Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super blij met mijn bestelling. De bestelling is met top ingepakt zodat er niks mee kon gebeuren en er zat nog een leuk extraatje bij. Super bedankt!

Oceniono na 5 z 5

Bij pokemonbay een booster box en 5 sleeved booster packs besteld. Verzending was snel maar helaas bij PostNL fout gegaan. Dankzij de fijne klantenservice van pokemonbay is dit goed gekomen en een fij... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Bestelling was netjes en zorgvuldig verpakt zodat het niet kon beschadigen. Werd ook keurig op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling via de mail. Aanrader om hier te kopen!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z grami
  2. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Bied goede deals op een breed assortiment van TCG producten. Waaronder Booster Boxen, Elite Trainer Boxen en Booster Packs van Pokémon en One Piece

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Product kwam beschadigd en te laat aan

Product kwam beschadigd aan en pre order kwam na 2 maanden communicatie pas aan. Lastig contact te leggen met de mensen. In het begin vriendelijk maar daarna geen gehoor. Geen aanrader!

1 września 2025
Logo Pokemonbay

Odpowiedź od Pokemonbay

Beste Job,

Dank voor je review. Jammer om te lezen wat je schrijft.

Met de gegevens die je via Trustpilot hebt doorgegeven (naam, e-mailadres en referentienummer) hebben wij onze bestel- en communicatiegeschiedenis gecontroleerd. We vinden geen bestelling van jou terug in ons systeem. Ook zien wij in onze gegevens geen enkele pre-order waarbij twee maanden lang contact is geweest over de levering, het product vervolgens beschadigd is aangekomen en wij daarna niet meer zouden hebben gereageerd.

Bij een beschadigde levering zoeken wij altijd direct samen met de klant naar een passende oplossing en wij reageren normaal gesproken snel via e-mail en WhatsApp. Onze pre-orders worden standaard één dag vóór de verwachte leverdatum verzonden. Als dat om welke reden dan ook niet lukt, nemen wij altijd contact op met de klant.

Als het wel om een bestelling bij Pokemonbay gaat, wil je dan een screenshot van je bestelbevestiging (inclusief bestelnummer en webshopnaam) en eventueel foto’s van het product mailen naar support@pokemonbay.nl of via WhatsApp sturen via het nummer op onze website? Dan zoeken we het direct tot op de bodem uit en kijken we mee naar een passende oplossing.

Het kan ook zijn dat je onze webshop verwart met een andere Pokémon-webshop. In dat geval willen we je vriendelijk vragen je review bij de juiste webshop te plaatsen of je beoordeling hier aan te passen, zodat het beeld over onze service klopt.

Met vriendelijke groet
Team Pokemonbay

Top bedrijf

Product was netjes verpakt en verzonden zelfs gratis sleeves erbij gekregen. Super!!

13 listopada 2025

Top!

Voor de eerste keer bestelling gedaan hier en het is uitstekend bevallen. Levering was snel, verpakking was netjes, dus eigenlijk weinig op aan te merken. Aanrader!

9 września 2025

Super

Super! Snelle verzending en zelfs nog een kleine attentie voor ons (bijna) jarige zoontje! Erg attent!

10 września 2025
Oceniono na 4 z 5

Goed, beetje duurder

Pokemonbay had als enige nog de set als preorder waar alle andere geen voorraad hadden. Ze hadden dan wel vertraging van 2 weken maar hebben dit netjes gecomuniceerd, de klantenservice reageerd ook snel en is makkelijk te bereiken via whatsapp. Enige nadeel is dat de prijzen wel duurder zijn dan andere sites.

5 sierpnia 2025

Pre order geplaats

Pre order geplaats, na enkele uren van gedachte veranderd vanwege redenen. Na een bericht via whatsapp te plaatsen is de order binnen un minuut geannuleerd. Top service💯

22 czerwca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej