1,9

Słaba

I finish level 500 on Sort Dash

I finish level 500 on Sort Dash. I clicked to claim and I wasn't credited the $88.00 it was suppose to pay! I contacted support and never received a reply. It's been almost 4 days, never got a respond to my email and was never credited the money! I would not recommend this app to anyone. If I could rate 0 I would, all that wasted time for nothing!

27 marca 2026

Accused me of cheating .using bots or a…

Accused me of cheating .using bots or a VPN because I did to good and they owed me 10$ . I never cheated and knew there was only there speculation ,which they used to save themselves a $.. good on ya ,I quit with them right after .

1 marca 2026

They dont pay

After they pay my first cash out they didnt pay the next and they start dicing ne excuses like: you are a bot, you have vpn, you use multiple addresses etc. All is bullshit. Dont trust them anymore. You are a fraud.

8 grudnia 2025

No english subtitles

It's normally impossible to choose any subtitles other than the one for the language they suppose is the right one based on your location. For some series, english subtitles might be available on one episode just to disappear on the next. One quick search on the internet and you'll find out that this issue has been going on for years, yet with no solution from Max.

5 maja 2025

I paid for a two year subscription in…

I paid for a two year subscription in October 2024. Every month I have to keep writing and email to the service dept because my service keeps expiring! Currently no one is answering my emails and I’ve had no service since March 15, 2025. Also one one responds online either☹️

15 marca 2025

MAX SKUFFENDE

Umuligt at finde ud af hvilke serier/film de tilbyder uden at blive medlem. Mange serier har kun 1-2 sæsoner på trods af at der er lavet mange flere. Det er ingengang de nyeste! Elendig brugerflade. Kikset grafik med store bjælker på tværs af skærm. Udvalget er stort set copy+paste af Discovery, som jeg beholder istedet for Max. Umuligt at få fat i support. Kan ikke anbefales!!

11 września 2024

Har så mange dårlige oplevelser med MAX…

Har så mange dårlige oplevelser med MAX. Virker så dårligt og kun hver anden gang på appen. Man kan ikke komme i kontakt med nogen på MAX og robotten virker heller ikke.
Har et års abonnement, som først udløber om 4-5 måneder, hvilket jeg er virkelig ked af. Ellers ville jeg have sagt det op straks. Det var heller ikke let at opsige abonnementet.

3 września 2024

God kvalitet og godt udvalg!

Meget god streamings-kvalitet og godt indhold. Har lige opgraderet med Sport, for primært at kunne se Tour de France, da tv2's kvalitet på den front er helt i kælderen. Jeg synes i gør det godt og fortsæt endelig med det.

5 lipca 2024

Nye play MAX.com - kan det bli mer reklame?

Den "nye" play MAX er en ny måte å suge til seg mer penger ved hjelp av irriterende reklame.
ikke nok at det er en snutt på 10sekunder eller mer, men hva er greia med 2 og 3 og 4 og 5 og 6 etter hverandre!?!
en ting er å tvinge på oss reklame for å "lokke" ut mer penger til flere "pakker" og annet dritt dere tilbyr.
men 6 reklamesnutter er å strekke strikken langt!
2 og 3 hadde vært nesten akseptabelt, men 6!
ikke nok med det, reklame midt i en film!?!
Skjerp dere!

4 czerwca 2024

Må ikke længere se UHD

Må ikke længere se UHD, og Dolby Atmos, på hvad der var lavet som en livstid halvpris deal... smart træk! Forventer at opsige meget snart.
Jeg har nu ingen grund til at være her mere, halv pris eller ej! Alt det gode er nu gemt godt væk bag en paywall. Skal jeg se det i samme kvalitet som før, går jeg fra kr 39,50 til kr 149 en stigning på OVER 278%

2 czerwca 2024

Czy to Twoja firma?