Ik had een Pokemon Mega Charizard X Ultra Premium Collection besteld. Kwam binnen uiteindelijk moest ik hem retour sturen vanwege miscommunicatie met het thuisfront over het kado van me zoon. Ben al... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We are very happy with our order and are likely to order again 🙌 We use booster packs as motivation for the kids to put in extra effort with their homework but it’s nearly impossible to source in ou... Zobacz więcej
Fijne communicatie tijdens en na de aankoop. Artikelen waren goed ingepakt, kwamen onbeschadigd aan en waren snel geleverd. Prettig is dat de winkel niet promoot met haar merk op de verzend verpakking... Zobacz więcej
Wij hebben meerdere pokemon kaarten besteld hier voor de eerste keer voor onze kinderen. Waren wat huiverig maar niks is minder waar of nodig! Snelle verzending en leuk verpakt! Voor ons voor herhali... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Weten jullie het nog? Die allereerste Charizard hype? Die spanning van dat aller eerste pakje open scheuren? Op dat moment was onze liefde voor Pokemon en alles wat daar mee te maken heeft geboren! 20 jaar later hebben wij dan nu ook van onze passie ons werk gemaakt!
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Ze leveren snel
Ze leveren snel. En er zat nog iets kleins bij wat het extra speciaal maakt!!
Communicatie kan beter je hoort niks
Snel verzonden!!
Pakketje kwam goed optijd
Pakketje kwam goed optijd, en kwam met een leuke sleutelhanger
Slechtste klantenservice, verkeerde bestelling ontvangen en genegeerd worden (320 euro weg)
Ik heb een maand geleden een bestelling geplaatst bij Pokemonwinkel.nl, maar helaas kreeg ik een verkeerd pakket geleverd. Ik heb meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen via e-mail, maar krijg geen reactie. Ook via het telefoonnummer krijg ik geen gehoor, en via Instagram kreeg ik te horen dat ze niet bereid zijn om mee te werken. Ondanks meerdere berichten word ik simpelweg genegeerd. Ik raad aan hier nooit te bestellen. Slechte mensen!
Bedankt voor de snelle levering
Bedankt voor de snelle levering! Mooie hits gehad uit de etb.
Snel en netjes geleverd!!!
Great experience
Great experience! Shipped fast, and arrived as expected with a nice gift and clean packaging.
Zeker nog eens bestellen
De graded kaart viel me een beetje tegen maar de pakketjes waren geblessed. 4 dikke pulls waarvan een greninja ex 214/167 mega blij mee.
Het bestelproces was eenvoudig en snel
Het bestelproces was eenvoudig en snel. Mijn bestelling werd binnen de beloofde tijd geleverd en was zorgvuldig verpakt, wat getuigt van aandacht voor detail. Ik ben zeer tevreden over hun service en zal hier zeker weer bestellen.
Scam! Don’t buy. OPLICHTERS!
Scam!
Grootste oplichters.
Scam don’t buy!
Ze proberen me te verwijderen omdat ik legit ben. Ze gebruiken zelf meerdere bots en nep accounts om hun bedrijf goed te zetten. Maar het zijn oplichters let op niet kopen!

Odpowiedź od PKMWinkel.nl
Heel blij goede service nu de eerste…
Heel blij goede service nu de eerste keer en bestelling gedaan erg tevreden ga zeker weer bestellen
1e keer besteld en zoals je mag…
1e keer besteld en zoals je mag verwachten is het goed en netjes verpakt en snel verzonden. Zeker de moeite waard.
Helemaal tevreden!
Snelle levering en super leuke extraatjes erbij! Helemaal tevreden :)
Het was op tijd
Het was op tijd. Keurig en stevig verpakt. Goede afspraken.
Laatst 2 verschillende bestellingen gedaan. Beide bestellingen waren snel geleverd. Producten zijn goed en netjes verpakt met een leuke kleinigheid extra.
Doświadczenie Trustpilot