Zobacz, co mówią recenzenci
Bestel al jaren van alles bij (eerst Moestuinadvies) Plukkers en altijd naar volle tevredenheid. Een paar keer kwamen onderdelen van Weck kapot aan, ondanks goed verpakt. Altijd netjes vergoed gekrege... Zobacz więcej
Uitgebreid assortiment met veel informatie bij de producten. Echte mensen achter de website. Eventuele problemen worden prima opgelost. Verzending duurt soms even, maar dat is logisch met levend goed.... Zobacz więcej
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Vriendelijke benadering en reageert snel
Vriendelijke benadering en reageert snel en correct op een vraag.
Hier wordt je als klant gewaardeerd.
Sinds kort Plukkers ontdekt en ik ben fan! Mooie/handige spullen. De zaadjes en bollen moeten natuurlijk nog uitkomen, maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt. Eén artikel ging kapot bij het eerste gebruik. Ik heb een mail gestuurd, ze reageerden nog dezelfde dag en heb ook meteen een nieuwe toegestuurd gekregen. Top service dus. Heb hier zeker niet voor het laatst een bestelling geplaatst.
Super goeie service
Super goeie service! Een dahlia knol binnengekregen helemaal uit elkaar gevallen. Super snelle reactie en netjes opgelost.
Mijn vafo online tuinwebshop
Mooie, betaalbare kwaliteitsproducten en vriendelijke medewerkers. Een mailtje wordt snel beantwoord. Mijn tuintje vaart er wel bij 🤩
Top klantenservice
Dahlias besteld, toen ik ze wilde voortrekken bleek dat 1 knol helemaal uit elkaar gevallen was. Mailtje gestuurd met een foto en binnen 5 minuten een mailtje terug dat ze een nieuwe zouden opsturen. Die was de volgende dag binnen, ontzettend snel en netjes opgelost dus.
Geweldige service
Geweldige service! Denken met je mee, mooie acties, en fijne medewerkers!
Geweldig!
De klantenservice is snel en persoonlijk, verzending is snel en ze hebben uitgestelde verzending als het niet het juiste moment is om je nieuwe plantjes aan te planten. Uitgebreid assortiment en veel informatie in de vorm van filmpjes enzo. Ik ga daar zeker opnieuw bestellen.
Super blij met mijn bestelling!
Super blij met mijn bestelling! Ik heb de starterset besteld om brood te bakken en samen met de video's die je van ze kan bekijken ben ik helemaal hyped om te gaan starten met broodbakken!
Daarnaast heb ik ook wat dahlias besteld en die knollen zien er allemaal perfect uit! Laat die zomer maar komen!
Daarnaast een top dat je de optie hebt om alles in 1 pakket te laten komen ipv in 2 gesplitste pakketen (ivm de dahlia's die later beschikbaar kwamen). Een stuk beter voor het milieu!
En daarnaast vind ik het super leuk om jullie te volgen op de socials!!
Vlotte en vriendelijke afhandeling van…
Vlotte en vriendelijke afhandeling van bestellingen en retouren.
Hele fijne website én klantenservice
Hele fijne website én klantenservice. Ik realiseerde me na het bestellen dat ik nog wat was vergeten en het was, na contact met hen, geen probleem om dat nog aan de bestelling toe te voegen zonder extra kosten.
Plantjes en van alles voor brood bakken besteld. De video’s die ze maken zijn prettig om erbij te hebben.
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf. Ze hebben iets voor al mijn hobbies, zo kom je al snel aan de 75 euro gratis verzending. Ze reageren snel, zijn duidelijk over verzendtijden. En ze staan echt ergens voor: ze vergroten de bio markt. Top bedrijf, ik blijf hier bestellen. En ze zijn ook nog eens niet duur!
Bron van inspiratie - puur ondernemerschap
Persoonlijk contact, bron van inspiratie en geweldige ondernemers die het met een klein team allemaal zelf doen. Knap!
Altijd blij met de spullen die ik…
Altijd blij met de spullen die ik bestel via plukkers. Buiten goede kwaliteit ook nog eens super vriendelijk personeel. Ik bestel nergens anders meer
Geweldig bedrijf, goede klantenservice, goede informatie
Geweldig bedrijf. Hele goede klantenservice. Twee bestellingen gedaan met pre-orders voor dahlia's met een paar maanden ertussen. Gemaild of deze gecombineerd geleverd zouden kunnen worden. Dat was geen probleem, snelle reactie. En zelfs zonder te vragen mijn verzendkosten teruggekregen. Heel fijn.
Top service
Top service, wij kunnen weer tuinieren met jonge kinderen in de opvang. Alles voor onze pluktuin en moestuin.
Geweldige producten!
Supertevreden!
Levering in 1 pakket, beter voor het milieu. Goede producten met altijd goede uitleg op de website!
Ik vind plukkers geweldig
Ik vind plukkers geweldig! Ze hebben er ALLES!! En de klantenservice is zo snel en aardig, denkt met je mee. Ik ben fan!
Mooie tuinbroek
Mooie tuinbroek, stevig en zit heerlijk! Snel geleverd en duidelijke communicatiemails.
duidelijke site
duidelijke site. goede producten en duidelijk wanneer wat verstuurd wordt!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.