Reageren snel, en komen zelfs met een tegemoetkoming! Dat is goede service. De ingrediënten van de Rice protein vanilla kwamen niet helemaal overeen met die op de site (toevoegingen xantum gum en ste... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Het post nl punt had ons pakketje per abuis teruggestuurd maar de mensen van plent waren meteen bereikbaar en zeer behulpzaam. Ze stuurden meteen een nieuw pakketje naar mijn thuisadres. Ook vind ik d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Plent.nl is de website met alles voor een gezonde levensstijl. Bestel je producten voor een healthy lifestyle voordelig online. Snelle verzending en uit voorraad geleverd.
Dane kontaktowe
Witte Paal 304C, 1742LD, Schagen, Holandia
- 085-0608765
- info@plent.nl
- plent.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
van de Rice protein vanilla kwamen niet helemaal overeen met die op de site (toevoegingen xantum gum en stevia), na mijn mailtje zeggen ze dit aan te passen. Nu ontvang ik van hun de Naturel waar geen toevoegingen in zitten!
Al jaren tevreden
Ik bestel hier al jaren plantaardige eiwitpoeder omdat deze van alle merken die ik heb geprobeerd het beste oplost én smaakt. Daarbij wordt het snel geleverd, zijn ze goed bereikbaar, zijn er standaard voordeelpakketten en krijg je een goede klantenservice. Compliment voor Bas!
I had good impression of the company, but..
I had good impression of the company, but then received a product that were clearly not fresh. At first they recognized the quality issues, but never returned neither money, sent replacement product or even replied to my request.
I dont get it - honestly did not expect that.
UPDATE: The company have refunded my expenses, and on top of that send a replacement product. Apparently they received a delivery from the supplier that had some quality issues.Shit happens, and I recognize that this hard to guard against. For me this is a good solution, and to be honest I am happy about the outcome.

Tevreden klant
Gestart met de Pure Marine Collageen +C - Tropical Pineapple.
De smaak van collageen is nooit lekker, maar deze met Pineapple smaak raad ik aan. Lekker fris. 🍍🍍🍍
Waarschijnlijk waren mijn producten over datum! 2 maanden later en nog steeds geen contact te krijgen met plent.
Ik heb de Beefliver en bone broth besteld. Om te beginnen zijn de producten van slechte kwaliteit ik merk helemaal niks. En ik ben een ervaren gebruiken van dit soort supplementen. Ik heb het idee dat de producten over datum waren. Ik heb ze inmiddels 5 x gebeld gemaild. Maar ze antwoorden gewoon niet. Op hun website staat dat ze een niet goed geld terug garantie garanderen. Helaas wordt er niet eens op mij gereageerd. Ik zie dit ook vaker terugkomen in de comments. Oplichterij dus en €145 weg. Niet hier kopen!!!

Odpowiedź od Plent.nl
Ze beloven 40% korting op 2e produkt…
Ze beloven 40% korting op 2e produkt met code, maar omdat het produkt 5% geeft als je er 2 neemt krijg je lekker die 40% niet maar de 5%, Ik hou absoluut niet van deze nep praktijken waarbij ze hopen dat je niet goed kijkt en betaald. Bah weer een bedrijf wat op de zwarte lijst kan.
Na reactie van bedrijf iets aangepast maar die code werkt gewoon niet, had het al aantal keren op verschillende manieren en updaten geprobeerd. Er veranderd niets aan de beleving en het gedoe met de korting die je niet krijgt.

Odpowiedź od Plent.nl
Supersnelle en vriendelijke service, fijne producten.
Via de chat geïnformeerd naar een sample van eiwitpoeder in de smaak berry. Supersnel en vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag al een testpakketje in huis van alle smaken! Hoe leuk is dat! De berry was heerlijk, bestelling geplaatst en de volgende dag keurig bezorgd. Aanrader!
Vertrouw dit bedrijf niet
Heb geen vertrouwen in dit bedrijf. Ze verkopen producten die bedorven en verlopen zijn. Ik heb op 30 augustus een supplement besteld en ze stuurden me een vervangend product met een houdbaarheidsdatum tot 15 september. Ze zijn oplichters.

Odpowiedź od Plent.nl
Bestelling was de volgende dag al…
Bestelling was de volgende dag al geleverd. Super! Het product en de prijs is zelf van goede verhoudingen en dat is natuurlijk het belangrijkste. Dit is overigens mijn 2de bestelling. Echter nu blijkt dat de poeder van mijn nieuwe bestelling keihard is. Na aangeven van deze situatie is dit heel seriues opgepakt door Plent. Na mail met video van dit product hebben ze dezelfde dag een nieuwe verzonden. (Oude mocht ik houden)Ik wil Plent heel erg bedanken en waarderen wat ze voor me gedaan hebben. Plent neemt hun klanten seriues en bij Plent is klant zeker nog koning dit heb ik duidelijk ervaren. Ik blijf graag klant bij Plent!

Proefpakket Plantforce
Heb een proefpakketje besteld via de chat. De chat was 's-avonds tegen 22:00 uur, en dat was opvallend dat er op dat tijdstip service geleverd word. Beloofd werd om de volgende dag direct een proefpakketje op te sturen...
Door drukte in de laatste dagen van het jaar duurde het iets langer dan gehoopt, maar het pakket dat ik ontving maakte het wachten meer dan waard. Een ruime hoeveelheid om de shakes te proberen in verschillende smaken, en een pot magnesium supplement als extra.
Communicatie via mail en chat was persoonlijk en vriendelijk.
Een bedrijf dat ik met overtuiging kan aanbevelen.

Prima service
Mijn bestelling was binnen 24 uur binnen. Ik had tijdens de bestelling een aantal vragen, ben via de chat gelijk heel goed geholpen. De producten zijn ook van goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden en zal hier vaker gaan bestellen.
plenty :)
het bestelde proefpakket kwam netjes binnen
zes werkdagen aan. de chat communicatie verliep goed. helaas heeft men op mijn 2 e-mails met inhoudelijke vragen geen antwoord meer gegeven
Super snelle leveringen
Compleet assortiment en super snelle levering. Ze houden je ook goed op de hoogte van ontvangst bestelling, verwerking, factuur en daadwerkelijke levering.
Plent heeft goede producten en altijd…
Plent heeft goede producten en altijd een snelle levering,
Bestelling niet ontvangen
Heb op 9 mei iets besteld maar nog steeds niets ontvangen. Op de website staat voor 22 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. Heb hierover een mail gestuurd met de vraag wanneer het geleverd zou worden echter geen reactie. Gebeld ze zijn niet bereikbaar, gebeld en bericht via whats app gestuurd geen reactie. Online chatten via support sta ik 10 minuten te wachten, ik zie 1 wachtende voor mij. Blijft op 1 wachtende staan. Zou fijn zijn als het product niet meteen geleverd kan worden dit ook gecommuniceerd wordt met de klant.
Gezondheid bij Plent.
Prima levering en heel fijn dat het…
Prima levering en heel fijn dat het product puur en zuiver is.
Minpunt voor de plastic verpakking, wat wel weer lichter is dan glas.
Blijft moeilijk om het goed te doen;)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.