ProV1 b-klass motsvarade förväntningarna. Köpte tack vare ert samarbete med Abbe och Stimpen. Kommer köpa mer till sommaren när jag ska ansvara för en tävling och behöver priser. Tack 🙏
Reakcja na opinię
Tyvärr stod ingenstans att det var väldigt stor variation på årsmodell av prov1-bollarna som jag beställde. Vissa har flera år på nacken även om de är i ”bra” skick. Jag hittade bollar från så långt b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Oerhört fina golfbollar. Beställde 1 packet med c-klass och 100st övningsbollar. Som nybörjare inom golf så kan jag utan problem tänka mig spela med åtminstone 70% av övningsbollarna jag fick
Reakcja na opinię
Jag fick snabb och trevlig respons på mina frågor vid köp fast det var sent på kvällen. Kvalitén på mina b-klassbollar var väldigt bra. Och lite blandade nyare modeller precis som utlovat.
Reakcja na opinię
Plikt Golf erbjuder prisvärda och hållbara golfprodukter med fokus på återvunna golfbollar av hög kvalitet. Varje boll tvättas, sorteras och kvalitetskontrolleras noggrant för att säkerställa en spelupplevelse som ligger mycket nära helt nya bollar. Hos oss kan du köpa billiga golfbollar och spara upp till 70% jämfört med nypris – oavsett om du letar efter populära modeller som Titleist Pro V1, TaylorMade, Srixon eller våra eftertraktade Florida-bollar. Vi erbjuder inte bara golfbollar, utan även ett växande sortiment av träningsredskap för hemmet, teknikprodukter och smarta golfprylar som gör spelet roligare året runt. Allt är utvalt för att ge golfare mer värde till ett lägre pris. Som kund hos Plikt Golf får du snabb leverans på 1–3 dagar, mängdrabatt upp till 30%, bollgaranti och fri frakt över 800 kr. Vi är stolta över vår kundservice och strävar alltid efter en så smidig och trygg köpupplevelse som möjligt. Plikt Golf är det smarta valet för dig som vill spela mer, betala mindre och samtidigt göra ett hållbarare val. Här hittar du alltid billiga golfbollar, återvunna premiumbollar och kvalitetsprodukter för alla typer av golfare.
Olofsgatan 23, 70286, Örebro, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Plikt Golf
Väldigt nöjd! Leveransen kom snabbt och grattishälsningen i paketet var en uppskattad överraskning. Rekommenderas!

Odpowiedź od Plikt Golf
Jättenöjd,fick vad jag ville ha, smärtfri snabb leverans👏

Odpowiedź od Plikt Golf
Bollarna ser kanon ut som lovats i beskrivningen, snabb leverans, rekommenderas 👍

Odpowiedź od Plikt Golf
Fantastiskt service och så bra med möjlighet att köpa begagnade bollar som är så gott som nya.

Odpowiedź od Plikt Golf
Dåliga bollar, smutsiga samt mix var bara dem sämsta bollarna av märker jag beställde

Odpowiedź od Plikt Golf
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.