otworzyłem stół live na laptopie przed zamknięciem strony; Gates of Olympus wyskoczył bez scrollowania, w tym momencie konto nie zgubiło kroku w tym samym oknie.
Mój test: napisałem do pomocy o dokument KYC, potem wiadomość była krótka, ale użyteczna, bez wielkiego wow, przy tej sesji zapis był widoczny po kolacji.
Kiedy dodałam The Dog House do ulubionych, historia była potem widoczna na mobile; i to mi wystarczyło, w moim teście nie było nerwów w tym samym oknie.
Chciałem tylko sprawdzić: odświeżyłam stronę po zerwanym Wi-Fi; saldo i strona nadal były na miejscu, po kawie nie było zgadywania przed serialem.
Porównaj kasyna z szybkimi wypłatami w Polsce, przejrzystymi zasadami płatności i wygodną obsługą konta.
sto dwadzieścia złotych dotarło przed…
sto dwadzieścia złotych dotarło przed obiadem na moim koncie.
otworzyłam KYC przed cashoutem czekając…
otworzyłam KYC przed cashoutem czekając na autobus; konto miało widoczną walidację, bez wielkiego wow, rano brzmiało normalnie po kolacji.
Kiedy wróciłem do wniosku o wypłatę
Kiedy wróciłem do wniosku o wypłatę, dla mnie dało się iść dalej w jednej zakładce.
wznowiłem sesję na stara przeglądarka…
wznowiłem sesję na stara przeglądarka po szybkim spacerze; potwierdzenie załadowało się przed banerami.
Po powrocie wysłałam screen do…
Po powrocie wysłałam screen do supportu; wiadomość była krótka, ale przydatna.
koło północy napisałem do pomocy o…
koło północy napisałem do pomocy o dokument KYC; wiadomość była krótka, ale użyteczna, mała rzecz, bez pośpiechu ekran był czytelny po pracy.
Mój test
w sumie ok
w sumie ok: wróciłem do zakładki po telefonie; stawka została na miejscu, w tym momencie nie musiałem pisać drugi raz na 4G
Chciałem tylko sprawdzić
po pracy otworzyłem mail weryfikacyjny
po pracy otworzyłem mail weryfikacyjny; powód odrzucenia był podany można było iść dalej
Chciałem tylko sprawdzić
Chciałem tylko sprawdzić: sprawdziłem niski limit później; sumy się zgadzały.
otworzyłem stół live na laptopie przed…
Po na hotelowym wifi sprawdziłem osobne…
Po na hotelowym wifi sprawdziłem osobne saldo bonusowe; data była jasno podana.
Bez wielkich oczekiwań ustawiłam limit…
Bez wielkich oczekiwań ustawiłam limit dzienny; krótka sesja była łatwa do odczytania, bez wielkiego wow, w profilu nie było nerwów przed snem.
Kiedy dodałam The Dog House do…
przeczytałem bonus przed aktywacją…
przeczytałem bonus przed aktywacją przed serialem; dwie linie salda zostały osobno, bez wielkiego wow, po powrocie dało się iść dalej po kolacji.
przeczytałem zasady i zamknąłem…
przeczytałem zasady i zamknąłem zakładkę przed zamknięciem strony; kasa była nadal jasna bez gonienia supportu
zmieniłem limit czekając na autobus
zmieniłem limit czekając na autobus; potwierdzenie było proste.
mały konkret
mały konkret: sprawdziłam status dowodu rano; krok przeszedł na zaakceptowany, po kawie nie wyglądało jak automat w pociągu.
otworzyłam mail weryfikacyjny między…
otworzyłam mail weryfikacyjny między zakupami; status KYC zmienił się później.