Terrarium was met veel zorg ingepakt. Vochtige doekjes erin en extra vulmateriaal zodat niks in het terrarium qua planten etc. zou kunnen verplaatsen tijdens het transport. Al met al een topervaring!
Reakcja na opinię
Ik heb 12 December een mooie Terrarium Jasmijn besteld voor iemand, helaas door persoonlijke omstandigheden kon deze persoon hem niet in ontvangst nemen. Plants&Living heeft voor mij heel hard gewerkt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Update: terrariums in volle groei! Op 1 maart heb ik al een eerste review geschreven, intussen zijn we ruim 4 maanden verder; ik heb een terrarium staan en mijn beste vriendin ook. Toen we ze eerste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Plants & Living, Schrijf niet snel een review, maar.. Hartelijke fijne communicatie. Helaas was de pot die ik wilde (Oliver) niet op voorraad maar hebben een vergelijkbare weten te regelen e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Plants & Living is dè webwinkel waar de mooiste plantenarrangementen en woonaccessoires voor jou verkrijgbaar zijn. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met de thema's van elk moment. Met kerst verkopen we bijvoorbeeld naast plantenarrangementen ook besneeuwde kerstboompjes in een gave pot en in de zomer kom je hippe zeesterren tegen als decoratie in een plantenarrangement voor buiten!
Wijksestraat 27, 4261TV, Wijk en Aalburg, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Plantjes waren prima. Echter de levering was niet op afgesproken dag waardoor verrassingselement weg viel.

Odpowiedź od Plants & Living
bezorging ver vóór de aangegeven tijd. netjes verpakt in een leuke verpakking.

Odpowiedź od Plants & Living
Het plantenterrarium is mooi maar de afspraak rondom èn de levering ervan, laat te wensen over.

Odpowiedź od Plants & Living
Bezorging pico bello en kado gedaan aan iemand die er heel blij mee was!

Odpowiedź od Plants & Living
Ontvangster was er heel blij mee en keurig op tijd geleverd.

Odpowiedź od Plants & Living
In de eerste terrarium zat helaas een barst. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice goed geholpen met een nieuw terrarium en de tweede keer was hij wel goed.

Odpowiedź od Plants & Living
Snelle levering zoals beloofd. Hoge kwaliteit van het bloemstuk. Gaat lang mee en ruiken erg goed.

Odpowiedź od Plants & Living
Mooie terrariums om uit te kiezen. Snelle levering, netjes en veilig ingepakt. Dit was nu de tweede keer dat we hier een bestelling hebben gedaan. Gewoon top.

Odpowiedź od Plants & Living
Precies zoals verwacht. Netjes geleverd, rechtop gebleven, goed verpakt.

Odpowiedź od Plants & Living
De bestelling was erg mooi opgemaakt en ontzettend goed en stevig verpakt, zelfs in het terrarium was alles super netjes ingepakt.

Odpowiedź od Plants & Living
Snelle levering, jammerdat de batterijen niet uitgeschakeld waren. Leverde wel een vrolijk verlichte postbox op.
Maar toch een aanrader.

Odpowiedź od Plants & Living
Goede uitleg op de site. Levering en instructie prima. Behulpzaam tijdens live contact.

Odpowiedź od Plants & Living
Mooie pot afgeleverd, prima verpakt. Fijn bedrijf, niets op aan te merken.

Odpowiedź od Plants & Living
Goede en snelle service, en artikel was wat er beloofd werd.