Super nemt at blive oprettet og overføre pengene, men så går alt også i stå. Afventer godkendelse for at kunne handle uden at få en egentlig grund andet end generisk sludder. Men pengene kan Pluto mar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Har været på platformen i ca 1 år. Pluto Markets er den billigste handels platform i Danmark som jeg har prøvet, sammenlignet med banker og Nordnet. Du kan handle i før- og eftermarked, kryp... Zobacz więcej
Jeg har investeret med Pluto i noget tid nu, og jeg er fuldt ud tilfreds. Platformen er utrolig brugervenlig, overskuelig og gør det nemt at komme i gang – uanset om man er nybegynder eller har erfari... Zobacz więcej
Den nye dreng i klassen der er lidt anderledes på den fede måde. Har fået oprettet både firma og privat handelskonto. UI er mere simpelt end de meget støvede og r.vsyge bankløsninger. Collection... Zobacz więcej
Pluto.markets er en dansk reguleret investeringsplatform, der tilbyder kurtagefri handel med 4.500+ aktier og ETF’er til private og virksomheder. Derudover tilbyder Pluto markedets højeste rente, krypto samt at man kan sammensætte sit eget ETF-alternativ med “Collections”. Pluto servicerer 15.000+ danskere og er dækket af indskydergarantien.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Fremragende investeringsplatform.
- Nem App
- Billigt!
- Sindsyge produkter !
Er allerede i gang med at flytte alle mine aktier derhen nu.
Uovertruffen kundeservice og relevante konkurrencedygtige produkter.
Det virker fint men der er stadig betaling for at handle
10/10 -> easy UI og gode opdateringer løbende der gør det nemmere at investere.
Jeg er vild med at investere gennem Pluto. Det er så let, det er så overskueligt både at investere og at skabe sig overblik over hvordan det går og markedet.
Alt vedr handler er super enkelt og lige til
Alt fungere, intet at klage over, lave gebyrer og vigtigst: Sole klare gebyr og hvad det koster og intet skjult.
Det er virkelig en fin, nem og overskuelig platform til køb/salg af aktier.
Der mangler at man kan oprette ASK.
Ellers er alt upåklageligt.
Selvfølgelig er det den kurtage fri aktiehandel, der udløser de 5 stjerner. Platformen og appen ok.
Kanon gode priser Også dejligt man kan købe en lille del af en dyr aktie Hurtig og venlig kundeservice
fantastisk værktøj/platform med plads til forbedringer.. savner en webbaseret version, savner også nogle mindre selskaber der ikke kan handles på pluto men de arbejder på begge så stadigvæk 5 stjerner
Pluto er en af de bedste og billigeste investeringsplatforme der er derude.
Kan klart anbefale at bruge dem.
💰💰💰
Pluto Markets er tæt på perfektion med deres Platform - de mangler Aktiesparekonto og evt en udbytte kalender og nogle Life of Quality Features i Collections. 6/5 stjerner hvis man sammenligner med konkurrenterne :)
Fantastisk service og klart den bedste og billigste platform på markedet
Collections er en nem måde at sammensætte ens aktiesamling uden at skulle investere en større sum.
Pris 🥇 er god og gennemskuelig
En virkelig brugervenlig platform at bruge for nybegyndere i markedet, som mig.
Super god kommunikation i kundesupporten, hvis man har spørgsmål.
Grunden til de ikke får 5 stjerner er, at de mangler aktiesparekonto, hvilket heldigvis kommer på sigt. Derudover kunne det også være lækkert at kunne se eksponering i ETF’erne, samt lidt flere aktier/ETF’er at vælge imellem.
Super kundeservice, lave (ingen) kurtage, appen bliver bedre og bedre.. Kan varmt anbefale Pluto !
Det var en sød og venlig mand som hjalp mig med at få købt de aktier jeg ønskede. Så det gik så nemt og han var ualmindelig rar at tale med. Og guidede mig i hvordan jeg fik købt de aktier jeg ønskede.