Voor onze kat 2 verhoogde bakjes van keramiek besteld en heel blij mee! De bakjes zelf passen mooi in ons interieur, zijn stevig, en onze poes lijkt ze ook fijn te vinden (snorharen raken de rand niet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb de gekantelde kattenbakjes gekocht. Op zich heel tevreden mee, maar persoonlijk vind ik het onhandig om als waterbak te gebruiken omdat er maar heel weinig water in kan zonder te knoeien. Dit z... Zobacz więcej
Hele fijne klantenservice. Had een waterfontein gekocht voor mijn poes (Roos) duurde vrij lang voordat ik de fontein in huis had. Natuurlijk ook gedacht aan de aflevering bij het bedrijf. Appje festuu... Zobacz więcej
Ik heb deze etensbak besteld voor onze 18 jarige kat, zij heeft artrose in haar rug en kan niet goed voorover buigen om te eten. Deze bak staat licht voorover op een hoge, buigzame standaard waardoor... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pluizenleven is een vooraanstaand huisdiermerk dat een brede catalogus van must-have huisdierproducten aanbiedt.
Dane kontaktowe
Holandia
- pluizenleven.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Katten speeltjes
Goeie service 👍👍👍een aanrader ik ben zeer blij met wat ik besteld heb
Slechte klantenservice, prijs-kwaliteit verhouding niet oké en men houdt zich niet aan hun eigen regels; niet mee in zee gaan!
Bij dit bedrijf hebben we de drinkfontein en twee ergonomische voerbakken gekocht. De drinkfontein ziet er op het oog netjes uit en het zal ook vast wel gezond zijn voor de kat. Dit zijn ook de redenen dat we 'm houden, maar het bijvullen is niet heel erg praktisch en, in tegenstelling tot de info op de website, moet je de bak op z'n minst twee keer per week bijvullen. Doe je dit niet, is de kans groot dat je bij thuiskomst na een dag werken een natte vloer en/of muur hebt. Als de fontein te leeg raakt begint ie namelijk te spetteren. Dan de ergonomische voerbakken: deze hebben wij na twee dagen geretourneerd. Er is niets ergonomisch aan, de kat gaat er alleen maar met een vreemde houding door eten. Bovendien is het goedkoop spul, absoluut niet de prijs waard. De levertijd van deze dingen bedroeg bovendien ruim twee weken; het komt uit China, zoals al hun producten. Dezelfde producten zijn overigens voor een prikkie op Ali Express te verkrijgen. Dan de service, die is ronduit slecht. Het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zou volgens de website binnen 5 werkdagen teruggestort moeten zijn. Na 9 werkdagen maar eens gemaild, waarop geantwoord werd dat ze 'ernaar zouden kijken'. Vervolgens niets meer vernomen, paar dagen later weer gemaild, toen met meer succes: het bedrag is uiteindelijk teruggestort. Het is ook heel irritant dat ze geen telefonische klantenservice hebben. Tot slot: ik heb op hun website ook een review achtergelaten over de drinkfontein waarin ik ongeveer hetzelfde heb beschreven als hierboven, maar helaas is deze niet door hen gepubliceerd. Zo is het makkelijk aan een gemiddelde van vijf sterren komen, als de minder positieve reviews weggelaten worden. Eerste en laatste keer geweest dat we bij dit bedrijf wat hebben besteld; op verschillende vlakken een slechte ervaring.
Heel fijn artikel de drinkfontein
Meestal snelle en correcte leveving
Meestal snelle en correcte leveving. Veilig verpakt. Goede helpdesk.
Dat noem ik echt klantenservice
Het is erg prettig om bij pluizenleven te bestellen, maar wat nog leuker is dat men een herrinering stuurt op het moment dat je de filter moet wisselen. Dat noem ik echt klantenservice, ga vooral zo door.
ECHT EEN GOEDE PLASDOEK
ECHT EEN GOEDE PLASDOEK . WORD VOORAL S'AVONDS EN S'NACHTS GEBRUIKT . VUIL EN HET WASMACHIEN IN EN TERUG BRUIKBAAR .
Ons Wihte is zeer tevreden,
Drinkbak met fonteintje
Drinkbak met fonteintje.
Ik heb meer zicht op hoeveel ze drinken, beide poezen vinden het fijn, het water blijft schoon.
Kortom groot succes!
Het was alleen wel erg lang wachten…
Het was alleen wel erg lang wachten voordat het bestelde er was.
Waren de pakketjes eerder gekomen hadden jullie ***** van mij gekregen !
Mooie, leuke eetbakjes
Goed en degelijk materiaal en leuke vormgeving van de ontvangen eetbakjes voor onze twee katten van 10 jaar.
Ze hoeven niet meer te bukken en zij eten er graag uit.
Levering goed verpakt en naar wens.
Heb zo poezen bakje met water
Heb zo poezen bakje met water
had het bakje gezet in de plaats van het gewoon bakje de katten moesten het eerst beetje gewoon worden nu het al een tijdje sta drinken de katten er heel veel van moet het toch om de 2 dagen vullen, ben er blij mee dat ik het gekocht heb
ik heb een ergonomisch kattebakje…
ik heb een ergonomisch kattebakje besteld en mijn kat geeft bijna niet meer over dus het werkt echt. ik ben er heel blij mee
Echt heel tof.
Wij moeten om de dag bij vullen met…
Wij moeten om de dag bij vullen met water de poezen vind het echt geweldig.
Katten voerbak
Heel tevreden over het product (katten voerbak). Bestaat uit kwalitatief materiaal.
Leuke artikelen, lange levertijd.
Leuk artikel gekocht, helpdesk via mail direct antwoord. Alleen lange levertijd (tussen bestelling en levering circa 5 weken) alhoewel op de website staat 14 dagen.
Niet dat er haast achter de bestelling zat maar 5 weken is wat lang.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.