Reakcja na opinię
Geweldige winkel laatst weer goede Paldean Fates kaarten gescoord uit de mappen die je kan vragen bij de kassa Super bedankt waren nm kaarten dus super blij
Odpowiada na 6% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vincent made my day! Very happy with my booster box and the great service! Truly love coming here! Great prices too! This is your place to be, if you ask me!

Odpowiedź od Pokefamily
Met me zoontje geweest. 4 keer aangesproken of ik iets wou kopen dus ik netjes nee hoor ben aan het kijken kinderen kunnen namelijk moeilijk keuzes maken. En een mevrouw die continu om je heen loopt de boel in de gaten houden alsof ik iets ging stelen. En de prijzen zijn belachelijk duur beter ergens anders je kaartjes halen. Zeer slecht en al helemaal mevrouw die alles in de gaten houd. Zogenaamd spullen rechtzetten en maar loeren vies.

Odpowiedź od Pokefamily
Wordt altijd goed geholpen, vindt ze met de prijzen schappelijk en altijd In voor een praatje Top winkel

Odpowiedź od Pokefamily
Top winkel, veel voorraad, ruim assortiment van Losse packs, Etb’s tot Boosterboxen alles vind je hier!

Odpowiedź od Pokefamily
Fantastische winkel en fantastische personeel🥰

Odpowiedź od Pokefamily
Pokefamily is de plek voor elke pokemon fan. Betrouwbaar bedrijf met goede prijzen. Ook leuke livestreams!

Odpowiedź od Pokefamily
Goede webshop. Producten worden snel verzonden en komen in topconditie aan. Klantenservice reageert ook vlot op vragen. Aanrader!

Odpowiedź od Pokefamily
Heel klantvriendelijke medewerkers die je zover mogelijk willen helpen. De communicatie wat betreft bestellingen is ook hartstikke goed waardoor het vertrouwen in het bedrijf groeit.
De beste winkel voor speelkaarten van Nederland.

Odpowiedź od Pokefamily
Super bedankt waren nm kaarten dus super blij

Odpowiedź od Pokefamily
Gave winkel in het midden van het land. De medewerkers zijn goed in het advies geven. Psa grading ook een top service aantal kaarten laten graden en allemaal in een 10 terug wij zijn blij 😀 ik zou zeggen ga zo snel mogelijk langs bij deze toppers

Odpowiedź od Pokefamily
Nummer 1 tcg en pokémon winkel in Nederland! Ga er altijd heen met mijn kinderen. Ze worden daar behandelt als sterren, door alle winkelmedewerkers. Wat je ook zoekt 'this is the place to be'.

Odpowiedź od Pokefamily
Top winkel altijd gezellig daarzo en genoeg voor iedereen leuke personeel

Odpowiedź od Pokefamily
Super bedrijf, fijne communicatie en leuke deals. Wij gaan er graag heen of shoppen online.

Odpowiedź od Pokefamily
Super mooie winkel zeer vriendelijk zal zeker aanbevelen om daar je pokemon of andere spulletjes te kopen

Odpowiedź od Pokefamily
Super winkel , word altijd goed geholpen door de lieve medewerkers ,
Pokefamily nr 1 🫶💪

Odpowiedź od Pokefamily
Goede winkel , altijd netjes geholpen met de beste adviezen

Odpowiedź od Pokefamily
Gisteren geweest in de prachtige winkel. Mooie winkel en super bij andere toffe winkels in de buurt. Goed geadviseerd op het gebied van Pokemon en Topps kaarten. Kinderen vonden de belevenis helemaal geweldig. En ze hebben leuke kaartjes 👌🏻👌🏻

Odpowiedź od Pokefamily
Ik was 4 april in een Super winkel super vriendelijke mensen snelle service voor al je pokomon voetbal kaarten en spullen zal ik zeker pokefamily aanbevelen echt een top zaak!!!!!!

Odpowiedź od Pokefamily
Top winkel goed en eerlijk geholpen zoals het hoort.

Odpowiedź od Pokefamily
Fijne winkel, vriendelijk personeel, komen hun beloftes na & bestellingen zijn altijd op tijd

Odpowiedź od Pokefamily
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.