Jeg er særdeles tilfreds med både produktet, der var skåret til på præcise mål og levering. Jeg bestilte varen tirsdag aften på Plastshoppen’s website, fik bekræftelse onsdag morgen, og modtog leverin... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte en plade efter egne mål, Den blev leveret 2 dage efter, da den jo først skulle skæres til, hvilket må siges at være rimeligt. Den passede på mm, og prisen var ligeledes fornuftig. Talte også... Zobacz więcej
Jeg har aldrig oplevet service på det her plan! Mads og hans kollegaer har været SÅ seje! Taget sig tid, selvom det var en mindre opgave, gjort sig umage og leveret et helt perfekt produkt! Kan var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fejl blev rettet lynhurtigt. Min bestilling var smuttet hos firmaet, men de fik den ekspederet med det samme, efter henvendelse. Akrylglas til billedramme er også af meget fin kvalitet
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Plastshoppen, en integreret del af Vink Plast, som er en nøgleaktør i verdens førende plastdistributionsnetværk, har som sin kerneopgave at støtte både individuelle forbrugere og små virksomheder i deres projekter. Vi har samlet et team af plasteksperter, der er dedikerede til at finde skræddersyede løsninger til netop dit projekt og altid tilbyde de nødvendige svar.
Dane kontaktowe
Kristrup engvej 9, 8960, Randers SØ, Dania
- 89 110 111
- plastshoppen@vink.dk
- plastshoppen.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Nemt at bestille varen på nettet.
God samtale i telefonen. Hurtig levering.
Nemt at bestille på nettet.

Odpowiedź od Plastshoppen.dk
Billige priser for god kvalitet
Billige priser for god kvalitet. Meget hjælpsomme medarbejdere og fantastisk service. Tak :-)

Odpowiedź od Plastshoppen.dk
Plastshoppen / Vink Plast havde lige…
Plastshoppen / Vink Plast havde lige den type plast jeg havde brug for til en prototype. Kan anbefales...

Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering. Også nem at bestille på mål på hjemmesiden. Og pladen lever til fulde op til det man forventer.

Odpowiedź od Plastshoppen.dk
Hvis bare prisen var lavere
Hvis bare prisen var lavere, Det er et super godt produkt og ja det er bare petitesser at man er lidt øv over prisen. de havde pakket det fint, det kom sådan rimligt hurtigt og materialerne er super god kvalitet. ja det koster vel det, det koster. Jeg er helt tilfreds med mit køb. Akrylplader koster jo bare lidt mere ind glas. står Du og skal bruge Akrylplader så tror jeg ikke du finder det billigere ind her hos Plastshoppen.dk.

Odpowiedź od Plastshoppen.dk
Det gik hurtigt og det var skåret helt…
Det gik hurtigt og det var skåret helt perfekt.

Super service
Super service
Plastshoppen.dk leverede en super service med hurtig levereing. Samt til en attraktiv pris.

Odpowiedź od Plastshoppen.dk
Bestilt og hurtig levering til ganske…
Bestilt og hurtig levering til ganske fin pris

Kundeservice i top!!!
Jeg købte nogle plexiglasrør som allerede blev leveret dagen efter. Virkelig hurtig ekspedition. Rørene overholdt desværre ikke de angivne måltolerancer, så jeg kunne ikke bruge dem alligevel. Superb kundeservice for at annullere min handel.

Odpowiedź od Plastshoppen.dk
Jeg har slet ikke modtaget min…
Jeg har slet ikke modtaget min bestilling på 4 plast plader, selvom jeg bestilte dem den 23.12.2923. Det viste sig at firmaet havde lukket imellem jul og nytår. Derfor var der ikke sket noget. Men har idag fået en e-mail, at varerne bliver leveret i løbet af et par dage 😀

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.