gang menst eg kjørte bil
ringte 1 gang menst eg kjørte bil, så kanselerte di med en gang en ordre eg har ventet på i ukevis og ga ikkje tilbake pengene heller.... hadde en fin opplevelse første gang men dette gjør at eg ikkje kommer til å bruke di igjen.
Imponert!
Imponert over hvor raskt varene er her. Bestilte kl 14.50, varene ble sendt samme dag og var hos meg, 80 mil unna dagen etter. Og det er hver gang, så jeg kan absolutt anbefale polyalkemi på det sterkeste! Vet hvor de neste printerne mine blir kjøpt i hvertfall :)
Tipp topp tommel opp.
Tipp topp tommel opp.
Effektiv og rask levering.
Hjelpsom når man stiller spørsmål.
Rett og slett veldig bra!
ENESTÅENDE
10 minutter feilsøking og beskjed om hvilken del jeg trenger via tlf. 13 minutter fra bestilling på nett til sporingsnummer og bekreftelse på at ordren av pakker kom. Og i tillegg rett over et døgn leveringstid fra Trøndelag til litt mere usentrale deler av Østland. FANTASTISK effektivitet og service. Synd man ikke kan gi en bonusstjerne.
Utrolig god service - Anbefales
Pakken ble sendt i retur av utleveringsstedet før tidsfristen utløp. Polyalkemi returnerte den kostnadsfritt. Bedre service skal du lete lenge etter 👍👍👍
Perfekt nettbutikk
Skal du ha noe inne 3d printing verden så er det ingen grunn til å lete etter noe andre sider.
Rask levert. Hyggelig og hjelpsom kundeservice. Har det jeg trenger til min printer.
Fantastisk service og produkter.
Min nye go to for alt 3d printer relatert
Polyalkemi har vært helt fantastiske, rask og trygg shipping hyggelig og effektiv kundeservice som har gått ut av sin vei for å hjelpe meg med problemene mine.
Jeg kjøpte en Bambu Lab A1 mini av polyalkemi og bestemte meg for at jeg heller ville bytte til Bambu lav A1 mini combo. Etter å ha sendt mail svarte de raskt og hjalp meg med og endre bestillingen min på en lettvint og friksjonløs måte i kontrast med hva jeg har opplevd fra kundeservicen til andre bedrifter, jeg anbefaler polyalkemi på det sterkeste.
Kundeservice står til 11
Gikk på en smell med min forrige 3d-printer og MÅTTE ha ny, da jeg skulle ha ferdig en jobb for kunde. Visste at Polyalkemi var i kjørbar avstand og skulle til å bestille når jeg så at de var gått ut i ferie dagen før. Sendte ivei en mail i håp om at det var en ørliten sjanse for at jeg skulle ha flaks. Ikke bare hadde jeg flaks, det var bare å komme på lageret og hente dagen etter. Fikk også plukka med noen andre produkter jeg trengte i samma slengen.
Bestilte noe mer måneden etter og de varene ble sendt samme dag som bestilt og levert på posten dagen etter. Mektig imponert over servicen hos Polyalkemi! Anbefales på det varmeste!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.