Weryfikacja była bardzo szybka nie musiałem podawać hasła do konta steam,zaproszenie zostało wysłane w mniej niż 1 minutę, a sama gra w 30 sekund, wszystko wyszło bardzo sprawnie i jestem zadowolony.... Zobacz więcej
I purchased My Summer Car, everything went good, no problems, I have my game.
Super fajna mechanika i to nie scam! Bardzo polecam i kiedyś kupię więcej gier z tej strony!
Software development / PC games distribution / Gaming services
Tajlandia
- plyxa.com
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
@jebiście chuj0wo
@jebiście chuj0wo. kupiłem steam gift carda na Gameseal, dostałem linka do Plyxa, otworzyłem go i zrobiłem wszystko tak jak kazali. dodałem konto do znajomych i czekam... przeczytałem wcześniej że czekanie na steam gift może zająć do 10 min. Po przeczekaniu jebanych 30 minut NADAL CISZA. Oczywiście próba z supportem Plyxa chuja dała. tak szczerze to już lepiej kupić grę na steam po normalnej cenie niż dać się wyruchać przez jakąś stronę.

Activation Error
Zakupiłem gre 3 dni temu gameseal, strona na której kupilem produkt, odpowiedziała mi prosto odebrałem grę i mi nie zwrócą pieniędzy. Odebranie prze ze mnie gry wyciągneli z tego że otworzyłem link do plyxa więc juz nic nie da się zrobić natomiast do momentu dostania zaproszenia było w porządku, po przyjęciu na stronie wyskoczyła mi informacja że podczas aktywacji nastąpił błąd i kod błędu... Support gameseal odpowiedział mi ze ja odebrałem grę wchodząc w link chociaż jej nie odebrałem, Natomiast Plyxa w prawym dolnym rogu ma chat z supportem od 3 dni pisze i nic, email podany nie przyjmuje wiadomości + nie ma całkowicie żadnej informacji czy pracownik supportu w ogóle istnieje co przekonało mnie że raczej nie. Nie warto używać tej strony Nie polecam a wręcz, PROSZĘ was abyście nie ryzykowali utraty swoich pieniędzy.
Edytuję: nie dostałem żadnego pytania ani odpowiedzi zwrotnej proszę nie kłamać, a jeśli zrobiliście to ale teraz to jest to śmiechu warte bo grę kupowałem ponad tydzien temu…

Odpowiedź od Plyxa
good and fast customer service
Legit site
Legit site, there wasn't any problems with purchase. Fast and reliable 10/10
I purchased My Summer Car
I purchased My Summer Car, everything went good, no problems, I have my game.
easy fast ;)
well explained
Fast and kinda easy to do everyting
('u')
At first I was sceptical, but in the end everything went smoothly
Everything was great <3 i got my game
Everything was great <3 i got my game
Nie otrzymanie produktu
Chcąc otrzymać zakupiony produkt przeszedłem na stronę do której dostałem link po przyjęciu zaproszeń od 2 kont, pojawił się problem miał zostać rozwiązany poprzez czat który powinien znajdować się w dolnym rogu ekranu, takiego jednak nie widać. Postanowiłem wysłać maila do supportu, ten jednak nie został dostarczony.

mega szybko
It's normal experience
Błąd podczas aktywacji oraz brak kontaktu
Kupiłem grę. Dostałem link do strony, aby ją aktywować. Po pierwszej nieudanej próbie dostałem maila z informacją, że coś poszło nie tak oraz abym spróbował ponownie. Sprawdziłem jeszcze raz dokładnie instrukcję oraz spróbowałem ponownie. Nie udało się. Kolejny mail że coś poszło nie tak. Ostatni, trzeci raz spróbowałem po czym całkowicie zablokowało mi możliwość aktywacji. Teraz na stronie mam komunikat aby skontaktować się z supportem. Próbowałem przez czat na stronie, ale nikt tam nie odpowiada. Spróbowałem wysłać wiadomość na maila który jest podany na stronie. Gmail pokazuje mi, że wiadomość nie może zostać dostarczona. Proszę o kontakt i próbę rozwiązania tego problemu.
Edit: Po napisaniu opinii i skontaktowaniu się mogłem ponownie spróbować aktywować produkt na swoim koncie. Teraz całe szczęście poszło bez problemów i już mam grę na swoim koncie. Dziękuję za szybki kontakt, szkoda że dopiero po wystawieniu opinii. Ogólnie polecam każdemu, bo jednak firma ta potrafi zadbać o swojego klienta i zawsze znajdzie rozwiązanie.

Odpowiedź od Plyxa
Zakupiłem beamng drive zaproszenie nie…
Zakupiłem beamng drive zaproszenie nie przychodziło mi przez 10 min zobaczyłem opinie i było napisane że to oszustwo naprawde sie wystraszyłem nagle przyszło zaproszenie ale nie dostałem produktu ponownie wszedłem na tą strone dostałem nowe zaproszenie do znajomych i otrzymałem produkt, naprawde mozna było sie wystrzaszyć

Odpowiedź od Plyxa
Pozytywnie oceniam za szybką i poprawną
Bardzo szybka obsługa
Ocena 10/10
Super fajna mechanika i to nie scam!
Bardzo polecam i kiedyś kupię więcej gier z tej strony!