Plastshoppen.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg er særdeles tilfreds med både produktet, der var skåret til på præcise mål og levering. Jeg bestilte varen tirsdag aften på Plastshoppen’s website, fik bekræftelse onsdag morgen, og modtog leverin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en plade efter egne mål, Den blev leveret 2 dage efter, da den jo først skulle skæres til, hvilket må siges at være rimeligt. Den passede på mm, og prisen var ligeledes fornuftig. Talte også... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har aldrig oplevet service på det her plan! Mads og hans kollegaer har været SÅ seje! Taget sig tid, selvom det var en mindre opgave, gjort sig umage og leveret et helt perfekt produkt! Kan var... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Fejl blev rettet lynhurtigt. Min bestilling var smuttet hos firmaet, men de fik den ekspederet med det samme, efter henvendelse. Akrylglas til billedramme er også af meget fin kvalitet

Reakcja na opinię

1. Sklep dla majsterkowiczów
  2. Market budowlany

Napisane przez firmę

Plastshoppen, en integreret del af Vink Plast, som er en nøgleaktør i verdens førende plastdistributionsnetværk, har som sin kerneopgave at støtte både individuelle forbrugere og små virksomheder i deres projekter. Vi har samlet et team af plasteksperter, der er dedikerede til at finde skræddersyede løsninger til netop dit projekt og altid tilbyde de nødvendige svar.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

80 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

de kom hurtig

25 września 2024

Hej Bjørn

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt, at du var tilfreds med vores produktions- og leveringtid.

16 września 2024

Hej Claus

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot. Tak for tilliden og ordren :-)

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille varen på nettet.

God samtale i telefonen. Hurtig levering.
Nemt at bestille på nettet.

5 września 2024

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse - Dejligt at høre at hele forløbet har været nemt :-)

Oceniono na 5 z 5

Billige priser for god kvalitet

Billige priser for god kvalitet. Meget hjælpsomme medarbejdere og fantastisk service. Tak :-)

25 sierpnia 2024

Hej Taner

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse af os. Vi sætter stor pris på din ros af vores kollegaer - Det vil jeg give videre til dem :-)

God og hurtig service

Hurtig levering og kompetent venligt personale

14 sierpnia 2024

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse og ros til vores personale.

Oceniono na 5 z 5

Plastshoppen / Vink Plast havde lige…

Plastshoppen / Vink Plast havde lige den type plast jeg havde brug for til en prototype. Kan anbefales...

5 sierpnia 2024

Hej Jesper

Mange tak for din anbefaling og de 5 stjerner.

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering. Også nem at bestille på mål på hjemmesiden. Og pladen lever til fulde op til det man forventer.

12 maja 2024

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse. Tak for dine positive ord om hjemmesiden og slut produktet.

Oceniono na 5 z 5

Hvis bare prisen var lavere

Hvis bare prisen var lavere, Det er et super godt produkt og ja det er bare petitesser at man er lidt øv over prisen. de havde pakket det fint, det kom sådan rimligt hurtigt og materialerne er super god kvalitet. ja det koster vel det, det koster. Jeg er helt tilfreds med mit køb. Akrylplader koster jo bare lidt mere ind glas. står Du og skal bruge Akrylplader så tror jeg ikke du finder det billigere ind her hos Plastshoppen.dk.

12 kwietnia 2024

Hej Kasper

Mange tak for dine pæne ord i din anmeldelse. Dejligt, at du oplevede, at det hele spillede med din ordre.

Jeg sender dine rosende ord videre :-)

alt ok............

alt ok............

8 kwietnia 2024

Hej Wandy

Mange tak for din anmeldelse, dejligt at høre, at alt gik som forventet :-)

Hurtigt levering

Hurtigt levering

5 marca 2024

Hej Jan

Mange tak for de 5 stjerner. Tak for handlen :-)

Nemt og hurtigt

27 lutego 2024

Hej Mads

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :-)

Oceniono na 5 z 5

Plastshoppen.dk leverede en super service med hurtig levereing. Samt til en attraktiv pris.

10 lutego 2024

Hej Henrik

Mange tak for dine rosende ord og 5 stjerner. Dejligt, at vi levede op til dine forventninger.

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering.
Stort udvalg.

4 lutego 2024

Hej RK

Mange tak for din anmeldelse af Plastshoppen. Vi har for nylig udvidet med en stor mængde nye materialetyper og produkter.

Oceniono na 5 z 5

Bestilt og hurtig levering til ganske…

Bestilt og hurtig levering til ganske fin pris

25 stycznia 2024

Hej Henrik

Tak for handlen og din fine anmeldelse. Dejligt, at vi levede op til levering og prisniveau.

Kundeservice i top!!!

Jeg købte nogle plexiglasrør som allerede blev leveret dagen efter. Virkelig hurtig ekspedition. Rørene overholdt desværre ikke de angivne måltolerancer, så jeg kunne ikke bruge dem alligevel. Superb kundeservice for at annullere min handel.

29 stycznia 2024

Hej Peter

Tak for din anmeldelse og ros af vores kundeservice. Vi beklager selvfølgelig, at der var forvirring om de angivne måltolerancer.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har slet ikke modtaget min…

Jeg har slet ikke modtaget min bestilling på 4 plast plader, selvom jeg bestilte dem den 23.12.2923. Det viste sig at firmaet havde lukket imellem jul og nytår. Derfor var der ikke sket noget. Men har idag fået en e-mail, at varerne bliver leveret i løbet af et par dage 😀

23 grudnia 2023

Hej BB

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi havde nemlig lukket mellem jul og nytår, men er fuldt tilbage siden d. 2 januar i kundeservice og produktionen.

Tak for din tålmodighed.

Klaus, Plastshoppen.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej