testowałam pełny ekran w slocie przed zamknięciem strony; potwierdzenie załadowało się przed banerami, mała rzecz, w moim teście nie było zgadywania z telefonem w ręku
przeczytałam odpowiedź w centrum wiadomości koło północy; ten sam ticket został otwarty, po chwili nie wyglądało jak automat następnego ranka
Nie wiem jak to się nazywa ale ten tryb nocny sam się zapisał na laptopie, to chyba jakaś synchronizacja ustawień, saldo działało bez zmian.
pierwszy raz w niedziele przy tym stoliku, moze zle nazywam to ruletka czy jakos inaczej, ale krupier tlumaczyl wszystko bardzo cierpliwie.
Poznaj kasyna bez weryfikacji oferujące prostą rejestrację, wygodne płatności i przejrzyste warunki. Porównaj dostępne opcje na 2026 rok.
logowanie do gry na
logowanie do gry na telefonie zapisane, saldo widać bez czekania, wracam bez zwłoki.
Dla ostrożnego gracza
Dla ostrożnego gracza: przeczytałem zasady, zrobiłem mały depozyt i zamknąłem z dobrym wrażeniem 😅
przeczytałam odpowiedź w centrum…
przeczytałam odpowiedź w centrum wiadomości przed zamknięciem strony; Kasia z supportu odnalazł licznik.
Filtr limitów działa sprawnie
Filtr limitów działa sprawnie, jedyny drobny kłopot to czasem trzeba odświeżyć katalog żeby zobaczyć nowy automat.
Bez wielkich oczekiwań założyłem konto…
Bez wielkich oczekiwań założyłem konto i odpaliłem grę; historia była łatwa do znalezienia przynajmniej było jasno
Chciałem tylko sprawdzić
Chciałem tylko sprawdzić: sprawdziłem wagering x35; liczba spinów się zgadzała, po powrocie został jasny ślad w jednej zakładce
pytanie o anulowaną wypłatę
pytanie o anulowaną wypłatę. Ewa na czacie wyjaśniła że kasa już wróciła na saldo.
mały konkret
mały konkret: znalazłam cool-off bez supportu; blokada trzymała przy drugim teście, przy tej sesji ekran był czytelny bez szukania w FAQ
wróciłem wieczorem i ustawiłem cool-off…
wróciłem wieczorem i ustawiłem cool-off i kasyno zatrzymało kolejną wpłatę no i dobrze 😉
Nie robię z tego epopei
Nie robię z tego epopei — Przeczytałem zasady, zrobiłem mały depozyt i zamknąłem z dobrym wrażeniem
Najpierw wpłaciłam małą kwotę przez…
Najpierw wpłaciłam małą kwotę przez Skrill; potem było widać, że wniosek nie zniknął z konta.
Zauwazylem ze gra ZAWSZE wczytuje sie…
Zauwazylem ze gra ZAWSZE wczytuje sie najpierw w trybie demo, dopiero potem moge szybko przelaczyc na prawdziwe srodki.
Sprawdzalam filtr dostawcow z dziesiec…
Sprawdzalam filtr dostawcow z dziesiec razy, przy okazji zauwazylam ze automat z ulubionych wczytal sie od razu.
policzylem wklad automatow w obrot…
policzylem wklad automatow w obrot bonusu recznie, Dominik na czacie w sobote potwierdzil moje wyliczenia co do złotówki i sprawa gotowa.
regulamin bonusu przeczytany dokładnie
regulamin bonusu przeczytany dokładnie.
drobna wątpliwość zgłoszona w środę na czacie.
odpowiedź konkretna i bez zbędnych słów 🙂.
Kiedy otworzyłam kasę po wpłacie BLIK…
Kiedy otworzyłam kasę po wpłacie BLIK na 50 zł, kwota końcowa była osobno; ten detal mi pasował.
Po zanim zamknąłem laptop porównałam…
Po zanim zamknąłem laptop porównałam saldo z potwierdzeniem PayPal; potwierdzenie pojawiło się przed lobby.
Bez wielkich oczekiwań sprawdziłem…
Bez wielkich oczekiwań sprawdziłem historię po wpłacie; historia była łatwa do znalezienia
Chciałam sprawdzić
Chciałam sprawdzić: przeczytałam minimum wypłaty; ten sam status czekał po powrocie, po chwili detal zrobił robotę w jednej zakładce
Najpierw porównałam saldo z…
Najpierw porównałam saldo z potwierdzeniem. Później pieniądze wróciły z notką, rano wszystko zostało na miejscu bez dodatkowego maila